Cercetare tulburarea afectiva bipolara
Salutari tuturor,
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Cum sustinem apropiatii diagnosticati cu schizofrenie
- 61Caut sanatoriu privat de psihiatrie
- 4tulburari bipolare
- 20tulburare bipolara
- 1Tulburari bipolare forma avansata
- 7Despartire - Crize bipolare mixte (frecvente)
- 41Cum vor cei afectati de TAB sau alte tulburari sa fie ajutati?
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 19Ajutor! - Tulburare bipolara la copil 14 ani - am nevoie de sfaturi!
- 2afectiune bipolara
- 1Tulburare bipolara - Schizofrenia
- 0Nu ma pot angaja am tulburare bipolara afectiva
- 2TAB -Afectiune bipolara
- 1Tulburare bipolara
- 0Pseudotourette si TAB
- 5Tulburare schizofrenica sau tulburare bipolara
- 2Mama cu tulburare bipolara
- 3Halucinații olfactive!
- 12Tulburare bipolara -permis de conducere
- 35Tulburare bipolara
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara