Ceafa mea trosneste
Am o problema cu articulatiile cred, ceafa mea trosneste foarte puternic atunci cand intorc capul, asta de mai multi ani, dar in ultima vreme am ajuns sa ma doara capul si chiar sa ametesc usor daca nu indrept gatul!!! De asemenea imi trosneste coloana cand fac rotatii stanga dreapta - iar daca nu le fac, ma doare spatele.Am 26 de ani si sunt fumatoare, as vrea sa stiu ce tratament imi trebuie fiindca sunt constienta ca mai tarziu o sa am dureri si probleme mari in zona aceea.multumesc anticipat
2 comentarii
as vrea sa stiu daca exista vreun sport specializat in tratarea acestei probleme, fiindca nu prea imi place sa iau medicamente
Ti-ar trebui o alimentatie echilibrata, suplimentar calciu, ceva antiinflamatoriu si desigur, gimnastica medicala.Poti apela si la masaj cu creme antiinflamatorii, poti face multe!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri intense ale articulatiilor
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 9probleme ale articulatiilor muschilor si tendoanelor
- 9cred ca e artrita
- 22proteina c reactiva MARE
- 5Durere a articulatiilor (nu in permanenta)
- 11Durere deget picior
- 24articulatia genunchiului
- 6m-am pricopsit cu un soi de poliatrita seronegativa...
- 3entorsa a unei articulatii
- 13Trauma deget mare picior!
- 4fisura incheietura... in urma unei cazaturi cu bicicleta
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 6Deplasarea oaselor la incheietura mainii
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 9ma tot supara genunchii...si cred ca aproape cu tot ceea ce inseamna incheietura
- 4durere mâna stângă
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: