cheaguri mari de sange
pe 29 ianuarie am avut o intrerupere de sarcina fara complicatii...sangerare normala, fara dureri, CM dupa 28 de zile, moment in care am inceput sa iau anticonceptionale yasmin la recomandarea medicului. Acum 5 zile mi-a venit CM la 24 zile, adica a doua menstra dupa avort si prima dupa anticonceptionale, insa de aceasta data cu dureri groaznice. In prima zi nu puteam sta nici macar in picioare, iar in a doua zi am eliminat 3 cheaguri foarte mari de sange pe un tesut alb-roz. Astazi in a 5 a zi scurgerile sunt foarte abundente, mai abundente chiar decat as fi avut inainte in primele zile de menstra. Precizez ca aveam un ciclu regulat de 28 zile, imenstra de cca 5 zile.
Nu stiu de la ce pot fi aceste cheaguri si dereglarea de flux, de la anticonceptionale sau avort? Daca e de la intrerupere e normal sa elimin asa ceva dupa 2 luni? este de la anticonceptionale, sau de la ambele? e normal? acum incepe sa ma sperie si faptul ca parca nu se mai opreste sangerarea.
Va multumesc
Nu stiu de la ce pot fi aceste cheaguri si dereglarea de flux, de la anticonceptionale sau avort? Daca e de la intrerupere e normal sa elimin asa ceva dupa 2 luni? este de la anticonceptionale, sau de la ambele? e normal? acum incepe sa ma sperie si faptul ca parca nu se mai opreste sangerarea.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstra inchisa la culoare cu cheaguri-anormal?
- 2cheagul de sange la cap daca se poate trata?
- 2Menstruatie cu cheaguri - e ceva grav?
- 7Menstruatie cu cheaguri (inchis la culoare)
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 2cheaguri de sange
- 7menstruatia in timpul ac
- 4cheaguri de sange in scaun!
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 0Dismenoree insotita de cheaguri de sange maricele
- 2cum se elimina sau cum se poate trata un cheag de sange din interiorul penisului
- 0cheaguri de sange dupa chiuretaj
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 0Intrebare cheaguri la menstruatie
- 0Sangerare si cheaguri
- 1Menstruația cu cheaguri de sânge
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri cheagul de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: