Histerosalpingografia
Buna ziua,
De 1 an si 2luni incercam sa avem si noi un bebe si nu reusim, Am fost la control, se vede a fi totul in regula, am facut secretie, papanicolau(mi-a iesit o flora microbiana pe care inca nu am tratat-o).Am facut teste de ovulatie ce ies pozitive in ziua14.Sotul a facut si el analize(spermograma, spermocultura)si au iesit f bune.Doctorul urolog ne-a zis sa il scoatem din calcul pt ca rezultatele analizelor lui sunt ideale si ca ar mai ramane doar sa investighez eu.Maine sunt programata la o policlinica pt a face HSG.Sunt in a 8a zi de menstruatie.E dureros?Trebuie sa ne ferim dupa ce efectuez aceasta analiza?La cate zile dupa efectuarea ei putem avea contact?
Va multumesc mult!
De 1 an si 2luni incercam sa avem si noi un bebe si nu reusim, Am fost la control, se vede a fi totul in regula, am facut secretie, papanicolau(mi-a iesit o flora microbiana pe care inca nu am tratat-o).Am facut teste de ovulatie ce ies pozitive in ziua14.Sotul a facut si el analize(spermograma, spermocultura)si au iesit f bune.Doctorul urolog ne-a zis sa il scoatem din calcul pt ca rezultatele analizelor lui sunt ideale si ca ar mai ramane doar sa investighez eu.Maine sunt programata la o policlinica pt a face HSG.Sunt in a 8a zi de menstruatie.E dureros?Trebuie sa ne ferim dupa ce efectuez aceasta analiza?La cate zile dupa efectuarea ei putem avea contact?
Va multumesc mult!
5 comentarii
Buna Elena,
Histerosalpingografia doare cam cat o menstra mai dureroasa. Nu am citit undeva de necesitatea unor precautii dupa HSG si nici de existenta unui anumit interval pana la urmatorul coitus.
Iti urez toata bafta!
Histerosalpingografia doare cam cat o menstra mai dureroasa. Nu am citit undeva de necesitatea unor precautii dupa HSG si nici de existenta unui anumit interval pana la urmatorul coitus.
Iti urez toata bafta!
Buna seara,
Va multumesc foarte mult domnule doctor, sper sa fie bine.
O seara placuta!
Va multumesc foarte mult domnule doctor, sper sa fie bine.
O seara placuta!
Buna ziua,
Ati avut dreptate domnule doctor, nu a fost nimic foarte dureros, a durat foarte putin(maxim 3minute).Totul a fost in regula, nu este o analiza de speriat.Asa ca cele ce o au de facut nu trebuie sa mearga cu teama.
Ati avut dreptate domnule doctor, nu a fost nimic foarte dureros, a durat foarte putin(maxim 3minute).Totul a fost in regula, nu este o analiza de speriat.Asa ca cele ce o au de facut nu trebuie sa mearga cu teama.
Am ramas insarcinata chiar in luna in care am fc histerosalpingografia.Nu ma asteptam sa se intample asa repede cu toate ca dr imi zisese ca nu am nimic.Cred ca m-am linistit si nu m-am mai gandit la ce trebuie sa se intample...Acum am un bebe in burtica ce are 9 saptamani implinite azi si ma rog sa fie santos si sa pot duce sarcina pana la capat.Curaj tuturor ce au de facut aceasta analiza!
Felicitarile mele Elena. Iti urez o sarcina cat mai usoara.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina extrauterina si HSG
- 4Ciclu regulat dar nu raman însărcinată
- 0Histerosalpingografie trompe filiforme permeabile
- 0Probleme de incertilitate-interpretare HSG
- 3Hsg ! Raspunde-ti va rog !!! sarcina dupa histerosalpingografie
- 0Raspunde-ti va rog!e posibil sa raman insarcinata dupa histerosalpingografie
- 0Intrebare despre hsg
- 0Dureri la cateva zile dupa histerosalpingografie
- 1Histerosalpingografia - Experienta mea!
- 0Menstruația după histerosalpingografie
- 0Histerosalpingografie trompă nevizualizabila
Mai multe informații despre: histerosalpingografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: