Chisti giardia

24-01-2017
iulian2014
Nu este medic/terapeut
iulian2014
Am 40 de ani si am diaree de o luna de zile indiferent ce as manca, am facut ecografie abdominala generala si a iesit bine, am facut examen coproparazitologic, primul a iesit negativ al doile a iesit cu chisti giardia, mentionez ca am crampe balonari dupa masa bolboroseli in burta si diaree.E posibil ca acesti chisti giardia sa fie problema ? Nu am scaune cu sange, nu ameteli sau dureri de cap sau altele.Am facut si analiza pentru clorstridium difficile si a iesit negativ.Va multumesc.
5 comentarii
0
26-01-2017, ora 00:41
Dr. Ardeleanu Andreea
Boli infectioase, Deva
Dr. Ardeleanu Andreea
Care scaune aveti pe zi? Ce regim alimentar ati ținut in aceasta perioada? Coprocultura ati facut?
0
26-01-2017, ora 07:28
iulian2014
Nu este medic/terapeut
iulian2014
Am 3-4 scaune pe zi, am mancat doar orez fiert paine prajita supe carne pasare banane.. Coprocultura a iesit bine. Clorstridium difficile negativ.
0
26-01-2017, ora 13:36
Dr. Ardeleanu Andreea
Boli infectioase, Deva
Dr. Ardeleanu Andreea
Am inteles. In acest caz cred ca ar trebui sa va vada un medic gastroenterolog. Sanatate!
0
28-01-2017, ora 19:21
iulian2014
Nu este medic/terapeut
iulian2014
Dupa ce am prezentat rezultatele la un gastroenterolog, mi-a recomandat albendazol, 2 pastile luate dimineata timp de 5 zile, credeti ca e suficient sa trateze problema cu giardia care mi-a iesit la examenul coproparazitologic si diareea de peste o luna ?Din cate am mai citit, vad ca multa lume prescrie Metronidazol.
0
21-02-2017, ora 15:33
iulian2014
Nu este medic/terapeut
iulian2014
Revin din nou cu problema mea.Am luat albendazol timp de 5 zile cate 2 pe zi.La 4-5 zile dupa terminarea tratamentului lucrurile pareau ca intra in normal, adica aveam un scaun pe zi si nu mai era moale.Astazi la 3 saptamani dupa tratament au revenit iarasi scaunele moi cu mucus cate 3-4 pe zi.Intre timp am facut si colonoscopia si a iesit bine, nu stiu ce sa mai fac in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția cu Giardia - tratament la adult și copii
  •