Chist ovarian
Buna ziua, la un consult medical mi s-a descoperit chist pe ovarul stang, iar ovarul drept microchisturi, am luat 5 luni anticonceptionale karisa, chistul stang s-a micsorat si ovarul este putin inflamat, iar ovarul drept este normal, a trebuit sa intrrup anticonceptionalele deoarece nu ma simt bine in organism cu ele, am icercat yasmin tot la recomandarea medicului dar organismul nu le acepta nici pe acestea. Ce pot sa fac? E xista anticonceptionale mai slabe s-au un alt tratament, nu veau neaparat contarceptie dar imi doresc sa scap de chisturi. o operatie este dificila, si in ce consta recuperarea dupa operatie?. La menstruatie am dureri, parca se rupe ceva simt o durere si in fund. iar cand este fric ma doare ovarul stang. ce as putea sa fac, nu prea imi doresc sa ma operez, dar daca trebuie o voi face. Va rog frumos poate exista alte remedi. Multumesc frumos.
1 comentarii
Daca ovarul este inflamat, nu ti s-a dat tratament si cu antibiotic in paralel cu anticonceptionalele?
De regula chisturile ovariene dispar dupa o luna, maxim 3, cu anticonceptionale. Incearca si un tratament naturist in combinatie cu pilulele. Ceaiuri de coada soricelului si galbenele, tinctura de branca ursului, zmeur, etc.
De regula chisturile ovariene dispar dupa o luna, maxim 3, cu anticonceptionale. Incearca si un tratament naturist in combinatie cu pilulele. Ceaiuri de coada soricelului si galbenele, tinctura de branca ursului, zmeur, etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Chist ovarian pe ovarul stang
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 10hirsutism???
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 1CHIST OVARIAN
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 0chist ovarian
- 2chist ovarian de 4-5 cm
- 4Hemoragie si durere puternica
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 2Infertila sau chisturi?
- 0dereglare hormonala?
- 0Rigevidon 4 pastile pe zi
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 1Dureri ciclu menstrual si chist
- 0Chist dermoid.