articulatii care trosnesc continuu, la orice miscare
articulatii care trosnesc continuu, la orice miscare, mai ales articulatiile bratelor pt ca evident sunt cele pe care le misc mai mult. toate articulatiile:picioare, brate coate, genunchi, glezne, maini, fara durere insa.stare de disconfort, dureri usoare pe falange, cervicala si putin coloana.dimineata senzatie de raceala.starea e provocata daca stau in frig sau pe ceva rece.ultima criza dureaza de 2 sapt si a fost cea mai rea de pina acum.stau la londra de 1 an si asta sigur a contribuit f mult la inrautatirea situatiei.ce pot face?analize?rezonanta magnetica?imi simt scheletul ca si cum ar fi de ceramica.ajutor?p.s.am numai 33 de ani
3 comentarii
Trebuie sa faceti urmatoarele analize: proteina C Reactiva, fibrinogen, calciu ionic si seric, ASLO, VSH, fosfataza alcalina, acid uric, creatinina si o hemoleucograma cu formula leucocitara.Comunicam dupa.
De 7 luni am dureri mari de maini, picioare dar si amorteli. Totul incepe de seara in pat la culcare, numai ca dimineata durerile si amortelile ma trezesc din somn (sunt foarte puternice). Dupa ce ma dau jos din pat aceste stari cedeaza. A doua zi o iau de la capat si asta de 7 luni, zi de zi. Nu mai stiu ce sa fac, aproape zilnic iau Ibuprofen iar seara fac masaj cu Ghiara diavolului. Am uitat sa spun ca in acelasi timp am dureri la fel de mari si la coloana. Daca aveti un sfat ptr. mine. Va multumesc.
Buna ziua!
Prima cauza este o problema vertebrala cervicala (cervico-brahialgie).
Prin urmare, pentru inceput consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Prima cauza este o problema vertebrala cervicala (cervico-brahialgie).
Prin urmare, pentru inceput consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 3de ce trosnesc genunchii si soldurile
- 5dureri articulatii picioare de aproape un an
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 5de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele
- 17dureri de genunchi
- 6Am nascut de 2 luni si de atunci nu ma simt bine
- 4Tumefierea articulatiilor
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 4durere mâna stângă
- 9Dor toate articulatiile. ce poate fi?
- 3durere incheietura picior
- 4durere coate si antebrate simetrice
- 1pocnituri de genunchi
- 1Dureri de umeri si coloana.
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: Articulatiile trosnirea oaselor zgomotele articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: