transaminazele pot fi influentate de giardia?
valoarea transaminazelor poate fi influentata de prezenta giardiei?
5 comentarii
Daca poate cineva sa-mi spuna ce indica nivelul crescut al transaminazelor -TGP(ALT)=85, MAI PRECIS CE BOALA.
multumesc
multumesc
buna!
de curand am avut febra insotita de frisoane si varsaturi, mi-am facut analizele si au iesit modificari la: ASTL 328 si ALTL 103 am refacut analizele la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si iesit modificari la urmatoarele analize: NE% 74, 4 MCV 78, 3 MCH 25, 1 MCHC 32, 1 RDW 26, 9 PLT 131 MPV 11, 9 AST/TGO 181 ALT/TGP 154 GGT 44 marcarii hepatici au iesit negativi si ecografia abdominala ficatul normal am fost directionata catre gastro-enterologie (analize care urmeaza sa le fac).ar putea fi ceva pe sistem nervos? tin sa mentionez: cu 2 zile inainte nu am putut dormi si am fost foarte stresata din cauza unor probleme familiale
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
de curand am avut febra insotita de frisoane si varsaturi, mi-am facut analizele si au iesit modificari la: ASTL 328 si ALTL 103 am refacut analizele la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si iesit modificari la urmatoarele analize: NE% 74, 4 MCV 78, 3 MCH 25, 1 MCHC 32, 1 RDW 26, 9 PLT 131 MPV 11, 9 AST/TGO 181 ALT/TGP 154 GGT 44 marcarii hepatici au iesit negativi si ecografia abdominala ficatul normal am fost directionata catre gastro-enterologie (analize care urmeaza sa le fac).ar putea fi ceva pe sistem nervos? tin sa mentionez: cu 2 zile inainte nu am putut dormi si am fost foarte stresata din cauza unor probleme familiale
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Buna ziua,
Am o intrebare: tatal meu si-a facut analizele si i-au iesit transaminazele 350, care am inteles ca este foarte mare. problema este ca el are leziuni pe credier, si isi face analize in fiecare an, si nu a mai avut probleme pana acum.
el a luat exact in ultimele 6 zile inainte de analize augmentin. poate asta influenta analizele si de asta sa fie transaminazele atat demari?
Am o intrebare: tatal meu si-a facut analizele si i-au iesit transaminazele 350, care am inteles ca este foarte mare. problema este ca el are leziuni pe credier, si isi face analize in fiecare an, si nu a mai avut probleme pana acum.
el a luat exact in ultimele 6 zile inainte de analize augmentin. poate asta influenta analizele si de asta sa fie transaminazele atat demari?
Scuzati, trebuie sa precizez ca am scris gresit, transaminazele sunt 250.
multumesc si astept raspuns.
multumesc si astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Giardie
- 7transaminaze f mari: 293
- 7Transaminaze mari
- 3transaminaze marite constant in perioada 2005 - 2008
- 3transaminaze mari in urma tratamentului cu antibiotice
- 5tratament ptr giardia
- 1cum se scapa de giardia
- 2Giardia si limbrici
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1Oxiuri si absente chisturi
- 7rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
- 0Transaminaze marite in sarcina
- 1TGO si TGP marit
- 15Transaminaze mari la copil 1an 7luni
- 1transaminaze crescute ?
- 0Internare - de câteva zile stau cu o branula în mana și nu mi se face nimic
- 4Urticarie transaminaze marite
Mai multe informații despre: giardia transaminaze mari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: