Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
Buna ziua, indraznesc sa va adresez o intrebare, la care nu gasesc nici un raspuns de 2 ani.
Fiul meu in varsta de 6 ani si 7 luni are pe glanul penisului un chist nevascularizat.
Medicul pediatru, mai multi medici chirurgi si dermatologi sustin ca nu au mai vazut asa ceva pana acum si ca trebuie lasat in pace, dar pe cel mic il deranjeaza, il mananca si deja are un tic in a se atinge si a se scarpina. Nu stiu unde sa ma mai duc cu el si ce ar trebuii sa fac.
Va rog din suflet sa ma indrumati sau sa mi spuneti daca ati mai auzit de astfel de cazuri.
Va multumesc anticipat
Fiul meu in varsta de 6 ani si 7 luni are pe glanul penisului un chist nevascularizat.
Medicul pediatru, mai multi medici chirurgi si dermatologi sustin ca nu au mai vazut asa ceva pana acum si ca trebuie lasat in pace, dar pe cel mic il deranjeaza, il mananca si deja are un tic in a se atinge si a se scarpina. Nu stiu unde sa ma mai duc cu el si ce ar trebuii sa fac.
Va rog din suflet sa ma indrumati sau sa mi spuneti daca ati mai auzit de astfel de cazuri.
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Mergeti sa il vada un Urolog la Spitalul de Urologie din Panduri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Bubite pe capul penisului
- 11Penis rosu
- 4problema penis: pete rosii
- 14pete rosii pe penis
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 8Scurgeri din penis
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 0iritatie pe penis
- 3penis cu mult preput
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 5umflatura in zona organului genital, doar la efort
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 1O problema ciudata...
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 2kanamicina in penis
- 1Piele penis uscata
- 0Sange la penis
- 1Probema cu penisul
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: