conjunctivita asimptomatica!?

18-12-2008
markus86
Nu este medic/terapeut
markus86
buna ziua.as dori sa stiu daca este posibil sa ai conjuctivita de tip bacterian(datorata BTS-urilor, streptococilor, stafilococilor, etc )fara nici nu fel de simptom.cum acesti microbi infecteaza corpul fara nici un fel de semn clinic de multe ori(ma refer mai ales la infectiile trans. sexual, gonococ, chlamidia la nivelul gatului, anus, unde raman cel mai frecvent asimptomatice), in acelasi mod ar putea oare sa traiasca la nivel ocular, pe conjunctivita, etc, fara nici un semn clinic?????exista asa ceva???multumesc
3 comentarii
0
18-12-2008, ora 13:57
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Sal, mark, ai facut iar prostii? Stii tu, in timpul tratamentului !!
Am asteptat sa spui cum va simtiti dupa tratament dar nimic, si acum !
0
18-12-2008, ora 16:50
markus86
Nu este medic/terapeut
markus86
salutare.prostii in timpul trat nu am mai facut.momentan ne simtim bine:).dupa sarb probabil vom mai face un set de analize.chestia asta doream sa o stiu pt mine.mi sa intamplat odata mai demult inainte de trat, dupa ce am atins organele genitale sa ma ating la ochi.m-am spalat imediat desigur si nu mi-a aparut vreo problema cum am vaz prin art de pe net.dar ma intrebam daca este posibil oare ca bacteriile de acest gen (BTS) sa existe la nivel ocular fara a genera vreun semn clinic sau simptom ???
0
18-12-2008, ora 20:42
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Daca nu exista simptomatologie, nu poate fi vorba despre conjunctivita;da, in cazul tau, nu exista infectia conjunctivei cu agentii BTS;cum explicam ? ai o imunitate buna care a anihilat agentii patogeni care au fost si in numar mic, numar mic, datorat si faptului ca te-ai spalat bine pe ochi; este adevarat, secretiile genitale infectate in contact cu ochii, pot produce conjunctivita;Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leziuni oculare - primul ajutor
  •