Histerosalpingografia

28-08-2012
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Buna ziua,
De 1 an si 2luni incercam sa avem si noi un bebe si nu reusim, Am fost la control, se vede a fi totul in regula, am facut secretie, papanicolau(mi-a iesit o flora microbiana pe care inca nu am tratat-o).Am facut teste de ovulatie ce ies pozitive in ziua14.Sotul a facut si el analize(spermograma, spermocultura)si au iesit f bune.Doctorul urolog ne-a zis sa il scoatem din calcul pt ca rezultatele analizelor lui sunt ideale si ca ar mai ramane doar sa investighez eu.Maine sunt programata la o policlinica pt a face HSG.Sunt in a 8a zi de menstruatie.E dureros?Trebuie sa ne ferim dupa ce efectuez aceasta analiza?La cate zile dupa efectuarea ei putem avea contact?
Va multumesc mult!
5 comentarii
0
28-08-2012, ora 19:40
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Buna Elena,

Histerosalpingografia doare cam cat o menstra mai dureroasa. Nu am citit undeva de necesitatea unor precautii dupa HSG si nici de existenta unui anumit interval pana la urmatorul coitus.

Iti urez toata bafta!
0
28-08-2012, ora 22:12
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Buna seara,
Va multumesc foarte mult domnule doctor, sper sa fie bine.
O seara placuta!
0
29-08-2012, ora 19:08
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Buna ziua,
Ati avut dreptate domnule doctor, nu a fost nimic foarte dureros, a durat foarte putin(maxim 3minute).Totul a fost in regula, nu este o analiza de speriat.Asa ca cele ce o au de facut nu trebuie sa mearga cu teama.
0
26-10-2012, ora 09:36
elena250
Nu este medic/terapeut
elena250
Am ramas insarcinata chiar in luna in care am fc histerosalpingografia.Nu ma asteptam sa se intample asa repede cu toate ca dr imi zisese ca nu am nimic.Cred ca m-am linistit si nu m-am mai gandit la ce trebuie sa se intample...Acum am un bebe in burtica ce are 9 saptamani implinite azi si ma rog sa fie santos si sa pot duce sarcina pana la capat.Curaj tuturor ce au de facut aceasta analiza!
0
28-10-2012, ora 18:23
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Felicitarile mele Elena. Iti urez o sarcina cat mai usoara.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul