chist ovarian (drept) tratament cu Laurina

05-04-2008
maria18
Nu este medic/terapeut
maria18
buna!
am 18 ani si luna trecuta in urma unui ecograf mi sa depistat un chist pe ovarul drept de dimensiunile
2, 7/2, 9 mm.(precizez faptul ca sunt virgina) cat de grav este avand in vedere ca nu am dureri si ciclul este destul de regulat ( 28 de zi le sau uneori 21) ? mi s-a recomandat tratamant cu Laurina dar eu sunt total impotriva anticonceptionalelor datorita efectelor negative. ce pot sa fac ca totusi mie frica sa nu se mareasca (am auzit ca se poate transforma in fibrom si sa fie necesar extirparea ovarului, lucru evident nedorit !!!) imi puteti recomanda un tratament naturist care sa nu aiba efecte negative asupra organismului? daca da, imi puteti spune cat si cum ar trebui urmat pentru a se vindeca?
As dori daca se poate parerea unui specialist dar si sfaturi de la persoane care au mai trecut prin asemenea situatii
V a multumesc anticipat!
7 comentarii
0
14-05-2008, ora 00:00
marcela.radu@gmail.com
Nu este medic/terapeut
marcela.radu@gmail.com
Buna, si eu am avut chisturi si dereglari de ciclu menstrual cu hemoragii si dureri. Iti recomand sa suni la Revista "Formula As" si sa ceri numarul de telefon al domnului Andy Liciu (este din Bucuresti). Pentru reglarea ciclului am facut tratament 6 luni cu Diane 35, iar pentru chist tratamentul recomandat de acest domn (este vorba de ovule pentru cele care au inceput viata sexuala sau supozitoare pentru virgine dintrun anestec de plante, bai de plante) penrsonal am folosit si Bitter suedez diluat in ceai (solicita la farmacie prospectul acestuia care este sub forma de carticica) si comprese abdominale. Dupa cateva zile vei simti un discomfort in abdomen si vei elimina niste suvite gelatinoase. Eu dupa 15 zile am eliminat chistul. Toate cele bune.
0
08-08-2008, ora 00:00
valia
Nu este medic/terapeut
valia
Chistul este mic, se poate elimina usor, problema adevarata este CAUZA aparitiei lui: daca este hormonal, iti trebuie tratament hormonal (pe tipul de hormon dezechilibrat sau detoxifiere de xenoestrogeni), daca este inflamator trebuie altceva. In primul rand este nevoie de un diagnostic integrativ cat mai precis, abia apoi ne repezim la tratament.
0
11-08-2008, ora 00:00
beatrice riim
Nu este medic/terapeut
beatrice riim
Buna fetelor! Eu astazi am depistat un chist ovarian la un control ginecologic de 5.5/ 3.5 cm. Problema este ca, in conditiile in care eu am efectual cate un control ginecologic la fiecare 6 luni, nici un medic nu a depistat ' galma' pana astazi. Mi s-a recomandat tratament contraceptiv timp de 3 luni, si cand i-am spus medicului ca tocmai incepusem ' antrenamentele' pentru bebe ( am 25 de ani), mi s-a spus ca nu ar fi mare problema daca apare o sarcina. Habar nu am ce sa fac... Sa merg pe ceva naturist si sa las bebele sa vina daca va vrea, sau sa urmez tratamentul? va pup, astept un sfat!
0
26-02-2009, ora 13:09
marilaur
Nu este medic/terapeut
marilaur
buna fetelor
as vrea si eu un raspuns daca se poate:am fost la control si mi s0a descoperit un chist ovarian de 1 cm.
acum urmez un tratament naturist si as vrea sa stiu daca este normal sa am scurgeri de culoare mai inchisa.va multumesc si astept raspunsul vostru
0
27-12-2009, ora 19:01
giorgio1012
Nu este medic/terapeut
giorgio1012
Exista tratament naturist pt boala ovarelor polichistice?
0
31-12-2009, ora 19:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, homeopatie si / sau acupunctura.
0
31-12-2009, ora 20:25
giorgio1012
Nu este medic/terapeut
giorgio1012
multumesc pt raspuns si LA MULTI ANI
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: