cici gram pozitivi

125 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
29-10-2010, ora 11:21
amidor
Nu este medic/terapeut
amidor
Va rog sa ma lamuriti si pe mine, mi-am facut o analiza tip lama din care reiese: rar leucocite, rar epitelii cu aspect normal, " frecvent coci gram pozitivi", candida albicans si trichomonas vaginalis absent.. Este corect tratamentul cu cervugid ovule si metronizadol? Si ce sunt "coci gram pozitivii"?
0
02-11-2010, ora 21:43
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cocii gram pozitivi sunt microbi care traiesc in vaginul dvs!
Probabil ca tratamentul este corect. Eu nu sunt ginecolog!
0
05-12-2010, ora 15:51
amidor
Nu este medic/terapeut
amidor
multumesc pentru lamurire.
0
18-12-2010, ora 21:09
mariusicastelian
Nu este medic/terapeut
mariusicastelian
Va salut. Spuneti-mi va rog cu ce se trateaza Cocigram pozitivi. In urma unui contact sexual cu o necunoscuta, dupa 2-3 zile am inceput sa simt usturimi dupa urinare si dupa ejaculare. In urma unei spermoculturi au rezultat frecventi Cocigrami pozitivi. Nu am avut scurgeri, decat o usoara iritatie in varful penisului. Am urmat un tratament cu Ciprinol (2 pastile 750 mg / zi) in paralel cu Amoksiklav de 1 g tot 2/zi. Simptomele au disparut in timpul tratamentului (timp de 10 zile) apoi au reaparut. -*, va multumesc anticipat

(*modificat de administrator)
0
26-12-2010, ora 18:07
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Se trateaza in functie de antibiograma.
Adaugă un comentariu / răspuns
125 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția cu Neisseria gonorrhoeae (N. gonorrhoeae, gonococcus, gonococ) - infecția gonococică
  • Cazurile de gonoree înregistrează o creștere printre femeile tinere din Europa (studiu)
  • Vaccinul meningococic s-a dovedit a fi rentabil în protejarea bărbaților împotriva gonoreei
  •