Cercetare tulburarea afectiva bipolara
Salutari tuturor,
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8va rog ajutati-ma sa-mi ajut iubitul!
- 6cand ai un iubit ce sufera de depresie bipolara
- 5Sa fie oare fobie?
- 10Tulburarea afectiva bipolara - ereditara
- 49Tulburarea afectiva bipolara - pe intelesul tuturor
- 45Tulburare bipolara... ?
- 1sindrom bipolar
- 12O intrebare... Zyprexa se administreaza in anxietate sau depresie?
- 1ciclotimie sau tab?
- 11expertiza psihiatrica in cazul unul bolnav cu tulburare bipolara
- 4depresie bipolara
- 4Tulburare bipolara
- 2TAB -Afectiune bipolara
- 40Iubitul meu a fost diagnosticat cu Tulburare bipolara
- 9Tulburare afectivă bipolara sau scrizofenie paranoidă ?
- 11Sufar de episoade depresive si episoade hiperactive +obsesii.
- 1Tratament tulburare bipolara
- 6Depakine/convulex
- 1Halucinație în tulburarea bipolara
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: