conjuctivita care nu se vindeca
Buna ziua,
In octombrie anul trecut am facut o conjuctivita. Pleoapa superioara s-a inflamat, ochiul s-a inrosit. Medicul mi-a recomandat betabioptal si lacrimi artificiale. Problema a disparut, dar dupa cateva zile a aparut din nou. Am fost din nou la medic si mi s-a indicat sa continui tratamentul cu tobradex si lacrimi artificiale. De atunci, de cate ori intrerup tratamentul, problema revine chiar daca pe durata folosirii picaturilor pare sa fi disparut. Ce as putea face? Multumesc
In octombrie anul trecut am facut o conjuctivita. Pleoapa superioara s-a inflamat, ochiul s-a inrosit. Medicul mi-a recomandat betabioptal si lacrimi artificiale. Problema a disparut, dar dupa cateva zile a aparut din nou. Am fost din nou la medic si mi s-a indicat sa continui tratamentul cu tobradex si lacrimi artificiale. De atunci, de cate ori intrerup tratamentul, problema revine chiar daca pe durata folosirii picaturilor pare sa fi disparut. Ce as putea face? Multumesc
2 comentarii
Incercati tamponari cu ceai de albastrele. E singurul antiseptic ocular. Nu folositi alte ceaiuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Exista remediu pt conjuctivita?
- 2conjuctivita ??
- 8conjunctivita
- 5Baietel de 5 ani - conjunctivita
- 5conjunctivita uscata
- 10pleoape superioare umflate rau
- 5conjunctivita - 20 ani
- 4conjunctivita
- 12conjunctivita - nu stiu cu ce sa o mai tratez!
- 3ce as putea face sa nu fac atat de des conjunctivita?
- 0conjuctivita recidiveaza?
- 4durata tratament!!!!
- 4conjunctivita si mi-au aparut bubite pe pleoapa inferioara
- 9conjunctivita - vedere in ceata
- 2conjunctivita la nou nascut
- 5Am urgent nevoie de unele pareri in legatura cu o conjunctivita!
- 0conjunctivita??
- 1Conjunctivita in sarcina
Mai multe informații despre: Conjunctivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: