Avort spontan sau sarcină extrauterină?
Bună ziua, am si eu o întrebare: Pe 24septembrie am avut prima zi de sângerare a ultimei menstruaţii. Pe 1, 3, 5 octombrie am avut contact neprotejat. Durata ciclului menstrual este de 27 de zile. Ieri pe 20 octombrie mi-a venit iar menstruaţia dar am avut niste dureri abdominale diferite de cele menstruale. Azi dimineaţă am eliminat si chiaguri. Credeti că este vorba de un avort spontan sau de o extrauterină???? Vă mulţumesc.
4 comentarii
E normal sa ai cheaguri la menstruatie dar daca nu ai mai avut niciodata si ai avut dureri puternice tre sa mergi sa te vada un ginecolog.
Vă mulţumesc pentru răspuns. Astăzi de dimineaţă am eliminat ceva ca un cheag dar culoarea era cam vineţie. Să fie oare un avort???? În luna februarie am mai avut o sarcină oprită în evoluţie la 8 săptămâni.
Nu cunosc. Imi pare rau. Trebuie sa va prezentati la ginecolog.
Bună dimineaţa, am revenit cu o întrebare, si anume: am făcut testul beta hcg si rezultatul este 1, 2. Ce înseamnă asta. Medicul mi-a spus (prin sms)că este ok. Adică nu am fost / nu sunt însărcinată??? Nu am mai eliminat nimic iar sângerarea este ca o menstruaţie ce se apropie de final. Dacă nu am fost însărcinată ce era ceea ce am eliminat???. M-am speriat foarte tare.. Vă mulţumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 7Menstruatie cu cheaguri (inchis la culoare)
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 7menstruatia in timpul ac
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 2Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1Menstruatie putina
- 4Cheaguri in timpul menstruatiei la virgina
- 0Probleme cu menstruația
- 0Sangerare si cheaguri
- 0Contact sexual neprotejat, sunt însărcinată????
- 2Cheagurile de sânge la menstruație sunt normale?
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
- 0Menstruatie cu cheaguri mari
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri