chist ovarian
![roxi21](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua sunt din tecuci judetul galati si am 20 de ani.asi vrea un raspuns la o intrebare care pe mine ma framanta de cand am fost operata de chist ovarian la 13 ani.de la varsta de 13 ani am ramas decat cu un ovar acela fiind cel stang cel drept nu-l mai am, si de 5 luni de zile ma chinui sa raman insarcinata cu logodnicul meu si nu stiu sigur daca pot face copii daca am decat un singur ovar, mama mea stie problema mea si mai stie daca pot sau nu sa fac copii dar ea nu mia zis nimic in legatura cu asta niciodata ea nu a purtat cu mine o discutie.astept un raspuns de la dumneavoastra vreau sa stiu daca pot sa fac un bebe sau nu. va rog ajutatima macar cu un sfat
1 comentarii
![pirvu steluta](/arata_img.php?img=cont_104469.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
daca la prima operatie ti sa scos ovarul, chiar si trompa daca ti s-a scos poti ramine insarcinata atita timp cit ai un ovar care functioneaza bine si uter totul este ok1 dar cel mai bine ar fi sa te uiti pe iesirea din spital sa vezi ce scrie daca nu o gasesti trebuie sa ai o discutie cu mama ta destul de serioasa despre aceasta tema
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 7chist ovarian (drept) tratament cu Laurina
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 3chist de 5, 5 pe ovarul drept
- 5risc de sarcina?
- 3ca 125
- 7hainele imprumutate transmit boli ginecologice
- 0chisturile ovariene
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 11chisturi ovariene
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1Infectie urinara..
- 0Chist ovarian solid
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 3Operatie chist pe ovare
- 0Întrebare chist ovarian, crește foarte repede!
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: