comunicare cu prietenii mei | Forumul Medical ROmedic

comunicare cu prietenii mei

402 comentarii 1 23 ..... 13 14 ÃŽnainte ›
0
03-12-2008, ora 19:35
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Si mie imi vine sa intru 10 m in pamant, mai ales cand intalnesc oameni de alta nationalitate intr-o astfel de institutie; le citesc pe fata repulsia !!!
0
03-12-2008, ora 19:51
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Va pup pe toti, sunt bine dar am luat campii cu votarile astea. Maine promit ca va scriu si va spun ce-am facut !
Alisia
0
05-12-2008, ora 09:16
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
te asteptam Aliss
pupik
0
05-12-2008, ora 21:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
A aparut Alisuk in sfarsit!!A postat un mesaj dlui nokki ;))))) foarte tare ;))) hihi
Copii, vine Mosul!!Yupiiii
0
06-12-2008, ora 15:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Acum ma gandesc ce-o fi cu more?!Ca nici ea nu a mai dat pe aici...

pupicei
0
06-12-2008, ora 16:37
Ho, ho, ho, ho, ho...a venit Mos Nicolae, ce v a adus?
Ai fost tare la faza cu "Yupiiii" :)))))))))) Esti o scumpa!!!
Imi plac foarte mult femeile ca tine, poate am noroc si viitoare iubita va fi ca tine!

Pup!
0
06-12-2008, ora 16:43
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
La multi ani inca o data Nick! ;) Esti un dragut Nick ;)) Daca ar vedea nea'a nokki ce ai zis... ;)))))))))))))))))))))))
Mie nu mi-a adus nimic Mosul ;)) Eu am aproape tot ce imi doresc!!Dar i-a adus printesei mele ;)) E super incantata de ce a primit pana acum si mai sunt cateva pe drum ;)
Pupicei
0
06-12-2008, ora 16:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
La multi ani inca o data Nick! ;) Esti un dragut Nick ;)) Daca ar vedea nea'a nokki ce ai zis... ;)))))))))))))))))))))))
Mie nu mi-a adus nimic Mosul ;)) Eu am aproape tot ce imi doresc!!Dar i-a adus printesei mele ;)) E super incantata de ce a primit pana acum si mai sunt cateva pe drum ;)
Pupicei
0
06-12-2008, ora 16:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ups, s-a postat de 2 ori mesajul...ce ciudat...O fi din cauza ca am apasat de 2 ori pe "trimite"??
0
06-12-2008, ora 17:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu sunt cam trista de ieri, de cand am aflat ca a murit Anca Parghel ;( Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!
0
06-12-2008, ora 18:37
Ahhhhh, te rog mult nu imi mai aduce aminte pentru ca am aflat ieri de moartea Ancai si am zis ca ma inec, imi ramasese mancarea in gat!
NU POT SA CRED! Eu si Anca aveam foarte multe in comun, muzica, pictura, caracterul, ambitia, optimismul, psihologia si filozofia de viata etc... Inca nu pot sa cred ca a plecat dintre noi!

Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba in paza. Duminica cand ma duc la Biserica o trec in acatist!

:(
0
08-12-2008, ora 18:46
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Salutare dragii mei, in sfarsit m-am mai linistit si eu putin dar tot nu am timp suficient. Dar, cum v-am mai spus, va urmaresc in fiecare zi. Chestia asta cu votarile m-au dat gata! Am muncit atat de mult k nici macar nu va pot spune ca mi-am revenit. Serviciul servici, casa casa, copii copii, stiti voi la ce ma refer !
In sfarsit ce-a fost a fost, voi ce mai faceti ?
Ce v-a adus Mosul ? Ca pe mine m-a uitat definitiv!
Da, si cu moartea Ancai Parghel si eu am fost trista, o iubeam pe femeia asta. Si cand ma gandesc ca acum catva timp, la o emisiune vorbea, ca de obicei, asa de senin si asa de optimista de sincer va spun ka am zis"' Doamne, femeia asta nu e bolnava"" e un fenomen. Pai eu daca eram in locul ei, prin cate a trecut cu boala asta care macina atatea femei, si eu avand antecendente, cred ca eram demult la 2 m in pamant. Doamne fereste !
Jakie, tu ce mai faci ? Cum iti merge treaba ? Fata, e bine ? Nici tie nu ti-a adus mosul nimic ?
Nickk, tu ce mai faci ? Mai esti trist ? Nu mai fi, pt k iata - Änca Parghel, avand atatea in comun cu ea, n-ai sa o poti uita si este pentru tine un foarte bun exemplu de urmat. Nu-i asa ?
Apropo, esti de aceeasi varsta ca unul din baietii mei si eu va iubesc pe toti! Sa iti de-a domnul multa sanatate si mult succes in viata! Esti un baiat foarte inteligent si foarte realist si deasemenea ai foarte mult bun simt ceea ce unora le lipseste cu desvarsire.
Are, nu mai stiu nimik de tine. Vezi ca ti-am trimis un mail azi si astept sa imi scrii, chiar si aici numai sa dai un semn !
More, nu stim nimic de tine nici eu si nici prietenii nostrii! Ce faci ? Da un semn ! Te rog, am nevoie sa vb cu tine !
Si pentru k iar timpul meu a expirat, eu va pup pe toti, va doresc toatele cele bune, va iubesc pe toti, prietenii mei nevazuti si o sa va urmaresc in continuare.
Alisia!
PS - Sa nu ma uitati, am nevoie de voi !
0
09-12-2008, ora 16:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna Alisuk!!
Ce ma bucur ca ne-ai scris!!Eu sunt bine si fetita la fel ;)) Ea e super incantata de cadourile primite de la Mos Nicolae ;)) Eu nu am primit nimic ;)) O sa primesc de Craciun ;)) Cu treaba..destul de bine!Mai am putin si termin cartea, dar sunt multe detalii de care trebuie sa ma ocup, asa ca nu cred ca reusesc sa o scot pana de sarbatori ;)) Am citit undeva, ca editarea unei carti dureaza cam 9 luni, precum sarcina ;))))))))))))) Sper sa nu dureze atat la mine!!
Si eu m-am minunat de optimismul Ancai Parghel!!Cu toate ca suferea de acea cumplita boala, ea era toata un zambet si vorbea atat de frumos despre viata, despre muzica, despre tot!!Unde mai pui ca a mai invins o data cancerul, pt ca in urma cu cativa ani a avut cancer la san si a reusit sa il invinga!!O femeie care merita toata admiratia si tot respectul!!Pacat ca a plecat atat de devreme dintre noi... ;(
Vorba Alisukai, eu as fi fost demult sub pamant daca as fi fost in locul ei!!
Va pupic tare dragii mei!
0
10-12-2008, ora 08:48
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Ehee...mie mi-a adus Mosul cadou (de nu mi-ar mai fi adus), pt ca am primit o plasa mare de dulciuri si eu ca o vitica le-am mancat pe toate, asa ca sa mai pun 2 kg (de parca nu aveam destule) :))
Anca Parghel a fost o femeie model, si-a pastrat zambetul pana in ultima secunda, chiar ultima dorinta a ei a fost ca oamenii sa nu o planga.
More cred ca e bine, nu a mai postat de ceva timp, dar cred ca este doar ocupata.O asteptam cu nerabdare.
Jaquelinne eu cred ca vei scoate cartea mult mai repede decat cele '9 luni".Esti mult prea ambitioasa ca sa nu reusesti.
Aliss tu fara sa-ti dai seama esti o femeie deosebit de puternica, priveste putin in urma sa vezi tot ce ai realizat si cu siguranta vei vedea ca esti o invingatoare, iar noi prietenii tai nevazuti vom fi mereu aici sa-ti fim alaturi asa cum ne esti si tu noua.
Nick tu ce mai faci ?
pupici la toata gasca, o zi super sa aveti!
0
10-12-2008, ora 13:18
Multumesc mult pentru cuvintele foarte frumoase Alisia; sa iti traiasca printii (vb Arenei)!!!

Arena ai fost foarte tare la faza cu dulciurile (am ras de m-am prapadit).eu nu am primit dulciuri pentru ca am un regim mai drastic ca la Casa Alba, in plus nu suport dulciurile, cand gasesc prin bucatarie le arunc la cosul de gunoi (le consider doar o sursa de grasimi vegetale hidrogenate, umectanti, conservanti si alte astfel de substante nocive care nu fac decat sa iti forteze organismul "sa o ia razna".

Eu sunt mai bine, doar ca sunt cam prost dispus si nervos de la trat. pt stomac, foarte asemanator cu cel pt helicobacter doar ca lipseste antibioticul (Controloc, Venter, Spasmomen si Motilium; plus ceai si numai alimente alcaline sau extraordinar de putin acide)...dar imi anihilez starile autosugestionandu-ma pozitiv!

De Anca Parghel nu mai comentez pt ca de fiecare data cand imi aduc aminte de ea ma intristez. Imi pare rau ca nu am cunoscut-o personal si nu am cantat macar o data cu ea. A fost fantastica, nici nu va imaginati cate aveam in comun cu ea!!!

Voi ce mai faceti, ceva nou? Jackie ti-a rsp dnul Parfene?

Pup si Numai Bine! :)
0
10-12-2008, ora 14:48
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
offf Nick din pacate eu nu pot spune acelasi lucru despre dulciuri, nu sunt o disperata dar nici nu refuz o ciocolata buna.si asa viata e destul de amara.O sa-ti tinem pumnii cand vei merge la internare si sa dea D-zeu sa fie bine.
Fetele noastre sunt cam ocupate azi ca nu dau nici un semn :))
pupic la toti
0
10-12-2008, ora 17:05
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
dragelor, apreciez sincer grija voastra pt noi.Timp am avut doar ca..nu prea am mai avut chef de scris(trec printr-o perioada mai delicata).VA pup pe toti!Sant bine.
0
10-12-2008, ora 20:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))))))))) Vai arena cat am putut sa rad!!Doamne ce asemanare ai putut sa faci!! ;)))))))))
Eu inainte sa raman insarcinata si in timpul sarcinii nu suportam deloc dulciurile, dar dupa ce am nascut parca m-a lovit de sus ca sunt innebunita dupa ele!!
Nick nu mi-a raspuns dl Parfene ;( Mai astept!
more, hai ca ne ingrijorezi si mai tare!!Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav!!
Va pupic
0
11-12-2008, ora 08:30
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
More cand te simti pregatita sa vb despre situatia prin care treci, suntem aici.Speram totusi sa nu fie ceva grav.
pupici
0
12-12-2008, ora 18:04
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna dragii mei ! Ce mai faceti ?
Nu va vad pe niciunul pe aici, more a mai zis cate ceva dar restul ?
Are, Jakie, voi pe unde sunteti ?
Si Nick ?
A fost o sapt nebuna, cred k la toti, acum cand va scriu am luat o pauza de un suc si mi-am zis sa vad ce mai faceti!
Va pup pe toti !
Ali
0
12-12-2008, ora 20:43
Helooooooo...
Astazi am avut o zi aproape groaznica...am avut problema cu Windows Vista Ultimate, m-am enervat si am instalat Xp Professional Service pack 3.
Am instalat tot, sun la Microsoft Romania sa activeze licenta si dau peste o doamna total plecata cu pluta. Va vine sa credeti sau nu, nu m-a crezut ca am cumparat din magazin windows-ul. A trebuit sa-i fac poza cd-ului, sa il trimit prin e-mail si abia apoi mi-au activat produsul. In gandul meu: "data viitoare sun la Microsoft Sua ca in Romania orice este posibil (negativ)".
Cei de la Microsoft Rom au senzatia ca daca pirateria este la moda, toata lumea isi achizitioneaza copii de windows din targ. Adevarul este ca ar trebui sa fi un prost de proportii elefantice ca sa ai tupeul sa suni sa iti activeze un produs contrafacut; ai toate sansele sa faci inchisoare sau sa primesti o amenda de 500.000 $.
Toata tevatura asta mi-a ocupat toata ziua!

In rest sunt mult mai bine. Stomacul a inceput sa se faca bine, corzile vocale se regenereaza, vocea suna mult mai bine, iar din Ianuarie ma internez la Foniatrie!

Voi ce mai faceti? Cu siguranta bine!

Pup si toate bune! :)
0
13-12-2008, ora 17:17
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna dragii mei prieteni
Eu am fost destul de ocupata si nu am mai reusit sa trec pe la voi ;))
Nick la noi ca la nimeni ;))))))) Foarte tare expresia "un prost de proportii elefantice" ;)))))))))))))))
Uite asa mai invatam cate una alta ;)))))))))
Sper ca morena este bine si vb arenei, cand se va simti in stare sa vb sau nu despre problema cu care se confrunta, noi vom fi alaturi de ea!!
Alisuk ce-ti mai fac printisorii??
Va pupacesc tare tare
0
13-12-2008, ora 19:05
Buna!

Jackie, expresia "prost de proportii elefantice" o stiu din filmul de animatie Ratattouille, realizat de studiourile Pixar.
In legatura cu Romania nu mai comentez nimic, de abia astept sa plec la New York sa mai uit putin de tara asta "guvernata" de negura... :-(

Unul dintre printisorii Alissiei este de-o seama cu mine, deci, gandind logic si eu sunt un printisor :)))))))))))))
Glumesc, sunt bine dispus si vreau sa va binedispun si pe voi!

Morena cu siguranta va fi bine, are Dumnezeu grija de acest lucru!

Pup!
0
13-12-2008, ora 19:26
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Nick, hai c-o traseshi pe concluzie! :-)))Conform schemei A=B, B=C, deciA=C!Logic!Te si vazushi printisor!
:-)).
Sal'tare la toate fetele!(Si la printisor, bineinteles!) :-))NU va mai faceti griji de mine ca eu cad-ma ridic, cad-ma ridic. Hai mai bine sa va zic una buna pe care mi-a zis-o si mie sora mea.
De vineri seara am dus-o pe Alexa la mamaia, la tara(adica mama) ca eram amandoi la servici vineri noapte si nu avea cu cine dormi.Acum...inainte sa raman insarcinata ea tot bazaia de bebelus("cand mai facem si noi?").Cand am ramas insarcinata, i-am explicat copilului cum e treaba:ca am in burtica un bebelus care o sa creasca acolo si cand s-o face mai mare mergem la spital si-l scoatem(n-am intrat in amanunte nici cu "procesul tehnologic" prin care apare bebele in burtica, nici cu cel prin care se scoate :-))
Mama, femeie cu frica lui Dumnezeu s-a apucat sa-i explice ieri cum ca "vine barza si ne aduce bebelusul".La care fiemea s-a uitat chioras la ea(mie mi-a spus sora)si zice:"Ce barza, mamaie, ca pe bebe il naste mama...?!?"LA care mama a inghitit in sec si a lasat-o mai moale cu barza.:-))))
0
14-12-2008, ora 02:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))))))) Vai ce replica i-a putut da bietei femei hihihi
Nu se mai pacalesc copiii in ziua de azi cu barza!!Mai degraba cu internetul ;)))))))))))))))
La mine e mai usor de explicat ca bebelusa mea a scos-o nenea doctorul prin burtica ;)))
Nick pai si asa esti singurul baiat printre atatea fete ;)) esti ca si un printisor ;)) Ma intreb daca nu ti-o fi frig? ;)))))))))
Pupicei
0
14-12-2008, ora 10:43
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Sal !
Vremea urata ma deprima.Pe voi nu ?
Am 2 min libere si am zis sa va spun cate ceva. Jakie, m-au innebunit printisorii mei, m-au jupuit de bani, mi-au luat tot ce mai aveam, k la taica-su nu se duc sa ceara, zic - du-te tu si cere-i k pe noi ne refuza-. Barbatu-meu e mai dur cu ei, nu rau, dar nu le da asa mult, le da mai cu masura si ei vin pe capul meu intotdeauna, i-am invatat eu rau. Dar ce sa le fac, sunt printisorii mei. Vai de viata mea luna asta, ma compatimesc singura !
Draga Nick, fiind singurul de pe aci cu noi femeile oricum esti printisorul nostru ! Am o slabiciune pt printisorii mei, deci tu aici vei fi favorit !!!!
Fetelor, cand eram mica, apropo de fata morenei, am intrebat-o pe mama pe unde m-a nascut. Mama luata prin surpindere si ca sa scape de mine, mi-a zis ca pe la subtioara. Eu n-am zis nimic dar in sinea mea ma gandeam, oare cum am iesit eu pe acolo, ca nu stiam cat de mica sa fi fost sa am loc. pe acolo. Va dati seama in mintea me de copil la ce ma gandeam eu! Ani de zile, pana m-am lamurit pe unde ies copii, am ramas cu gandul la subtioara!!!
In ziua de azi, copii nu mai sunt asa, neinformati ca noi, ca mine cel putin. Ei stiu totul de foarte mici, nu ai cum sa-i mai duci cu vorbe!!!! Nu, More ? Ai un caz in familie, hai ca a fost tare, imi imaginez mutra fetii cand a auzit de barza !!!!!!!!!!
Jakie, a ta ce mai face ? Tu?
Arena, ce-o fi cu ea, voi stiti?
Hai ca va pup, ca mi-a expirat timpul!
Poooooppp!
0
14-12-2008, ora 13:35
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ceea ce am spus in legatura cu "printisorul" a avut exact efectul scontat: v-am bine dispus !!!

Aliss, cum fac printisorii tai cu tine asa fac si eu cu mama, foarte rar ii cer lui tata bani (asta pt ca imi este rusine; vad ca munceste foarte multe ore pe zi si eu ii "usurez" buzunarul de cateva milioane sau de cat am nevoie intr-un minut)...ma simt foarte prost cand le cer bani, doar ca nu las sa se vada!

Pe mine ma deprima foarte rar vremea urata pentru ca de fiecare data cand se intampla cantam si atunci cand cantam ma simteam fantastic de bine atat eu cat si cei din jur, dar acum de cand cu problema corzilor vocale ma deprima suficient de mult cat sa nu ma simt perfect bine! Dar va iesi soarele si pe strada noastra!

Jackie, nu poate sa imi fie frig intre niste DOAMNE atat de respectabile si dragute nu? (sa nu se inteleaga altceva (nu de voi, de altii)) ;)))))

Copiii din ziua de azi sunt ABSOLUT FANTASTICI! Sa va traiasca si cu siguranta ii veti educa corespunzator!

Arena cu siguranta este bine, probabil este foarte ocupata cu diverse activitati!!!

Va pup si toate cele bune :)
0
14-12-2008, ora 20:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna dragilor
Alisuk am ras de m-am prapadit la faza cu subtioara!!!!!!!!Daca ma puneai sa ghicesc nici in 1000 de ani nu reuseam ;))))))))))))))) Alisuk asa este cand ai bebei, le dai totul lor ;) mi se pare si normal ;)
Printesika mea este o nebunica, are foarte multa energie si nu sta locului decat cand doarme si si-atunci mai vizeaza cateodata nebunele ce le face ;)) Azi a venit mama mea in vizita si a ametit-o de tot ;)) Au jucat prinselea, i-a numarat pana la 100 ;)) o invata fel de fel de jocuri pe calculator si saraca mama se uita ca vitelul la poarta noua ;))))))))) dar numai putea cand isi vedea nepotica ce priceputa este ;))
Nick, spune-mi si mie daca diabetul provoaca mancarimi genitale!!Este un mesaj postat de o doamne precum ca fetita ei de 6 ani prezinta mancarimi acute genitale si cineva, un cadru medical zice.ca diabetul provoaca acele mancarimi!!Eu una nu am auzit dar o sa ma interesez!!Poate stii tu!!
Pupicei
0
14-12-2008, ora 21:15
Buna!

Jackie, stiu ca o glicemie foarte mare, eventual insotita de o rezistenta la insulina determina un "teren" alergic dar sincer u prea cred ca neaparat in zona genitala (cu toate ca este destul de sensibila).
Mai degraba ar putea fi vb dsp o flora bacteriana benefica (lactobacili) dezechilibrata care a favorizat o infectie micotica a carei principala manifestare este tocmai mancarimea insotita de o roseata intensa!
Cunosc mai multe persoane cu diabet care nu au avut niciodata o astfel de manifestare (ce-i drept sunt mai multe tipuri de diabet)!
Sp si mie te rog numele doamnei sa vad exact ce simtome are pt ca un diabet nu se manifesta nici pe departe atat de simplu!

Numai Bine!
0
15-12-2008, ora 01:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick da click pe id-ul meu si cauta la rasp.ceva de genul:"de mancarimi nu zice nimic..."!!
Adaugă un comentariu / răspuns
402 comentarii 1 23 ..... 13 14 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul