conjuctivita care nu se vindeca
Buna ziua,
In octombrie anul trecut am facut o conjuctivita. Pleoapa superioara s-a inflamat, ochiul s-a inrosit. Medicul mi-a recomandat betabioptal si lacrimi artificiale. Problema a disparut, dar dupa cateva zile a aparut din nou. Am fost din nou la medic si mi s-a indicat sa continui tratamentul cu tobradex si lacrimi artificiale. De atunci, de cate ori intrerup tratamentul, problema revine chiar daca pe durata folosirii picaturilor pare sa fi disparut. Ce as putea face? Multumesc
In octombrie anul trecut am facut o conjuctivita. Pleoapa superioara s-a inflamat, ochiul s-a inrosit. Medicul mi-a recomandat betabioptal si lacrimi artificiale. Problema a disparut, dar dupa cateva zile a aparut din nou. Am fost din nou la medic si mi s-a indicat sa continui tratamentul cu tobradex si lacrimi artificiale. De atunci, de cate ori intrerup tratamentul, problema revine chiar daca pe durata folosirii picaturilor pare sa fi disparut. Ce as putea face? Multumesc
2 comentarii
Incercati tamponari cu ceai de albastrele. E singurul antiseptic ocular. Nu folositi alte ceaiuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1conjunctivita
- 2conjuctivita ??
- 3conjunctivita si sarcina
- 8conjunctivita
- 13Keratoconjunctivita???
- 5conjunctivita la nou nascut
- 5conjunctivita uscata
- 3conjunctivita+fotofobie
- 5conjunctivita - 20 ani
- 5conjuctivita... va rog, raspunsul unui medic!
- 3vad in ceata
- 0conjuctivita recidiveaza?
- 4Tratament conjunctivita (urgent) !!!
- 3Conjuctivita sau Alergie
- 2conjunctivita la nou nascut
- 0Conjuctivita 3 luni.
- 3Conjunctivita, blefaro-conjunctivita
- 1Conjunctivita in sarcina
Mai multe informații despre: Conjunctivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: