Cocaina legala de la weedshopuri?
si eu consum flower magic d vreo 4 zile da am tinuto intruna fara sa dorm sau sa manac pt k atungi knd tragi numai esti obosit nu itzi mai este foame esti f calm pur si simplu te simtzi in al9 lea cer.in schimb acum ma ustura gatul f tare...si de asta am intrat e forum sa vad kt d rau poate satzi dauneze organismului si la c am citit mam ingrozit...cu siguranta o sa ma las d ele si nu cred k e nevoie d vreun doctor sau nush c medicamente este vb d vointa fiekruia asa cum ai vrut sa targi sa vezi cum este asa potzi alege sa te lasi d ele totul pleak d la pshihic.
nu stiu de ce incercati sa va faceti singuri rau cu prafuri sau mai stiu eu ce, iar daca spuneti k sunteti dependenti nu aveti nicio scuza...daca stiati ca sunteti slabi nu trebuia sa incepeti ;)Din cauza legalizarii catorva droguri au luat'o rana toti pustanii, dar nimeni nu se gandeste k de la weed, cill etc...se ajunge la prafuri...si apoi mai grav...la seringa. Credeti'ma scriu postul plangand.imi vad prietenii distrugandu'se.dorind tot mai mult...de la un gram de ganja sau cill...au ajuns la iarba mai tare...la prafuri.si acum vor mai mult. Si ii vad pe zi ce trece tot mai schimbati, nu'i recunosc.si asta de cand au inceput cu prafuri.pe langa faptul k trag pana le curge sange din nas si bea intruna...pentru k asta face magic'ul ;) iti da energie si chef de baut.
Ganditi'va k va distrugeti creierul, ficatul si multe alte organe.
Ganditi'va k va distrugeti creierul, ficatul si multe alte organe.
Buna seara si La multi ani, au trecut zece zile de cand nu am ma-i luat praful asta blestemat, pe 31 am fost de servici am lucrat toata noaptea, pe la 5 dimineata am baut niste bere, am zis ca este revelionul si mi s-a facut porfat sa trag iara-si, am cumparat un gram si iara-si m-am distrus, ce rau am inceput anu?sunt din Brasov, va rog nu vreau sa ma distrug, daca sti cumva pshihiatri care se ocupa de asa ceva in brasov, va rog ajutati-ma, mi-am distrus familia, nu m-ai am o bucurie, un sentiment, numai sentimente de vinovatie, dar nu daznadajuesc stiu ca totu-l va fi bine dar va fi o lupta grea, de o luna de cand am luat ingrasamantul asta florar cu pauze , pur si simplu m-au distrus, opriti-va pana nu e prea tarziu, cand scriu aceste randuri plang si nu pot sa ma aptin, an nou fericit!
0
02-01-2010, ora 19:42
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
LA MULŢI ANI; un 2010 asezonat cu sănătate, fericire, lumină, armonie, iubire, prosperitate, putere şi credinţă. DUMNEZEU să vă binecuvânteze pe toţi!
Dubanu, mă bucur că te-ai decis să ceri ajutor. Te rog să fii puternic, să ai voinţă, şi cu siguranţă vei fi ajutat. Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate. Îţi vei reface şi familia... Toate cele bune!
CENTRUL MEDICAL DE VEST (Psihiatrie)
Adresa: Calea Făgăraşului nr. 5-7
Telefon: 0268.411.495
sau
SPITALUL DE PSIHIATRIE ŞI NEUROLOGIE DIN BRAŞOV
Strada Prundului, nr. 7-9, 500123, Braşov
Tel.: 0268.511.481 / 0724.224.015
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
LA MULŢI ANI; un 2010 asezonat cu sănătate, fericire, lumină, armonie, iubire, prosperitate, putere şi credinţă. DUMNEZEU să vă binecuvânteze pe toţi!
Dubanu, mă bucur că te-ai decis să ceri ajutor. Te rog să fii puternic, să ai voinţă, şi cu siguranţă vei fi ajutat. Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate. Îţi vei reface şi familia... Toate cele bune!
CENTRUL MEDICAL DE VEST (Psihiatrie)
Adresa: Calea Făgăraşului nr. 5-7
Telefon: 0268.411.495
sau
SPITALUL DE PSIHIATRIE ŞI NEUROLOGIE DIN BRAŞOV
Strada Prundului, nr. 7-9, 500123, Braşov
Tel.: 0268.511.481 / 0724.224.015
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Uitati-va la ce data am deschis eu acest topic... si deja unde s-a ajuns.
Stati linistiti ca si eu am plans cand am vazut cum distruge tot. Cum am vazut oameni care divorteaza de la asa ceva.Prieteni care se cearta... si multe altele.
Si eu ma luat pauza lunga si iar am inceput. deci si eu m-am pacalit singur.Tre sa fii SI MAI STRICT cu tine si nu uita sa iti NOTEZI tot ce nu iti place la praful asta si TOT ce ti se pare nasol la el pe o hartie si ai sa vezi repede ca sunt mai multe rele decat bune.Si daca le tii minte incetul cu incetul ti se face scarba de praf si o sa te lasi.
Stati linistiti ca si eu am plans cand am vazut cum distruge tot. Cum am vazut oameni care divorteaza de la asa ceva.Prieteni care se cearta... si multe altele.
Si eu ma luat pauza lunga si iar am inceput. deci si eu m-am pacalit singur.Tre sa fii SI MAI STRICT cu tine si nu uita sa iti NOTEZI tot ce nu iti place la praful asta si TOT ce ti se pare nasol la el pe o hartie si ai sa vezi repede ca sunt mai multe rele decat bune.Si daca le tii minte incetul cu incetul ti se face scarba de praf si o sa te lasi.
Buna seara.Am si eu o mare problema.Cumnatul meu a ajuns dependent de sare de baie.E intr un stagiu foarte avansat de dependenta(fost consumator de heroina)!!!!!!ce contine aceste droguri si de ce nu se interzic!!!!!??????va rog sa mi raspunde ti, am mare nevoie de ajutor, m am gandit sa duc un plic cu sare de baie la un laborator.ce sa fac????de lasat nu cred ca se va lasa!!!chiar fura pentru sarea asta.si in plus aceasta dependenta e la fel ca cea de la heroina!!!!!se poate combina cu heroina?contin amfetamina???
Fratilor a luat-o lumea razna! "Toti" tinerii din tara asta au luato razna cu magazinele de vise si prostii, mai ales cu prafurile astea legale care te face sa crezi ca sunt bune ca sunt extraordinare ca sunt legale si nu ai ce sa patesti dar nu este deloc adevarat. Am 20 de ani si am trecut prin multe cercuri unde s-au consumat droguri adevarate, care de altfel le-am consumat si eu ( multe specii si genuri afara de heroina ) si pot spune ca prafurile astea legale sunt mai nocive, iti omoara corpul rapid, iti distrug neuronii, dezbina prietenii familii, nu imi vine sa cred ce poate lumea sa faca pentru magic powder asta in special.. ( si celelalte "ingrasaminte" care mai sunt ) suntem o brigada de cativa baieti si fete si vreau sa spun ca inainte ne strangeam sa fumam marijuana drog care il utilizam zilnic fiind ceva monoton deja pentru uni, nu si pentru mine care percep chestia asta cu fumatul din alt unghi. Inainte cand " ne anturam " sa fumam cu greu se strangeam banuti pentru 2 3 4 g uri de marijuana care stim cu totii e pret are.. poate chiar si mai ieftin de pretul pietei.. seri in care dabea se face rost de bani si de un g, iar acum sare lumea cu banu, se imprumuta, isi pun la bataie tot salariul numai magic pe masa sa fie. Nu imi vine sa cred cat de mult iti provoaca o dependenta atat de nebuna, nu te dor oasele daca nu tragi dar gandul iti sta doar la nebunia asta de praf. O simpla fraza care sa contina cuvantul magic trebuie sa o scoata cineva din gura ca incepe lumea sa se invarta prin casa, sa dea telefoane sa faca bani, si culmea , se intampla de multe ori ca din putinii bani pe care ii are unu sau altu, sa se inmulteasca inzecit sau insutit de nu iti vine sa crezi ( la cazino ) si care toti se duc in buzunarul "smecherului" care l-a dus capu sa le ia banii la fraieri ( asa cum imi spune mama ) si mai apoi daca te vede lesinat pe strada nu da un scuipat pe tine si spune ca esti un drogat.
Toata nebunia asta a inceput de cand a luat amploarea muzica electronica in romania si ce e prost e ca au adaptat toti copii acest "trend" ( pentru ei ) care acum au ajuns niste drogati, care abandoneaza scolile, isi distrug familiile si pentru ca cred k numai au nici un rost ajung niste davisti. ( consumatori de heroina ). Am multe sa mai scriu despre nebunia asta care e in floare la noi in tara mai ales printre copii si pustani care nu stiu la ce riscuri se expun si am scris mai sus unde se ajunge. Va salut si asa ca de incheiere las un P.S. care sper sa ne deschida mintea la toti ca incepand un an nou vreua sa incep o noua viata, pentru ca in aceste momente in care am tot scris aici un prieten de-al meu este pe un pat de spital, operat de ulcer perforat, provocat de magia asta alba.
Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players. Choose a good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a theree-piece suite on hire purchase a range of fucking fabrics. Choose the DIY and wondering morning. Choose sitting on the couch watching mind-numbing, spirit-crushing game showsm stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rolling away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the sellfish, fucked up brats your spawned to raplace yourself. CHOose your future. Choose life.
Toata nebunia asta a inceput de cand a luat amploarea muzica electronica in romania si ce e prost e ca au adaptat toti copii acest "trend" ( pentru ei ) care acum au ajuns niste drogati, care abandoneaza scolile, isi distrug familiile si pentru ca cred k numai au nici un rost ajung niste davisti. ( consumatori de heroina ). Am multe sa mai scriu despre nebunia asta care e in floare la noi in tara mai ales printre copii si pustani care nu stiu la ce riscuri se expun si am scris mai sus unde se ajunge. Va salut si asa ca de incheiere las un P.S. care sper sa ne deschida mintea la toti ca incepand un an nou vreua sa incep o noua viata, pentru ca in aceste momente in care am tot scris aici un prieten de-al meu este pe un pat de spital, operat de ulcer perforat, provocat de magia asta alba.
Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players. Choose a good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a theree-piece suite on hire purchase a range of fucking fabrics. Choose the DIY and wondering morning. Choose sitting on the couch watching mind-numbing, spirit-crushing game showsm stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rolling away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the sellfish, fucked up brats your spawned to raplace yourself. CHOose your future. Choose life.
nasagov, tot ce pot sa iti spun e sa le lasi naibii, nu sunt bune si iti f*t creierul la greu ! am si eu "prieteni" care fac aceeasi chestie si consuma aceleasi chestii, si deja sunt oameni.. prea prajiti /imblaniti, in termenii vostrii..
"Buna seara.Am si eu o mare problema.Cumnatul meu a ajuns dependent de sare de baie.E intr un stagiu foarte avansat de dependenta(fost consumator de heroina)!!!!!!ce contine aceste droguri si de ce nu se interzic!!!!!??????va rog sa mi raspunde ti, am mare nevoie de ajutor, m am gandit sa duc un plic cu sare de baie la un laborator.ce sa fac????de lasat nu cred ca se va lasa!!!chiar fura pentru sarea asta.si in plus aceasta dependenta e la fel ca cea de la heroina!!!!!se poate combina cu heroina?contin amfetamina???"
Deja e penibil pe bune =))))))))) cat de urat suna "dependent de sare de baie" =)))))))) deci pe bune ca e penibil rau.hai sa va zic ceva :)))) ITS JUST IN YOURE FUCKING MINDS toata chestia asta cu placerea :))) daca vrei sa te stapanesti bine, daca nu te duci cu saniutsa pe conducta =))) daca vreti sa-mi urmati sfatu bine, nu va trebuie "pisalogi" "pshihiatrici" d-aia...e totul de autosugestie baieti si fete ;;) daca-ti impui sa nu iei nu iei...nu inteleg ce e asa greu :))) have a great day
Deja e penibil pe bune =))))))))) cat de urat suna "dependent de sare de baie" =)))))))) deci pe bune ca e penibil rau.hai sa va zic ceva :)))) ITS JUST IN YOURE FUCKING MINDS toata chestia asta cu placerea :))) daca vrei sa te stapanesti bine, daca nu te duci cu saniutsa pe conducta =))) daca vreti sa-mi urmati sfatu bine, nu va trebuie "pisalogi" "pshihiatrici" d-aia...e totul de autosugestie baieti si fete ;;) daca-ti impui sa nu iei nu iei...nu inteleg ce e asa greu :))) have a great day
Am simtit nevoia sa scriu si eu in acest topic pe care l-am urmarit inca de la deschidere insa numai acum am simtit nevoia sa imi scriu si eu povestea.
Am consumat si eu marijuana in urma cu cativa ani. Am fumat chiar si zilnic insa niciodata nu am simtit ca pot deveni dependent. Tocmai de aceea am facut o pauza de un an si jumatate. Desi am avut zeci de ocazii in acest timp am refuzat din simplu motiv ca nu doream sa fumez.Anul acesta in timpul unei excursii in Germania am reinceput sa fumez ocazional. Cand am revenit in Romania am mai incercat diferite chestii de fumat de la magazine.
In luna octombrie am avut niste probleme si intr-o seara de vineri am decis ca e timpul sa ma destind intr-un club si pentru asta am sunat un prieten care cunoaste toata gama de produse din aceste magazine de vise.
Mi-a recomandat Special Gold si mi-a dat si un numar de la un asa zis dealer. Am sunat aceasta persoana, ne-am intalnit si am cumparat un plic cu 50 ron. Am crezut ca e suficient in acea seara. Dealerul in ghilimele mi-a spus ca sigur voi mai cumpara de la el... am ras si l-am asigurat ca nu va fi asa. Inainte sa intr-u in club mi-am facut o linie in masina impreuna cu un amic. Si-a facut rapid efectul, senzatia de euforie de invincibilitate... pe scurt m-am mirat eu de cat de puternic poate fi... mai ales ca eram cunoscator. Efectul a trecut rapid... am mai cumparat... si iar am mai cumparat pana sa facut dimineata. Apoi am dormit cu greu 4 ore si apoi iarasi din nou. Deja se intunecase si era sambata... si iarasi in club de la 11 seara pana la 9 dimineata si apoi intr-un club pentru after-party pana la ora 6 seara duminica. La finalul acestui week-end reusisem sa imi cheltui absolut toti banii ce ii aveam in portmoneu, aproximativ 1500 ron. Eram foarte deshidratat si depresiv. Am mers acasa si in acest timp imi s[uneam in minte ca nu o sa mai consum asa ceva niciodata. Dupa 2 zile am facut pneumonie si am fost internat in spital. Pe fisa de spitalizare era scris si Sindrom De Deshidratare De Gradul 2. Mi-am facut toate analizele si am fost tratat pt aprindere de plamani si ma gandesc acum daca acel week-end nu a fost cauza pneumoniei mele.
Nu am mai consumat timp de o luna Special Gold.
In luna decembrie am reinceput consumul si pot zice ca am ajuns sa nu ma mai recunosc. Consumam din ce in ce mai des si din ce in ce mai mult. Relatiile cu prietenii s-au racit. Brusc am devenit mai inchis in mine, nu mai conversam cu prietenii... cu familia... sincer nu mai faceam nimic. Au inceput sa mi se termine banii... mi-am vandut laptop si telefon. Am ajuns sa nu ma mai recunosc eu pe mine. In tot acest timp imi cheltuisem economiile si laptopul si telefonul.
Mi-am dat seama cat demult m-au distrus aceasta sare de baie. Este trist ca aceasta este legala si din pacate multi altii vor fi in situatia mea.
De 2 saptamani nu am mai consumat deloc. Pot sa zic ca acum constientizez cat de aproape am fost de dezastru. Ma bucur acum mai mult de viata mea si realizez cat de frumoasa este viata fara aceste prafuri.
De cand nu am mai consumat dorm mai mult si mai bine, am o pofta foarte mare de mancare si ma simt psihic mult mai bine.
Totusi nu las garda jos pentru ca stiu ca este pericolul de o recidiva. Eu am sa incerc sa evit aceste situatii si sa le previn.
Chiar azi mi-am cumparat NUX VOMICA si NATRIUM SULPHURICUM ca urmare a citirii acestui forum. As dori sa stiu si cum se iau pentru ca acest lucru nu l-am inteles.
Acum in incheiere as vrea sa va spun tuturor, si celor care consuma ocazional si inca nu au prins pe deplin gustul... vreau sa va spun ca VA RUINATI incet si SIGUR.
Cei care intreaba pe acest forum daca pot consuma ocazional... gen odata la 2 saptamani... sau mai rar... vreau sa va zic ca veti ajunge in mod inevitabil in situatia in care am fost eu...
E trist ca aceste prafuri sunt legale si mai trist este ca ruineaza vieti... Pericolul e absolut real.
Aveti grija de voi !!!
Am consumat si eu marijuana in urma cu cativa ani. Am fumat chiar si zilnic insa niciodata nu am simtit ca pot deveni dependent. Tocmai de aceea am facut o pauza de un an si jumatate. Desi am avut zeci de ocazii in acest timp am refuzat din simplu motiv ca nu doream sa fumez.Anul acesta in timpul unei excursii in Germania am reinceput sa fumez ocazional. Cand am revenit in Romania am mai incercat diferite chestii de fumat de la magazine.
In luna octombrie am avut niste probleme si intr-o seara de vineri am decis ca e timpul sa ma destind intr-un club si pentru asta am sunat un prieten care cunoaste toata gama de produse din aceste magazine de vise.
Mi-a recomandat Special Gold si mi-a dat si un numar de la un asa zis dealer. Am sunat aceasta persoana, ne-am intalnit si am cumparat un plic cu 50 ron. Am crezut ca e suficient in acea seara. Dealerul in ghilimele mi-a spus ca sigur voi mai cumpara de la el... am ras si l-am asigurat ca nu va fi asa. Inainte sa intr-u in club mi-am facut o linie in masina impreuna cu un amic. Si-a facut rapid efectul, senzatia de euforie de invincibilitate... pe scurt m-am mirat eu de cat de puternic poate fi... mai ales ca eram cunoscator. Efectul a trecut rapid... am mai cumparat... si iar am mai cumparat pana sa facut dimineata. Apoi am dormit cu greu 4 ore si apoi iarasi din nou. Deja se intunecase si era sambata... si iarasi in club de la 11 seara pana la 9 dimineata si apoi intr-un club pentru after-party pana la ora 6 seara duminica. La finalul acestui week-end reusisem sa imi cheltui absolut toti banii ce ii aveam in portmoneu, aproximativ 1500 ron. Eram foarte deshidratat si depresiv. Am mers acasa si in acest timp imi s[uneam in minte ca nu o sa mai consum asa ceva niciodata. Dupa 2 zile am facut pneumonie si am fost internat in spital. Pe fisa de spitalizare era scris si Sindrom De Deshidratare De Gradul 2. Mi-am facut toate analizele si am fost tratat pt aprindere de plamani si ma gandesc acum daca acel week-end nu a fost cauza pneumoniei mele.
Nu am mai consumat timp de o luna Special Gold.
In luna decembrie am reinceput consumul si pot zice ca am ajuns sa nu ma mai recunosc. Consumam din ce in ce mai des si din ce in ce mai mult. Relatiile cu prietenii s-au racit. Brusc am devenit mai inchis in mine, nu mai conversam cu prietenii... cu familia... sincer nu mai faceam nimic. Au inceput sa mi se termine banii... mi-am vandut laptop si telefon. Am ajuns sa nu ma mai recunosc eu pe mine. In tot acest timp imi cheltuisem economiile si laptopul si telefonul.
Mi-am dat seama cat demult m-au distrus aceasta sare de baie. Este trist ca aceasta este legala si din pacate multi altii vor fi in situatia mea.
De 2 saptamani nu am mai consumat deloc. Pot sa zic ca acum constientizez cat de aproape am fost de dezastru. Ma bucur acum mai mult de viata mea si realizez cat de frumoasa este viata fara aceste prafuri.
De cand nu am mai consumat dorm mai mult si mai bine, am o pofta foarte mare de mancare si ma simt psihic mult mai bine.
Totusi nu las garda jos pentru ca stiu ca este pericolul de o recidiva. Eu am sa incerc sa evit aceste situatii si sa le previn.
Chiar azi mi-am cumparat NUX VOMICA si NATRIUM SULPHURICUM ca urmare a citirii acestui forum. As dori sa stiu si cum se iau pentru ca acest lucru nu l-am inteles.
Acum in incheiere as vrea sa va spun tuturor, si celor care consuma ocazional si inca nu au prins pe deplin gustul... vreau sa va spun ca VA RUINATI incet si SIGUR.
Cei care intreaba pe acest forum daca pot consuma ocazional... gen odata la 2 saptamani... sau mai rar... vreau sa va zic ca veti ajunge in mod inevitabil in situatia in care am fost eu...
E trist ca aceste prafuri sunt legale si mai trist este ca ruineaza vieti... Pericolul e absolut real.
Aveti grija de voi !!!
Da suna si penibil dependent de sare de baie, dar altfel nu pot sa i spun.pentru ca nu i se poate spune nici cocaina legala!!!sincer eu nu pot intelege dependenta asta!cand era cu heroina, ne a distrus, a golit efectiv casa!!!pana si jucarii a vandut si geamurile!stiu ca nu se va lasa, pentru ca ii place mult si unii oameni asa sunt.nu o sa l mai salvezi nici un ajutor, va ramane un dependent.e trist intradevar!!!!eu vreau sa stiu ce naiba contin.am luat si eu sa vad, chiar mi sa parut mai tare decat cocaina adevarata, dar nu mai buna,.odata avea pete de sange pe pantaloni.i am facut si testul de heroina(prin urina) a iesit ok.nu are fata aia de la heroina, dar dependenta e la fel, disperare mare...nu am stat sa vad cat trage.dar in cateva ore cand e acasa, gasesc 3 4 plicuri goale evident.apoi dispare cateva zile.cred ca o zi cam asa face pauza.ma si mir pentru ca am auzit multe cazuri care au ajuns la spital, asta nu are nici pe dracu.nu stiu ce sa ma mai fac:( zilele astea ma voi duce la un laborator, pt ca nici unde nu scrie ce contin si de unde se trage dependenta.voi scrie pe forum rezultatele de la laborator!tot ce imi doresc e sa le interzica odata.dar ma mai si gandesc ca deajeaba le interzic, daca acum iti taie cocaina legala cu aia buna.atunci dealeri vor vinde tot deasta legala. :))
Doamne ce oameni...
Este ciudat faptul cum unii isi dau seama de efectul negativ al acestor tampenii, se vaita in stanga si-n dreapta: au cotul, au ochiul, au nasul, au rinichiul, au nu stiu ce, dar la urmatorul colt se indoapa din nou!!Sunteti ridicoli pe bune!!Aveti doar doua optiuni:
1.ori va lasati de ele pt totdeauna
2.ori continuati sa consumati si eventual rezervati-va din timp un loc la Belu sau la Balaceanca, ca se anunta cozi imense!
Nick, o imbratisare calda si-un pupic iti daruiesc! :)
Este ciudat faptul cum unii isi dau seama de efectul negativ al acestor tampenii, se vaita in stanga si-n dreapta: au cotul, au ochiul, au nasul, au rinichiul, au nu stiu ce, dar la urmatorul colt se indoapa din nou!!Sunteti ridicoli pe bune!!Aveti doar doua optiuni:
1.ori va lasati de ele pt totdeauna
2.ori continuati sa consumati si eventual rezervati-va din timp un loc la Belu sau la Balaceanca, ca se anunta cozi imense!
Nick, o imbratisare calda si-un pupic iti daruiesc! :)
jaquelinne pentru tine e foarte usor sa scrii daca nu ai fost in aceasta situatie.
Pacat ca abordezi subiectul cu atata lejeritate.
Pacat ca abordezi subiectul cu atata lejeritate.
Dancre, spre fericirea mea, nu am fost si nici nu voi fi vreodata in aceasta situatie.Nu mi-as vinde viata/sanatatea, familia etc. pt nimic in lume, cu atat mai putin acestor droguri, care nu fac decat sa duca toti consumatorii spre pieire!Si de ce spui ca abordez subiectul cu atata lejeritate?Ti se pare cumva ca am spus vreun neadevar in comentariul anterior?
Acest topic a fost creat pentru a ajuta persoanele care au consumat sa se lase de acest drog.
Intrebarea mea. Tu cu aceste raspunsuri ajuti pe cineva ?
Nu cred ca este loc pentru critica aici.
Intrebarea mea. Tu cu aceste raspunsuri ajuti pe cineva ?
Nu cred ca este loc pentru critica aici.
Nu critic, incerc doar sa le deschid ochii!!Este o diferenta...
e cam greu sa deschizi ochii pt k nu stii c fel te simtzi dupa c tragi...intradevar te simtzi rau o vreme dupa c te lasi dar gandul itzi sta mereu la c super te simtei in momentul in care erai tras de asta este greu sa te lasi.oricum totul tine d vointa fiekruia...asa k nu mai zi k suntem ridicoli pt k nu stii c simtzim...
pe mine unu acest praf mi-a facut foarte mult rau decand am luat prima oara, numai ma recunosc si am luat decizia sa urmez un tratament si sa ma internez, mi e rusine sa scriu asa ceva dar spun si eu povestea mea, poate asa cineva se va gandi de doua ori pana asa cumpara asa ceva!!!!
dubanu, ma bucur sincer pentru decizia pe care ai luat-o!Nu trebuie sa te rusinezi, important este ca ti-ai dat seama despre cat de periculoase sunt si ca vrei sa te lasi de ele.
salut, sunt cristi si am 24 ani si am devenit dependent de praful ala "special gold", am ajuns in faza ca sunt disperat si nu prea stiu cum sa ma las, am sevraje foarte puternice cum ar fi ca noaptea vb prin somn si ma trezesc speriat sau ziua delirez si vb aiuria de parca as fi nebun, , am nevoie de ajutor, , , nu pot sa stau fara ele, , ,
Atat timp cat ai sau ai avea ambitie, vei putea face orice...si stai departe de anturajele si "prietenii" tai cei care fac asta !
heloo...citind povestile voastre mam decis sa o spun si pe a mea: in seara de revelion am cumparat 3 plicuri de special impreuna cu prietenii care 2 care 3...toate bune si frumoase toata seara am fost praf cu toate ca mie imi era bine...a doua zi dupa vreo 4 5 oare de somn mam trezit nu prea bine cu dureri de cap cu multe puncte rosii pe limba de nici lichide nu puteam inghiti, dureri muschulare insuportabile.nici mainile nu le puteam ridica...+o senzatie nemaiintalnita pana atunci (chiar daca mai trasesem dar in cantitati mai mici)aveam senzatia ca va urma sfarsitu lumi cam acolo ma duceam cu gandu.parca cineva imi spunea ca degeaba mai traiesc.o stare de depresie de care nu mai scapam prieteni ma sunau nici sa raspund la telefon nu puteam chiar daca erau prieteni buni deai mei, mama a simtit ca nu este ceva in regula cu mine dar a puso pe seama revelionului, ajuns dimineata acasa obosit, baut.incepusem sami revin...apoi a urmat un alt soc.POZELE. Cand am vazut pozele instantaneu ma apucat aceeasi stare de depresie eram agitat nu stiam ce sa fac numi venea sa cred ca sunt eu..nu ma mai puteam calma mam dus repede miam facut un ceai mam mai uitat o data la poze tot nu venea a crede sau nu voiam sa cred ca sunt eu...cu toate ca au trecut ceva zile mam mai calmat dar seara cand dorm tot cu gandul acesta adorm cu toate ca de as mai avea acum 1 plic nu as mai trage orice ar fi.Niciodata nam mai trecut prin ce trec acum si nu mai vreau sa trec si a doua oara, cu toate ca psihicul meu e la pamant si acum si nici nu stiu cand o sami revin complet nu as mai trage pt nimic in lume.
mai vreau sa mai fac o remarca si cine nu e de acord sa ma contrazica : prima data au aparut ierburile(sa facut multa valva pe la tv cu ele acum vad ca nu se mai aude nimic si au inceput sa ruineze multi tineri) apoi stiu pastilele, prafurile..si ce urmeaza ceva de bagat in vena? sia mai pus cineva intrebarea asta? eu demult astept un raspuns la ea si sunt pe cale sal aflu singur cat de curand pt ca la noi se poate orice...suntem cobai pt toti :).
Si cred cam 70 80 % aceste droguri legale au facut inventate pt prima NU LA NOI in tara.probabil doar aici la noi in sistemu nostru prost au putut fi introduse.curand o sa se faca o mare mafie si cu astea.
si inca ceva: vreau sa vad si eu pe unu dintre voi care a scris aici ca sa lasat de ele si cu solutia poate asa o sa ajutati si pe alti care au calcat gresit doar prin vorbe nu stiu cat putem ajuta pe cineva...o fapta e de 100 1000 de ori mai rezistenta si cand auzi tu fiind consumator parca iti cresc sansele sa te poti lasa si tu daca citesti si vezi si exemple de oameni care au fost in situatia ta.
Si cred cam 70 80 % aceste droguri legale au facut inventate pt prima NU LA NOI in tara.probabil doar aici la noi in sistemu nostru prost au putut fi introduse.curand o sa se faca o mare mafie si cu astea.
si inca ceva: vreau sa vad si eu pe unu dintre voi care a scris aici ca sa lasat de ele si cu solutia poate asa o sa ajutati si pe alti care au calcat gresit doar prin vorbe nu stiu cat putem ajuta pe cineva...o fapta e de 100 1000 de ori mai rezistenta si cand auzi tu fiind consumator parca iti cresc sansele sa te poti lasa si tu daca citesti si vezi si exemple de oameni care au fost in situatia ta.
stiti ce ma sperie!!!nimeni nu s-a lasat, dintre toti consumatorii pe care ii stiu(20-30)nimeni nu s-a lasat.Eu tot incerc sa ma las dar tot timpul se gaseste un moment prost care ma face sa trag.In ultima luna am tras doar de 3 ori si de fiecare data nu am tinuto mai mult de 36 ore.Am invatat ca tre sa am tot timpul guma de mestecat la mine, ca atunci cand nu mai trag vreo ora, doua si am senzatia ca as putea manca ceva mananc, ca niciodata nu ma apuc de tras fara sa stiu cas am destui bani(intri in panica daca ramai fara), ca trebuie sa dorm dupa o noapte pierduta.Cam aici se opresc toate, am fost si la un psihiatru bun si spre surprinderea mea mi-a zis ca am doua variante, ori ma tine internat cateva zile si dupa aia totul depinde de mine ori plec acasa si totul depinde de mine, practic nu are ce sa imi faca, doar ca in momentele in care simti ca cedezi sa mergi la el sa te incarci.Din pacate viitorul pare sumbru pentru noi toti, facem pariu ca peste un an o parte dintre cei de pe acest forum nu vor mai fi?poate chiar eu, poate altu, cine are vointa si foarte important, cine are de ce, o sa se lase.ce iluzie, creca toti credeti ca o sa va lasati:))))pacat ca e doar o iluzie.
m-am trezit si eu sa imi dau cu parerea. In primul rand, special goldul nu contine cum am citit in cateva posturi metamfetamina. contine mefedrona(mephedrone).. dati un search pe wikipedia daca vreti sa stiti mai multe.In al doilea rand. Spre deosebire de drogurile ilegale este foarte usor de procurat. Se gaseste la orice spice shop. De asemenea lumea pleaca de la premisa ca nu are ce sa iti faca pentru ca e legala ceea ce o pare tampenie. In al doilea rand... intreba cineva daca o sa se ajunga sa se vanda la spice shops si chestii de bagat in vena. Nu stiu cat stiti voi despre fenomenul special gold dar eu stiu destul de multe si va asigur ca deja s-a ajuns la bagat in vena. Magicul si specialul pe exemplu se baga si la vena. Se dizolva frumusel, ca si heroina se fierbe se baga in seringa si gata.
Oricat de speriati ati fi de praful asta nu sunteti indeajuns de speriati. Nu aveti idee cat rau poate sa faca. Problema e ca lumea, in loc sa se preocupe de cercetari si informare se ocupa de interzis. Mai bine le-ai spune oamenilor cu ce au de-a face decat sa faci din subiectul droguri unul tabu care e abordat doar cand deja e prea tarziu. Stiu davisti si davisti care sunt cum sunt de 10 ani care s-au lasat de heroina pentru tampeniile astea de la legale.
In al treilea rand, un alt mare pericol este ca oamenii care habar nu aveau ce sunt drogurile vor intra acum intr-un anturaj in care nu s-ar fi bagat inainte. Si crede-ti-ma... anturajul e cel mai periculos drog.
Pe scurt... ce vreau sa zic este ca singurul mod de a scapa de dependenta este sa ai grija sa fii cat mai izolat de oamenii cu care bagai. Cauta sa eviti cluburile, distractia si petrecerile.. dependenta psihica se atenueaza aproape complet. E foarte greu... si o spun din cunostiinta de cauza. AM bagat tot ce se putea baga. SI m-am lasat. Pentru ca prefer sa am o viata decat sa fiu o junkista terminata si prajita care are impresia ca stie toate secretele universului.
Insa un mic ps. Cei care spuneti ca iarba este drog.. va c**ati pe voi. Inseamna ca habar nu averi pe ce lume traiti, ce e iarba si ce sunt drogurile. Motivul pentru care iarba este considerata un drog care duce la dava(heroina) este mass media si anturajul. Daca incepi sa umbli cu oameni care fumeaza, fiindca iarba e ilegala, nu ai cum sa nu te intalnesti la un moment sau altul cu cineva care baga si altele.. si o iei treptat. Dar asta nu pentru ca fumezi iarba, ci pentru ca iarba e ilegala. Ca sa faci rost trebuie sa umbli cu oameni care fac combinatii ilegale cu diverse substante. Daca ar fi legala ar fi ca si tigarile si nimeni nu zice ca ajungi la vena de la tigari.. desi(chiar va rog sa verificati urmatoarea afirmatie), tigarile produc dependenta fizica iar iarba nu o produce, mor mai multi oameni de la tigari decat de la iarba. Sfatul meu... think for yourselves si tineti minte ca atunci cand vine vorba de droguri este mereu un pret de platit si niciodata nu merita sa il platesti(iarba nu e drog.. tampeniile legale sunt periculoase)
Oricat de speriati ati fi de praful asta nu sunteti indeajuns de speriati. Nu aveti idee cat rau poate sa faca. Problema e ca lumea, in loc sa se preocupe de cercetari si informare se ocupa de interzis. Mai bine le-ai spune oamenilor cu ce au de-a face decat sa faci din subiectul droguri unul tabu care e abordat doar cand deja e prea tarziu. Stiu davisti si davisti care sunt cum sunt de 10 ani care s-au lasat de heroina pentru tampeniile astea de la legale.
In al treilea rand, un alt mare pericol este ca oamenii care habar nu aveau ce sunt drogurile vor intra acum intr-un anturaj in care nu s-ar fi bagat inainte. Si crede-ti-ma... anturajul e cel mai periculos drog.
Pe scurt... ce vreau sa zic este ca singurul mod de a scapa de dependenta este sa ai grija sa fii cat mai izolat de oamenii cu care bagai. Cauta sa eviti cluburile, distractia si petrecerile.. dependenta psihica se atenueaza aproape complet. E foarte greu... si o spun din cunostiinta de cauza. AM bagat tot ce se putea baga. SI m-am lasat. Pentru ca prefer sa am o viata decat sa fiu o junkista terminata si prajita care are impresia ca stie toate secretele universului.
Insa un mic ps. Cei care spuneti ca iarba este drog.. va c**ati pe voi. Inseamna ca habar nu averi pe ce lume traiti, ce e iarba si ce sunt drogurile. Motivul pentru care iarba este considerata un drog care duce la dava(heroina) este mass media si anturajul. Daca incepi sa umbli cu oameni care fumeaza, fiindca iarba e ilegala, nu ai cum sa nu te intalnesti la un moment sau altul cu cineva care baga si altele.. si o iei treptat. Dar asta nu pentru ca fumezi iarba, ci pentru ca iarba e ilegala. Ca sa faci rost trebuie sa umbli cu oameni care fac combinatii ilegale cu diverse substante. Daca ar fi legala ar fi ca si tigarile si nimeni nu zice ca ajungi la vena de la tigari.. desi(chiar va rog sa verificati urmatoarea afirmatie), tigarile produc dependenta fizica iar iarba nu o produce, mor mai multi oameni de la tigari decat de la iarba. Sfatul meu... think for yourselves si tineti minte ca atunci cand vine vorba de droguri este mereu un pret de platit si niciodata nu merita sa il platesti(iarba nu e drog.. tampeniile legale sunt periculoase)
Salutare, ma numesc Ionut si am 19 ani.
De aproape 6 luni de zile fumez de la spice-shop...am fumat si droguri ilegale dar mai rar.
Pe 24 dec. anul trecut am tras pentru prima oara Magic, pana atunci eram contra acestui praf, pentru ca am vazut multi care trageau si se manifestau in diferite feluri, si am zis ca nu o sa trag niciodata ! Si in seara aceea, am fumat o tigare sau 2 cu niste prieteni din cartieri ( anturajul e toata chestia, incercati sa scapati de anturaj ) iar apoi unul dintre ei mi-a spus "hai ma luam un plic dela de Magic ? "..eu deodata m-am speriat in sinea mea, dar nu am putut sa le zic ca nu vreau, nu ma lasa gura sa vorbesc (poate stiti si voi sentimentul ) si pana la urma am tras o linie ( ma gandeam..hai ma ca trag, ce poate sa-mi faca ? ) iar in primul minut mi-a dat o energie pe care nu o mai avusesem niciodata, nu aveam stare, dansam incontinuu...si am mai tras una, si tot asa, in ziua aceea am tras vreo 3, 4 liniute.M-a dus acasa pe la vreo 2:30 sa dorm..pana la 4:30 n-am putut si ma gandeam ca am ajuns acasa fara nici un ban in buzunar si ca o sa raman dependent si o sa ma distrug singur.De cand m-am apucat de aceste droguri "legale" nu mai am chef sa beau nici un fel de alcool, in mintea mea e o "paranoia" sa zic asa, care imi zice "nu ai chef sa bei, vrei sa tragi sau sa fumezi, pentru ca de la alcool ti-e rau.( mi-a fost rau si de la tigari, am vomitat de vreo 3, 4 ori si am zis ca nu o sa mai fumez daca vomit iar, dar nu puteam sa ma las din cauza anturajului )
In ziua de Craciun, evident nu aveam chef sa petrec cu bautura ( nici nu aveam unde sa ma duc in primul rand ) si cu inca 2 prieteni care nici ei nu aveau unde sa se duca, am mers la un Spice-Shop nou deschis la noi in oras, unde baga muzica buna, aveai loc sa dansezi..etc..si acolo ne intalnim cu alti baieti pe care nu i-am vazut niciodata care trageau si ei..si dupa ce am tras putin Magic, am inceput sa ne bagam in seama, sa vorbim ( sa dam tot din casa, cum a spus cineva mai sus ). Am adormit la ora 8 dimineata si m-am trezit la 12, nu avea somn deloc.Cand m-am trezit am descoperit ca am racit, pana in ziua aceea nu aveam nici un fel de simptoma de raceala.De pe 25 pana pe 31 nu am mai tras si nu am fumat deloc...mi-am dat seama unde ajung cu "prafu" asta si am stat mai mult prin casa sa nu ies afara la "tentatii" ( de revelion vroiam sa stau in casa..nu vroiam sa mai trag ! ). Se facuse ora 20:30...cei 2 cu care am fost de Craciun, se rugau de mine sa ies afara din casa, sa merg cu ei, imi explicau ca o sa ma plictisesc in casa de revelion cand toata lumea se distreaza..si pana la urma am acceptat si am mers cu ei in acelasi Spice in care am fost de Craciun.si am tras si am fumat si am baut pana la 8, 9 dimineata. Cand m-am trezit a 2-a zi...imi curgea nasul incontinuu, tuseam si ma durea in gat de nu puteam sa inghit o gura de ceai...Si acum cand scriu aceasta marturisire ma doare de nu stiu ce sa ma mai fac.mama imi ia pastile sa-mi treaca, crede ca de la raceala ma doare..dar eu nu cred ca e de la raceala, pentru ca cei 2 cu care am fost au sau au avut si ei aceleasi probleme ca si mine "febra, tuse, dureri in gat.." N-am avut in viata mea asa durere in gat, mi-am pus ambitia si nu o sa mai trag si nu o sa mai fumez joint-uri de la spice niciodata, pentru ca acum stiu pe corpul meu ce mi-au facut, nu vreau sa-mi ruinez viata.Am citit un documentar pe internet despre iarba, la care am ramas uimit, sa va explic pe scurt..o femeie cultiva in curte iarba pe care apoi o prepara si fuma o tigare pe zi..zicea ca asa i-a prescris doctorul si ca ajuta la sanatate. Si Brad Pitt a fumat timp de 15 ani un join pe zi, prescris de doctor..iarba e mult mai sanatoasa decat prostiile astea de magazin. Incercati sa va lasati pana nu e prea tarziu...iti trebuie ceva vointa si cel mai important lucru, evita anturajul cu persoanele cu care stii ca ai avut astfel de "distractii".
Eu ma stiu pe mine cum eram inainte sa aflu de drogurile astea...stateam de vorba afara, la o tigare normala, la o bere, glumeam, faceam petreceri..acum de cand cu astea..ne-am schimbat cu totii mentalitatea si ne-am "stricat" prietenia care o aveam. Nu vroiam sa scriu aceste intamplari, dar acum imi pare bine ca m-am descarcat si sper ca cineva va invata anumite lucruri din acest forum.
Tinem legatura..revin daca mai e ceva de spus
De aproape 6 luni de zile fumez de la spice-shop...am fumat si droguri ilegale dar mai rar.
Pe 24 dec. anul trecut am tras pentru prima oara Magic, pana atunci eram contra acestui praf, pentru ca am vazut multi care trageau si se manifestau in diferite feluri, si am zis ca nu o sa trag niciodata ! Si in seara aceea, am fumat o tigare sau 2 cu niste prieteni din cartieri ( anturajul e toata chestia, incercati sa scapati de anturaj ) iar apoi unul dintre ei mi-a spus "hai ma luam un plic dela de Magic ? "..eu deodata m-am speriat in sinea mea, dar nu am putut sa le zic ca nu vreau, nu ma lasa gura sa vorbesc (poate stiti si voi sentimentul ) si pana la urma am tras o linie ( ma gandeam..hai ma ca trag, ce poate sa-mi faca ? ) iar in primul minut mi-a dat o energie pe care nu o mai avusesem niciodata, nu aveam stare, dansam incontinuu...si am mai tras una, si tot asa, in ziua aceea am tras vreo 3, 4 liniute.M-a dus acasa pe la vreo 2:30 sa dorm..pana la 4:30 n-am putut si ma gandeam ca am ajuns acasa fara nici un ban in buzunar si ca o sa raman dependent si o sa ma distrug singur.De cand m-am apucat de aceste droguri "legale" nu mai am chef sa beau nici un fel de alcool, in mintea mea e o "paranoia" sa zic asa, care imi zice "nu ai chef sa bei, vrei sa tragi sau sa fumezi, pentru ca de la alcool ti-e rau.( mi-a fost rau si de la tigari, am vomitat de vreo 3, 4 ori si am zis ca nu o sa mai fumez daca vomit iar, dar nu puteam sa ma las din cauza anturajului )
In ziua de Craciun, evident nu aveam chef sa petrec cu bautura ( nici nu aveam unde sa ma duc in primul rand ) si cu inca 2 prieteni care nici ei nu aveau unde sa se duca, am mers la un Spice-Shop nou deschis la noi in oras, unde baga muzica buna, aveai loc sa dansezi..etc..si acolo ne intalnim cu alti baieti pe care nu i-am vazut niciodata care trageau si ei..si dupa ce am tras putin Magic, am inceput sa ne bagam in seama, sa vorbim ( sa dam tot din casa, cum a spus cineva mai sus ). Am adormit la ora 8 dimineata si m-am trezit la 12, nu avea somn deloc.Cand m-am trezit am descoperit ca am racit, pana in ziua aceea nu aveam nici un fel de simptoma de raceala.De pe 25 pana pe 31 nu am mai tras si nu am fumat deloc...mi-am dat seama unde ajung cu "prafu" asta si am stat mai mult prin casa sa nu ies afara la "tentatii" ( de revelion vroiam sa stau in casa..nu vroiam sa mai trag ! ). Se facuse ora 20:30...cei 2 cu care am fost de Craciun, se rugau de mine sa ies afara din casa, sa merg cu ei, imi explicau ca o sa ma plictisesc in casa de revelion cand toata lumea se distreaza..si pana la urma am acceptat si am mers cu ei in acelasi Spice in care am fost de Craciun.si am tras si am fumat si am baut pana la 8, 9 dimineata. Cand m-am trezit a 2-a zi...imi curgea nasul incontinuu, tuseam si ma durea in gat de nu puteam sa inghit o gura de ceai...Si acum cand scriu aceasta marturisire ma doare de nu stiu ce sa ma mai fac.mama imi ia pastile sa-mi treaca, crede ca de la raceala ma doare..dar eu nu cred ca e de la raceala, pentru ca cei 2 cu care am fost au sau au avut si ei aceleasi probleme ca si mine "febra, tuse, dureri in gat.." N-am avut in viata mea asa durere in gat, mi-am pus ambitia si nu o sa mai trag si nu o sa mai fumez joint-uri de la spice niciodata, pentru ca acum stiu pe corpul meu ce mi-au facut, nu vreau sa-mi ruinez viata.Am citit un documentar pe internet despre iarba, la care am ramas uimit, sa va explic pe scurt..o femeie cultiva in curte iarba pe care apoi o prepara si fuma o tigare pe zi..zicea ca asa i-a prescris doctorul si ca ajuta la sanatate. Si Brad Pitt a fumat timp de 15 ani un join pe zi, prescris de doctor..iarba e mult mai sanatoasa decat prostiile astea de magazin. Incercati sa va lasati pana nu e prea tarziu...iti trebuie ceva vointa si cel mai important lucru, evita anturajul cu persoanele cu care stii ca ai avut astfel de "distractii".
Eu ma stiu pe mine cum eram inainte sa aflu de drogurile astea...stateam de vorba afara, la o tigare normala, la o bere, glumeam, faceam petreceri..acum de cand cu astea..ne-am schimbat cu totii mentalitatea si ne-am "stricat" prietenia care o aveam. Nu vroiam sa scriu aceste intamplari, dar acum imi pare bine ca m-am descarcat si sper ca cineva va invata anumite lucruri din acest forum.
Tinem legatura..revin daca mai e ceva de spus
eu acum sunt pe magic...ma luat cu panica cate am citit aici;))
Frate magicu nu creeaza dependenta eu trag si am tras dar daca vreau sa nu trag, nu trag si mai ales sa dau banii pe el si in al 2 lea rand frate sa dai 2 mil pe el e mult vezi ca il gasesti mai ieftin. In ultimu timp vad ca foarte multa lume trage cel putzin la mine in oras toata lumea trage cluburile sunt pline de magicieni:))))))).Asa ca nasagov stai linistit ca de murit nu mori atata timp cat tragi odata pe saptamana nu e bai;).
sa mori tu ca se si poate fuma ?=))) care e senzatia la crystal bagat in foitsa ?:D
nu o rulezi...la o tigara normala scoti filtru si pui unu de carton...si pe o parte uzi putin tigara cu limba si iei foarte putin praf si pui acolo unde ai udat...si tragi.iti rupe creeri.:X
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 371Dependent de metadona (sintalgon)
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 8Dependenta psihica!
- 5droguri.urgent!
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 9Etnobotanicele si renuntarea
- 8Ce este cu mine?
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 8Legale vs ilegale.. care sunt mai daunatoare?
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 3Panica THC...
- 6Va rog ajutati-ma: Simt ca traiesc in lumea pe care eu mi-o imaginez
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 6Unde se ajunge daca consumi droguri?
- 12Centru de dezintoxicare in Romania? Meth, alte prafuri si benzo
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: