Chist ovarian 6 cm
Buna am 28 de ani si am foat diagnosticata cu ovare polichistice acum 2 ani am primit tratament cu Belara (mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala).Am fost la doctor la un conrol de rutina si mi-a descoperit un chist de 6 cm. Mi-au fost prescris scorul Roma ca si analiza.Sunt speriata ce inseamna asta ?Cat de periculoasa este aparitia chistului in timpul tratamentului cu anticonceptionale ?
2 comentarii
Buna,
In decembrie am suferit un avort medicamentos. Acum, in ianuarie, am fost la ginecolog si mi s-a descoperit un chist de 5 cm. Am facut testul Roma. Voi merge in cateva zile inapoi la ginecolog pentru citirea rezultatelor. In cazul meu, poate fi relationat cu schimbarea hormonala suferita in urma avortului. Oricum, pentru chist, medicul mi-a oferit 3 optiuni: 1. se va elimina de la sine 2. voi lua anticonceptionale pentru eliminarea lui 3. interventie chirurgicala. Dar asta se va stabili in urma interpretarii testului Roma. Iti recomand sa faci testul si sa urmezi indrumarile medicului. Si nu te sfii sa pui intrebari medicului tau, este dreptul tau sa fii cat mai informata cu privire la starea ta de sanatate.
Nu te speria, fii puternica, va fi bine. Fa testul si apoi vei sti exact ce e de facut.
Multa bafta!
In decembrie am suferit un avort medicamentos. Acum, in ianuarie, am fost la ginecolog si mi s-a descoperit un chist de 5 cm. Am facut testul Roma. Voi merge in cateva zile inapoi la ginecolog pentru citirea rezultatelor. In cazul meu, poate fi relationat cu schimbarea hormonala suferita in urma avortului. Oricum, pentru chist, medicul mi-a oferit 3 optiuni: 1. se va elimina de la sine 2. voi lua anticonceptionale pentru eliminarea lui 3. interventie chirurgicala. Dar asta se va stabili in urma interpretarii testului Roma. Iti recomand sa faci testul si sa urmezi indrumarile medicului. Si nu te sfii sa pui intrebari medicului tau, este dreptul tau sa fii cat mai informata cu privire la starea ta de sanatate.
Nu te speria, fii puternica, va fi bine. Fa testul si apoi vei sti exact ce e de facut.
Multa bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 2la ecografie mi-au gasit in ovarul stang un chist de marimea 12x8mm
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 2chist ovarian spart-rupt
- 5chist ovarian de 7 cm
- 11chistul ovarian.. din ce cauza apare?
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 5operatie chist ovarian
- 1chist ovarian
- 4chist ovarian de 12 cm
- 7hainele imprumutate transmit boli ginecologice
- 1am fost operata de un chist ovarian stang eclatat
- 2chist ovarian
- 2chist ovarian
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 1Operatie chist ovarian 9cm in sarcina
- 3Chist ovarian
- 0Markeri tumorali