chist ovarian

In urma unei ecografii mi s-a spus ca am pe ovarul drept 3- 4 mici foliculi de 4-5 mm, iar pe ovarul stang 2 foliculii de 4-6 mm si suspiciune de chist de 10mm.Exista si alt tratament in afara de cel cu anticonceptionale?
2 comentarii

Si eu am avut aceleasi probleme, mi s-a spus ca trebuiesc operate, nu am vrut sa fac tratament cu anticonceptionale, am cautat pe internet inebunita un tratament naturist, si am gasit un tratament : tinctura de coacaz negru, tinctura de zmeur, supozitoare CARPICON, tincura de fructe de soc, toate astea luate conf. prospectului, si la fel de bine poti intreba la plafar, eu am urmat tratamentul o luna, ma simt excelent, si urmeaza sa-mi fac o ecografie, parerea mea e sa nu iei anticonceptionale, incearca ceva naturist, , m-ai cauta articole, m-ai citeste, m-ai intreaba.Mult succes si sanatate

Foliculii sunt normali, iar chistul de pana la un canetimetru, prsupunand ca exista, nu ridica probleme deosebite: de obicei se remite spontan. Deci, nu este clar pentru ce boala doriti tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratament pt chist ovarian
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 7chist ovarian (drept) tratament cu Laurina
- 4chist ovarian
- 4chist exterior ovarul stang
- 6chist ovarian, dureri foarte mari la ciclu, menstruatie abundenta
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 0Chist pe ovar
- 27Chist ovarian - Ca 125
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 4interpretare analize medicale pentru ovare
- 5chist adenom de ovar
- 8operatie clasica de inlaturare a unor chisturi ovariene endometriotice si a catorva fibroame
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 2CHIST OVARIAN
- 1chist ovarian
- 0Vibratii in zona pelvina
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
- 0Chist ovarian drept de 13mm
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: