Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 414243 ..... 49 50 Înainte ›
0
21-03-2011, ora 23:48
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
E vorba despre hash ank107, esti tare ca ai scapat cu atat. Foloseste forta si incearca sa duci o viata sanatoasa mananca sanatos dormi la timp oricum efectele sunt greu de reparat dar poate reusim cu Dumnezeu care este deasupra. e o karma si rau li se va intoarce altora. Sanatate la toti.
0
22-03-2011, ora 13:32
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
Noroc... ms pt. incurajari.. si NU.. nu mai fumez, nici macar alcool nu mai beau.. poate o sa fac o exceptie cu berea acum ca tot vin caldurile... drogul e o experienta ciudata si admit ca poti invata anumite lucruri din acest stil de viata. Dar mai toate lectiile provenite de aici incep cu sintagma.." Asa nu..".
Cat despre cei ce militeaza pentru legalizarea marijuanei, dand motive gen.." e natural... e de la Dumnezeu..." parerea mea e ca habar nu au despre ce vorbesc. Succes
0
22-03-2011, ora 14:04
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
aha, ok. :))

napoleon, ce tare! bravo tie, pastreaza-te asa! multa bafta!
0
22-03-2011, ora 16:17
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Eu din pacate am ramas cu o respiratie ingreunata, oboseala maxima si o stare de leguma... cu toate ca am renuntat la ele de 5 luni. Ma tot gandesc, ce o fi gresit in interiorul meu? de nu mai functionez ca inainte?
Mai are cineva probleme cu respiratia, dureri in piept? Si eu am folosit de toate si am incheiat cu prafurile de care nu am abuzat decat de vreo 6 ori...
Ma gandesc ca atunci cand le trageam pe nas mi-au spart plamanii sau cine stie ce am??? Poate mai aveti si voi experiente de genu as aprecia daca mi-ati spune... La mine a debutat cu o criza puternica de insuficienta respiratorie...
0
22-03-2011, ora 19:49
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
veto: eu nu stiu exact care e treaba cu insuficienta respiratorie, insa am niste amici fosti magicieni care s-au trezit cu TBC (ma rog, ma indoiesc ca faci TBC de la legale, dar de un sistem imunitar devastat se leaga orice boala!), iar unul dintre ei a facut "aer la plamani" (asa s-a exprimat el) si a avut nevoie de nu stiu ce operatie...
poate n-ar strica sa-ti faci o radiografie la plamani sau sa mergi la ceva control de specialitate, ca sa nu te trezesti in stop cardio-respirator.
mergi la medic! sanatate!
0
22-03-2011, ora 21:29
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Multumesc pentru raspuns! daca mai aveti si altii experiente gen astept un reply in rest Capu sus!
0
25-03-2011, ora 19:23
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
hai noroc, e foarte normal sa ai probleme cu aparatul respirator... probleme de genul asta o sa tot intampini inca vreo 3-4 luni de acum incolo, sunt comune. Fa multa miscare, iesi mult la aer. Evita poluarea de orice fel, chiar si cea fonica, cluburile sau aglomeratiile. Cam in 8-9 luni drogul iti iese din organism si vei incepe sa functionezi echilibrat. Si eu respir greu si cateodata simt un pumn in piept, gen un balon care se umfla. Am inceput sa rad impreuna cu un prieten de genul asta de efecte... e ca un resort care se intoarce si te mai loveste asa un timp ca o prastie. Stai linistit, nu e vreo boala grava care sa iti puna viata in pericol... gandeste-te putin. daca esti fumator si decizi sa lasi tutunul... primele zile vei respira greu si vei simti un fel de sfarait in plaman, pana ce tutunul va iesi din organism. Numai de bine si sanatate maxima.Succes!
0
26-03-2011, ora 17:41
Ralu1989
Nu este medic/terapeut
Ralu1989
salut! sunt noua pe aici.pana acum o luna am fost consumatoare de prafuri legale
lasati-va fratiilor k drogurile nu's de noi!!!!
imi era dor sa ma simt treaza!!!si asta io datorez prietenului meu...dak nu era el si acum eram cu nasu' in faina:))
0
27-03-2011, ora 19:37
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Nu pot sa cred ca o fata atat de draguta a stat cu nasucu in praf... Deci sa-mi mai zica cineva ca drogatii sunt oameni rai... drogatii sunt din pacate oameni care isi fac rau...
0
27-03-2011, ora 22:20
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
AHAHAHAHHAHAH !! I s-au aprins calcaiele toxicomanului ! Sanki, asta e un mediu propice, te lasi de tras pe nasuc si-ti gasesti si jumatatea. Asta-i atitudinea flacai ! Succes
0
28-03-2011, ora 13:11
Ralu1989
Nu este medic/terapeut
Ralu1989
Ms de compliment Veto:*
0
30-03-2011, ora 04:37
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
Hai buna
Nam mai intrat de mai bine de 6 luni paici dar tineam sa va spun ca incerc sa ma las eo zic ca mia ajuns si sper ca si voua am 2 luni de cand nu mai trag nimik nici dava nici sare nici nimic si sper sa nu mai trag.
Singura exceptie este Magic old atat, da tre sa ma duc dincolo asa ca nici dela nu mai bag :D

Succes la tras celor care nu vati lasat succes la depresie celori care vati lasat si succes in a rezista tentatiei celor care nu sau apucat

E GREU
0
31-03-2011, ora 03:04
hooligan91
Nu este medic/terapeut
hooligan91
Lasati-va fratilor de ele...prafurile astea sunt moarte alba si lenta...am consumat magic timp de un an impreuna cu prietenii chiar si de 2 3 ori pe saptamana...pot spune k am pierdut un an de viatza...mergeam pe strada park eram robot..eram teleghidat complet...m-am lasat abia cand dupa o noapte de magic spre dimineatza cand se epuizase stocul pe un prieten il luase paranoia a pus mana pe cutit k i se parea lui k noi mergem la baie sa bagam fara el defapt noi ne suflam nasul sau ne spalam pe dinti aveam cu totul alte preocupari..statea cu cutitul in mana gata sa ne taie pe oricare dintre noi. pana la urma l-am scos afara din casa.si atunci am zis gata.dak ai vointa te poti lasa de ele.mai bn ia si fumeaza marfa naturala frate sa-ti zboare creierii din cap ca atunci poti sa dormi linistit poti sa mananci si tu ca omul nu ca pe praf..v-am lasat LEGALIZATI IARBA SI MUUUUIIIIIIEEEEE GARDA
0
31-03-2011, ora 19:12
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
fara iarba ma, da-le-n sange de substante, legalizati prostitutia !
0
01-04-2011, ora 01:46
lala88
Nu este medic/terapeut
lala88
Iti distruge organismul asta iti face, am consumat si eu si am fost la un pas de LEUCEMIE !
Sunt niste nenorociri care dau dependenta de la prima linie si care iti distrug viata.
Efectul este pe termen lung, nu te distruge imediat.
Am reusit sa scap de dependenta, dupa ce am luat o supradoza si era sa mor! (nu m-am dus la spital de rusine ca mama e cadru medical)
Dupa faza asta la 6 luni am ajuns la spital, din cauza la o raceala, care in mod normal trebuia sa treaca, daca panaramele astea de prafuri nu-mi faceau praf, sistemul imunitar!!!!!!!
Ataca ficatul, pancreasul, splina, stomacul, inima si creierul. Nici acum nu mi-am revenit total din depresie...
Fratilor, daca intradevar vreti sa va distrati, ascultati muzica...
Cand peste cativa ani, o sa va treziti cu boli incurabile, iar viata o sa va treaca prin fata ochilor o sa regretati ca mine ca ati pus OTRAVA asta in nas...
Va doresc sanatate si minte multa!

lala
0
01-04-2011, ora 18:33
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Cum ai constatat ca ai fost la un pas de leucemie si ce ai facut in sensul asta adik sa te tratezi fiti mai expliciti nu ma deranjeaza sa va lecturez povestile oricum merita cat mai detaliate povestile noastre/voastre pentru ca pana la urma e vorba de viata unor oameni. astept detalii Sanatate
0
02-04-2011, ora 14:09
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
ahahahhahahahaha, nu mai puteti de boli, unu mai incercat ca altu', m-am razgandit intre timp in ceea ce va priveste. daca v-ati lasat de ele, mare greseala ati facut, dati o raita la magazin, luati un plic si dati tot pe nas, mai mult... mai beti si ceva tarie si vreo 5 cafele... e ok, GARANTEZ EU !. Daca nu v-ati lasat e perfect fumati, trageti pe nas si beti pana se pishe cainii pe voi prin parcuri si nu mai stiti cat fac 2 plus 2. E ok, sunt de la Dumnezeu, sunt legale si sunt ieftine. respect maxim !
0
03-04-2011, ora 21:53
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Napoleon e eronat ce ne transmiti... sau ti-ai deschis shop?
0
04-04-2011, ora 14:49
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
:)))))))) veto, nu frate dar schimbam tactica. drogatii-s ca niste copii mici carora cand le spui sa nu faca ceva, primul lucru care il vor face va fi acel ceva, Fructul Oprit !.. Mai bine le zici sa faca. A venit primavara ma oameni buni, e cald si bine... luati o lada de bere, mergeti la pescuit, la un gratarel...lasati sarea de baie si odorizantele de camera !
0
04-04-2011, ora 17:57
lala88
Nu este medic/terapeut
lala88
Am fost la un pas de leucemie pentru ca mi-au crescut Leucocitele la valoarea de 20 000.( maxima este de 8000-9000). Leucemie inseamna intre 15 000 si 150 000 de leucocite. Am racit foarte usor si intr-o singura zi m-am trezit ca nu mai pot sa vorbesc si mai inghit, aveam febra 39-40 si nu a scazut decat la 38 cand am luat algocalmin...
Am stat o saptamana in spital cu penicilina si gentamicina perfuzie la 12 ore si a inceput sa ma lase abia in a 3-a zi sintomele.Am avut amigdalita flegmonoasa pultacee sa ceva de genul. Si acum fac moldamin... Eu faceam des amigdalita dar gatul imi trecea de pe o zi pe alta. acum nu s-a mai intamplat asa... Imi pare rau ca am luat prostiile alea... cand ma gandesc mi-e greata de mine! Imi face rau si sa vorbesc despre perioada aia...
0
04-04-2011, ora 20:04
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Lala nu trebuie sa ti fie greata, nu putem schimba trecutul si suntem formati din trecut tot raul spre bine pentru tine sper. Si eu am avut o infectie in gat tot cu gentamicina am scapat si tot nu ma lasasem de cacaturi asta acum un an pana am patit treaba cu respiratia da eu am continuat acum nu stiu ce sa zic homoleucograma mi a iesit bine acum 5 luni ar trebuii sa o repet. Am stari mari de slabiciune si tot ceva in gat simt si pe trahee parca. Numai Dumnezeu ne ajuta ne da si ne ia sa fi sigura de asta lala88 esti privilegiata fata de altii ai trecut prin momente grele sa-i inveti si pe altii sa nu ajunga acolo si sa respecte aproapele!
0
04-04-2011, ora 22:25
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
Ideea de a invata pe cineva pica pentru ca ne comportam precum Toma Necredinciosu. As vrea sa va pun o intrebare. Credeti ca daca cineva intra aici si citeste posturile noastre va lua hotararea de a se lasa ? sau daca nu a incercat niciodata, va sti ca nu trebuie sa se apuce din cauza celor invatate aici ? Chestiile astea mai mult indarjesc un om, un tanar care e in permanenta cautare de adrenalina. Cu totii stim ca heroina e un drog rau si cu toate astea spitalele sunt pline si mii de oameni mor anual de supradoza sau alte boli care se transmit prin ace. Am fost la un concert samabata seara si am avut " norocul " sa vad sute de oameni drogati, erau carduri intregi care nici nu aveau treaba cu ce se intampla pe acolo, altii intrau in filme din cauza muzicii.. un baiat a cazut din picioare, a fost ajutat sa se duca pe canapea si lasat acolo. Asta e lumea magica a drogurilor, multimi de adolescenti cu ficatu' facut pilaf si creieru' terci. respect
0
05-04-2011, ora 22:52
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Napoleon daca ti-as spune ca eu in liceu am participat la doua tabere antidrog ai rade... :). Deci, da ai dreptate fiecare e dornic de experiente cu adrenalina chiar si dupa ce vor vedea acest forum dar cu siguranta multi mai multi nu vor incerca dupa ce vor vizualiza aceste drame pe care noi nu am avut ocazia sa le vizualizam noi suntem o generatie de sacrificiu pentru generatia prezenta.
Taberele astea antidrog si chestiile facute de stat par mult prea superficiale si au o imagine mai mult publicitara de aia nu te conving dar acest forum in care lumea isi zice tristetile cu siguranta ii va speria pe multi din ei si ii va salva de aceasta lume. Sanatate maxima !
0
05-04-2011, ora 23:57
ana774
Nu este medic/terapeut
ana774
ciao...poate va era dor de mine...:)) din cand in cand ma mai uit sa vad ce mai e pe aici...idul meu ramane acelasi -* va astept...

(*modificat de admin)
0
08-04-2011, ora 18:43
lala88
Nu este medic/terapeut
lala88
Prin experienta mea neplacuta am reusit sa fac 2 persoane din anturaj sa se lase de prafuri...
Si pe fiecare fata/baiat pe care il vad cu asa ceva o sa incerc sa-l conving.
Imi pare rau ca n-am ascultat de altii.
Va doresc sanatate si minte multa!
Pup
0
12-04-2011, ora 18:16
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
Napoleon - un tantalau care a incurcat magicu cu solitare
"Cat despre cei ce militeaza pentru legalizarea marijuanei, dand motive gen.." e natural... e de la Dumnezeu..." parerea mea e ca habar nu au despre ce vorbesc. Succes "

Cum pot sa scrii asa ceva ? Nu sunt genu sa-ti explic unde si care si de ce esti asa cum esti, ca sa simplificam un pic situatia, iti zic un sincer ! Sa Moara M.a.Ta de supradoza de legale ! si crede-ma ca'l meriti in adevaratu sens al cuvantului
E una sa intri aici sa dai niste sfaturi, sa'ti expui povestea poate cineva are de invatat din ea
Si e altceva sa te intitulezi napoleon si sa dai cu picioru la N studii facute de oameni de stiinta si sa tragi o concluzie ca asa ai simtit tu Napoleon cel Intelept, asta ca sa intelegi ca daca te-ai legat de MJ.. te-ai legat de mine, de mama de toata lumea de care'mi pasa in general !
Lumea intra aici sa'si dea cu parerea de droguri/prostii legale si etc de obicei TARI si daunatoare nu sa faca petitie impotriva MJ !
0
12-04-2011, ora 20:03
Napoleon_
Nu este medic/terapeut
Napoleon_
saracu de tine :)))))), uite tocmai de asta zic eu ca nu sunt bune. N-o sa ma apuc acum s-o dau in marlanii si golaneli de 2 lei si 3 surcele pt. ca se vede de la o posta ca esti doar un soarece ofuscat de tastatura care nu-si vede pometii de cosuri in oglinda. Ai grija de tine si sa fii sanatos nepoate. Succes :)
0
13-04-2011, ora 00:41
Tibanu
Nu este medic/terapeut
Tibanu
MagicDeNeamt, esti distrus rau de tot. Nici eu nu sunt genul de om care sa iti prezinte 10 motive pentru care eu te consider un distrus, dar in sinea ta stii bine ca esti un distrus, un nimic, un ratat.

Napoleon, mi-a placut mult povestea ta, si concluzia trasa.

Veto, sa stii ca pe mine unu chiar m-a ajutat ce am citit pe acest forum. Am tras de cateva ori magic, nu am simtit niciodata dependenta, dar ce am citit pe acest forum m-a facut ca de 8 luni sa nu mai pun mana sau nasul pe asa ceva.
0
13-04-2011, ora 01:02
hooligan91
Nu este medic/terapeut
hooligan91
Cand prizezi te incerca un sentiment de implinire..defapt in jurul tau totul se naruie.cred k din versul asta a lui OMBLADON se intelege totul;) lasati prafurile fratilor.dati-ii cu acool ieftin si iarba-n puulla mea
0
13-04-2011, ora 18:17
shultz
Nu este medic/terapeut
shultz
EMILIANE6, dragule, spune-ne si noua pe ce o arzi ca vrem si noi frate. (si cand zic noi, zic noi astia care am incetat sa me mai tot umflam in pene cand "facem o scurta pauza si mai punem si pe noi 7-8 kg" pe care l-e dam jos la "prima scapare´´.si tot la noi astia care consideram ca teoria chibritului e depasita frate.asa ca nu ne mai tine in pilde si in psihologie sau psihanaliza "d-astia" (cum ar zice si fratii nostri.mai deosebiti) si cel mai bine scrie-ne cum reusesti sa faci o pauza...ca vad ca ai talent la scris.te pup
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 414243 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.