Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
Buna ziua d-le dr.Flueraru Valeriu as dori sa va intreb si eu ceva.Am un copil de 4 ani care a ft depistat in urma unui examen exudat faringian cu stafilococul auriu coagulazo si spori candida in gat.Ii dau tratament homeopat Staphylococcinum ch30, acest tratament trebuie sa il dau 6 sapt.Are deja 3 sapt si nu se vede nici o schimbare de tusit tot mai tuseste.Ce parere aveti?Stiti ceva mai bun va rog sa ma ajutati!!
parerea este ca NU acolo cautati cauza
prezenta microbilor..este doar un semn de imunitate locala scazuta
am scrisi sute de postari pe forum unde am explicat
ca Cauza problemelor din gat la copii este mai jos.. problemele gastro-intestinale, cu reflux gastro-esofagian..si ALIMENTATIA Incorecta
cu citric, acidulat si acru.. care duce la inflamatie in gat si stomac
cititi tot ce sa postat mai in spate la acest subiect
prezenta microbilor..este doar un semn de imunitate locala scazuta
am scrisi sute de postari pe forum unde am explicat
ca Cauza problemelor din gat la copii este mai jos.. problemele gastro-intestinale, cu reflux gastro-esofagian..si ALIMENTATIA Incorecta
cu citric, acidulat si acru.. care duce la inflamatie in gat si stomac
cititi tot ce sa postat mai in spate la acest subiect
Buna ziua.
Ma confrunt cu aceasi problema ca si domnul andreisolomon doar cu diferenta ca la mine a aparut infectia cu stafilocc auriu dupa operatia de deviatie de spept.Din pacate persista chiar si dupa 8 ani, timp in care am incercat toate tratamentele recomandate in judetul Mures, de la tratamente cu antibiotice, injectabile, naturiste, cu aerosoli.si.tot in acelasi stadiu sunt. Deci daca distinsii doctori care lasa sugestii dupa ce li s-a spus ca s-au urmat nnn tratamente, facandu-se si antibiograma, daca chiar se simt demni sa fie doctori, ar trebui sa se implice voluntar in investigarea si tratarea macar al unei persoane, chiar si de pe net (apropo.au depus un juramant sa salveze vieti...normal constiinta lor ar trebui "sa intervina", daca chiar vor sa ajute, sa si faca ceva, cu riscul de face ceva fara sa fie platiti.AAAA.. am uitat...poate un simplu MULTUMESC FRUMOS nu mai incalzeste sufletul medicilor din tara).
Eu, pur si simplu, nu mai am incredere in medicii nostri, deci v-as fi recunoscatoare pentru orice sfat din partea persoanelor care s-au confruntat cu aceasi problema.
Va multumesc anticipat.
Va doresc sanatate.si... de ce nu, pe aceasta cale, PASTE FERICIT!!!
Ma confrunt cu aceasi problema ca si domnul andreisolomon doar cu diferenta ca la mine a aparut infectia cu stafilocc auriu dupa operatia de deviatie de spept.Din pacate persista chiar si dupa 8 ani, timp in care am incercat toate tratamentele recomandate in judetul Mures, de la tratamente cu antibiotice, injectabile, naturiste, cu aerosoli.si.tot in acelasi stadiu sunt. Deci daca distinsii doctori care lasa sugestii dupa ce li s-a spus ca s-au urmat nnn tratamente, facandu-se si antibiograma, daca chiar se simt demni sa fie doctori, ar trebui sa se implice voluntar in investigarea si tratarea macar al unei persoane, chiar si de pe net (apropo.au depus un juramant sa salveze vieti...normal constiinta lor ar trebui "sa intervina", daca chiar vor sa ajute, sa si faca ceva, cu riscul de face ceva fara sa fie platiti.AAAA.. am uitat...poate un simplu MULTUMESC FRUMOS nu mai incalzeste sufletul medicilor din tara).
Eu, pur si simplu, nu mai am incredere in medicii nostri, deci v-as fi recunoscatoare pentru orice sfat din partea persoanelor care s-au confruntat cu aceasi problema.
Va multumesc anticipat.
Va doresc sanatate.si... de ce nu, pe aceasta cale, PASTE FERICIT!!!
buna ziua... am o fetita de 9 luni si a fost diagnosticata cu stafilococ auriu la ochisor... ia facu anliza de secretie la ochi. va rog spunetmi ce inseamna asta si daca este ceva grav. astept raspuns
pt /carmen.amalia
un copil se poate inbolnavi doar de la adultii si copii care.l inconjoara
faceti la toti adultii din familie si la copii care se joaca cu copilul
Exudat faringian si secretii nazale
pentru a depista cine este purtatorul de microb
in rest o sa va explice medic. Oftalmolog cum se trateaza aceasta problema
un copil se poate inbolnavi doar de la adultii si copii care.l inconjoara
faceti la toti adultii din familie si la copii care se joaca cu copilul
Exudat faringian si secretii nazale
pentru a depista cine este purtatorul de microb
in rest o sa va explice medic. Oftalmolog cum se trateaza aceasta problema
iam facut exudat faringial si nazal si iau iesit foarte doar la ochi ia iesit stafilococ auriu... am fost la doctor si mia prescris vigamox..
si cine din familie este purtatorul?????
de la cine sa infectat?
nu e suficient sa.l tratati pe copil..
daca nu gasiti si nu tratati si persoana care la infectat.. peste 2- 3 saptamani o sa revina infectia
de la cine sa infectat?
nu e suficient sa.l tratati pe copil..
daca nu gasiti si nu tratati si persoana care la infectat.. peste 2- 3 saptamani o sa revina infectia
Buna ziua,
Prietena mea a fost depistata cu stafilococ auriu in gat, in urma exudatului faringian. Medicul ORL a considerat ca nu este necesara tratarea lui si ca 'exista posibilitatea' ca acesta sa fiu aparut de la cura cu antibiotice. Deci nu s-a considerat ca ar fi necesara efectuarea unei antibiograme sau urmarea vreuni tratament. A avut ceva probleme cu amigdalele (niste pete albe pe ele) si i s-au prescris antibiotice puternice pentru aceasta amigdalita acuta.
Sunt curios care este parerea dvs. Trebuie tratat acest stafilococ? Pot sa il iau si eu sau alte persoane de la ea, este contagios ?
Multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
Prietena mea a fost depistata cu stafilococ auriu in gat, in urma exudatului faringian. Medicul ORL a considerat ca nu este necesara tratarea lui si ca 'exista posibilitatea' ca acesta sa fiu aparut de la cura cu antibiotice. Deci nu s-a considerat ca ar fi necesara efectuarea unei antibiograme sau urmarea vreuni tratament. A avut ceva probleme cu amigdalele (niste pete albe pe ele) si i s-au prescris antibiotice puternice pentru aceasta amigdalita acuta.
Sunt curios care este parerea dvs. Trebuie tratat acest stafilococ? Pot sa il iau si eu sau alte persoane de la ea, este contagios ?
Multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
1. nu se alearga dupa microbi..fiindca ei sunt peste tot si sistemul imunitar este in stare sa.i tina la control
2 se trateaza corect inflamatiile cronice a amigdalelor, faringelui si a tractului digestiv care duc la scaderea imunitatii locale si favorizeaza prezentii acelor microbi pe mucoase
3 in cazul dat.. trebuie de mers la ORL.si de rezolvat problema cu amigdalele, scoase sau micsorate in volum.
odata rezolvata acea problema din criptele amigdalelor.. infectia o sa dispara
2 se trateaza corect inflamatiile cronice a amigdalelor, faringelui si a tractului digestiv care duc la scaderea imunitatii locale si favorizeaza prezentii acelor microbi pe mucoase
3 in cazul dat.. trebuie de mers la ORL.si de rezolvat problema cu amigdalele, scoase sau micsorate in volum.
odata rezolvata acea problema din criptele amigdalelor.. infectia o sa dispara
Am inteles. Prin urmare inseamna ca nu este contagios in cazul de fata sau ar putea fi contagios la persoanele cu un sistem imunitar deficitar ?
Multumesc!
Multumesc!
In urma unui exudat nazal si faringian mi sa descoperit stafilococul auriu atat in nas cat si in gat.
Mi sa recomandat gentamicina injectabil( sa facut antibiograma) dar inca nu sunt sigura daca incep tratamentul si sa bombardez organismul cu antibiotice
De cateva luni ma lupt cu o urticarie acuta si exudatele mi au fost recomadate alaturi de alte analize parazitologice, markeri bacterieni, panel alergeni.
Credeti ca exista o relatie intre urticarie si stafilococul auriu? Ar fi recomandat sa incep antibioticul sau sa imi intaresc imunitatea? Multumesc
Mi sa recomandat gentamicina injectabil( sa facut antibiograma) dar inca nu sunt sigura daca incep tratamentul si sa bombardez organismul cu antibiotice
De cateva luni ma lupt cu o urticarie acuta si exudatele mi au fost recomadate alaturi de alte analize parazitologice, markeri bacterieni, panel alergeni.
Credeti ca exista o relatie intre urticarie si stafilococul auriu? Ar fi recomandat sa incep antibioticul sau sa imi intaresc imunitatea? Multumesc
1 recomand sa se inceapa cu ridicarea imunitatiii
prin alimentati corecta si tratament de detoxifiere a ficatului si intestinelor
De acolo poate fi si urticaria..de la un organism intoxicat sau cu intoleranta la anumite alimente
2 Antiboticul este bine de facu si isi face efectul cand acei microbi sunt in forma activa, pe raceala
deci la primele simptome de raceala cu febra.. incepi acest tratament care o sa.si faca mai bine efectul deact daca il faci acum
prin alimentati corecta si tratament de detoxifiere a ficatului si intestinelor
De acolo poate fi si urticaria..de la un organism intoxicat sau cu intoleranta la anumite alimente
2 Antiboticul este bine de facu si isi face efectul cand acei microbi sunt in forma activa, pe raceala
deci la primele simptome de raceala cu febra.. incepi acest tratament care o sa.si faca mai bine efectul deact daca il faci acum
Buna ziua! Am si eu o intrebare, am un copilas de 7 ani. a facut o amigdalita, i-am dat nurofen si paracetamol iar a doua zi au aparut niste bubite pe torace si spate, medicul de familie mi-a zis sa nu-i mai dau nurofen sau paracetamol ci doar algocalmin si mi-a prescris aerius. bubitele nu s-au retras inca vreo doua zile, febra facea in continuare...asa ca ne-a dat ampicilina. dupa doua pastilute de ampicilina s-a oprit si febra si la vreo doua zile au palit si bubitele... dupa tratamentul de 5 zile cu ampicilina ne-a recomandat broncho-vaxom. I-am dat zece zile, am incheiat si in a 11 zi a fost la joaca, a alergat si a venit acasa cu aceleasi bubite care erau parca mai puternice.Am sperat ca de la caldura dar in doua zile nu s-au retras asa ca am mers la dermatolog. Ni s-au dat sa facem analize de sange, de urina, de paraziti si exudate. Singurul in neregula este exudatul nazal - stafilococul auriu, impreuna cu antibiograma specifica. Nu are febra, doar ii curge nasul sau se infunda din cand in cand. Mi s-a recomandat sa ii dau biseptol o pastiluta de 400mg de doua ori pe zi dar la a treia doza dupa cca o ora de la administrare i s-au inrosit urechile pana la rosu-albastriu si am intrerupt tratamentul. inca facem tratament cu claritine care ne-a fost recomandat la a doua tura de bubite. As vrea sa stiu daca bubitele sunt din cauza stafilococului cu pricina si daca ar fi necesar totusi un tratament cu antibiotic in situatia actuala.De asemenea nu stiu daca sa continui sa-i dau broncho-vaxomul tinand cont ca se da trei luni la rand si se apropie perioada in care trebuie sa il dau. Multumesc mult!
1 exista posibilitate ca acele bubite sa fie de la infectie sau alergice
2 ambele cauza sunt strans legate de starea tractului digestiv, alimentatia incorecta
3 Obligatoriu se exlud complet din alimentatie lactatele si dulciurile
se fac investigatii la gastrologie
4 bolile de nas, gat..se trateaza corect doar la ORL
2 ambele cauza sunt strans legate de starea tractului digestiv, alimentatia incorecta
3 Obligatoriu se exlud complet din alimentatie lactatele si dulciurile
se fac investigatii la gastrologie
4 bolile de nas, gat..se trateaza corect doar la ORL
Buna seara ma scusati ca deranjez am o problema ce ma preoccupa de ceva timp din noiembrie am un fel de de dermatita pe gat si an zona sternului si a bustului specific ca am probleme de tiroida cam din aceasi perioada am anceput sa iau eutirox50 dupa care 25 sunt in Italia nu sunt an tara. am fost la 2 dermatologi care mi-au dat 2 diagnosticuri diferite. unul punturi de insecta altul foliculita am urmat un unguent cu gentamicina dar a pegiorat lucurile sunt ca o pata mica rosie dupa devin ca mici cosuri. dimineata devin mai putin evidente dupa sus se anrosesc. am facut analize de sange au gasit trombocitele putin crescute si neutrofile de putin scazute vorbind cu medicul de familie a zis ca acele valori nu sunt ii loro barem de consideratie. Citind pe internet m-am alarmat deorece foliculita poate sa fie un sintom de leucemie ori hiv. sunt preoccupata testul hiv lam facut acum un an la 5 luni distanta dupa un raport neorotejat si a iesit negativ inclusiv si acela de hepqtita b si c. tot negativ a esit nu antelega ce ami poate cauza acest tip de foliculita. scuzatima de am fost asa lunga an explicatii. sunt sincer angrijorata va multumesc anticipat de raspuns
cred ca e cazul sa investigati tractul digestiv, inetstinele
acolo este cauza problemelor
un intestin intoxicat sau care functioneaza prost din cauza intolerantel la lactoza, gluten.s.a alimente
duce la intoxicarea sistemului limfatic.. care este nevoit sa arunce toxinele prin piele
acolo este cauza problemelor
un intestin intoxicat sau care functioneaza prost din cauza intolerantel la lactoza, gluten.s.a alimente
duce la intoxicarea sistemului limfatic.. care este nevoit sa arunce toxinele prin piele
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am niste noduli pe tiroida, pe care nu-i tratez cu nimic in prezent, hormonii tiroidieni sunt in limite normale( am luat 15 ani euthyrox, pe metodele invechite ale unui endocrinolg care era de parere ca nodulii sub tratament nu mai cresc, acum 5 ani am mai fost sa aud parerea a 3 medici care mi au zis ca nu era necesar tratamentul... sa zicem ca am fost un fel de cobai, iar de 5 ani nu iau absolut nimic si sunt ok, analize bune, nodulii aceleasi dimensiuni).Problema mea este ca am niste ameteli (de mai bine de 10 ani ma stiu cu ele)pentru care acum 1 an amefectuat un RmN, fara substanta de constrast, la concluZii-cateva demielinizari nespecifice punctiforme subcortical fronto -parietal bilateral.Neurologul mi a recomandat pe langa repetarea RMn ului dupa 6-12 luni, si un consult ORL la care nu am ajuns pana acum, am copii mici ei mi e destul de dificil sa plec de acasa, mai ales ca sunt si fosrte ipohondra si fac atacuri de panica, stari de anxietate care vin cu simptome precum: nod in gat, senzatie de sufocare, aritmii si dureri de cap+ameteli. Simptomele mele pot fi de la atacuril de panica, de la acele demielinizari sau din afectiuni din sfera ORL? Imi simt gatul mai mereu uscat si ma doare din cand in cand, fara sa fie vreo viroza la mijloc, imi trosneste o nara si simt ca ma desfund, senzatie care e urmata si de o durere de frunte-cap.Am avut cateva episoade cu dureri mari de cap, mai ales dupa ce stateam in frig, dureri care se accentuau si deveneau insuportabile cand ma aplecam sau miscam capul. Am banuit o sinuzita dar pe rmn nu e nicio observatie legata de sinusuri. Peste o saptamana am programare la Neurolog iar, in ideea sa repet rmn-ul, dar va rog sa ma lamuriti daca aveti cunostinta de cauza despre aceste demielinizari, daca ar putea aparea si de la altceva decat afectiuni neurologice ca SM sau altele grave :( sau daca simptomele descrise mai sus ar putea fi cauza unei probleme Orl?! Multumiri!
si problemele ORL, gat iritat, tuse uscata..sunt legate de un reflux gastro-esofagan si probleme digestive
si noduliii tiroidieni.. apar de la malabsorbtie intestinala
si probleme de ameteala, demielinizarile..atacurile de panica..care sunt toate probleme de proasta circulatie cerebrala.. tot au cauza la proasta digestie si intestie.. care duc la praoasta calitate a sangelui...
asa ca schimbati radical regimul alimentar
si noduliii tiroidieni.. apar de la malabsorbtie intestinala
si probleme de ameteala, demielinizarile..atacurile de panica..care sunt toate probleme de proasta circulatie cerebrala.. tot au cauza la proasta digestie si intestie.. care duc la praoasta calitate a sangelui...
asa ca schimbati radical regimul alimentar
Va salut domnule doctor.
Joi ( 09.11.2017 ) m-am operat de deviatie de sept si reducere a cornetelor la doamna doctor Doina Vlaescu din Craiova, in policlinica detinuta de doamna. Anestezie generala, adormit, operatia a durat in jur de o ora, timp in care dna doctor a scos mai multe chestii din nasul meu. Doamna a declarat operatia ca fiind un succes. Am ramas cu mesele acelea in nas pana sambata ( adica cam in jur de 48 ore ) la scoaterea lor a curs putin sange, dar nimic grav. Mi a mai bagat ieri cateva firicele de vata umezite cu o substanta in nas pe care le-am tinut cam 10-15 minute si dupa mi le-a scos din nou. A repetat procedura de vreo 2 3 ori, iar dupa o ora am plecat acasa cu nasul fara nimic in ele, dar foarte foarte infundat.Dureri nu am avut, doar rar, la nas, dureri de maxim 5-6 secunde, suportabile. Am primit tratament, byxtonym xylo pentru desfundarea nasului, pe care sa l folosesc la nevoie si un ulei, rinopanteina, pe care sa l folosesc de 4-5 ori pe zi. Azi am fost iar la control pt a mi se face toaleta zonei, iar doamna doctor a spus ca este foarte bine. Totusi, am inca nasul infundat, doamna mi-a recomandat sa trag in mine si sa scuip, scuipand o cantitate de sange de fiecare data. Ideea este ca eu am nasul infundat, nu total, dar cam peste 70-80% din el este infundat. Este normal ? Ce parere aveti de situatia mea ? Va multumesc.
Joi ( 09.11.2017 ) m-am operat de deviatie de sept si reducere a cornetelor la doamna doctor Doina Vlaescu din Craiova, in policlinica detinuta de doamna. Anestezie generala, adormit, operatia a durat in jur de o ora, timp in care dna doctor a scos mai multe chestii din nasul meu. Doamna a declarat operatia ca fiind un succes. Am ramas cu mesele acelea in nas pana sambata ( adica cam in jur de 48 ore ) la scoaterea lor a curs putin sange, dar nimic grav. Mi a mai bagat ieri cateva firicele de vata umezite cu o substanta in nas pe care le-am tinut cam 10-15 minute si dupa mi le-a scos din nou. A repetat procedura de vreo 2 3 ori, iar dupa o ora am plecat acasa cu nasul fara nimic in ele, dar foarte foarte infundat.Dureri nu am avut, doar rar, la nas, dureri de maxim 5-6 secunde, suportabile. Am primit tratament, byxtonym xylo pentru desfundarea nasului, pe care sa l folosesc la nevoie si un ulei, rinopanteina, pe care sa l folosesc de 4-5 ori pe zi. Azi am fost iar la control pt a mi se face toaleta zonei, iar doamna doctor a spus ca este foarte bine. Totusi, am inca nasul infundat, doamna mi-a recomandat sa trag in mine si sa scuip, scuipand o cantitate de sange de fiecare data. Ideea este ca eu am nasul infundat, nu total, dar cam peste 70-80% din el este infundat. Este normal ? Ce parere aveti de situatia mea ? Va multumesc.
Va multumesc mult pentru raspuns, faceti o treaba minunata! O sa merg la medic sa vad unde este exact problema si o sa revin pe forum, caci aici se pare ca avem parte de mai multa atentie si implicare din prtea doctorilor. Intr-adevar, senzatia de arsura in piept inca o mai simt cateodata, pana sa raman insarcinata nu am avut, sau nu le-am dat importanta. In alta ordine de idei: credeti ca e posibil sa nu am niciun fel de probleme ce tin de Orl, si problema sa fie de la reflux? Neurologul la care am fost anul trecut mi -a recomandat un consult Orl pentru a vedea daca ametelile sunt de la urechea interna, si mi-a dat o recomandare si catre CT la coloana, mai am dureri in special de cervicala. Dar eu inca alaptez si nu am facut alte investigatii imagistice, doar Rmn-ul de anul trecut. Domnule doctor, la Rmn-ul la cap s ar fi vazut daca aveam probleme cu sinusurile, sau deviatie de sept?
da, la RMN se vad si sinusurile
faceti investiagtii la gastrologie si schimbati radical stilul alimentar
faceti investiagtii la gastrologie si schimbati radical stilul alimentar
Multumesc frumos! Dar nu prea stiu unde gresesc in ceea ce priveste alimentatia, dimineata mananc iaurt cu fulgi de ovaz, pana in pranz mai consum in fruct, la pranz intordeauna o ciorba, dupa amiaza iar un fruct sau mai rontai ceva, iar seara mancare gatita de obicei, evitam prajelile. Avand copii mici incerc sa gatesc cat mai sanatos pentru toata casa...
Azi-noapte, de exemplu, nu m am putut odihni deloc, abia la ora 5 am adormit. Pana atunci atipeam si tresaream in somn cu senzatia de sufocare. Am avut acum cateva zile dureri f mari de cap si m a durut pitin in gat, dar intamplator am ajuns la medicul de familie pt o trimitere si s a uitat in gatul meu, a zis ca e putin rosu. In schimb eu aveam senzatia ca racesc. Si vorbesc pe nas ca si cum as fi racita, dar nu am reusit sa suflu nimic, nu sunt secretii. In schimb imi trosnea nara si ma durea, si urca durerea si pe frunte si cap.Abia azi am inceput sa tusesc usor si simt ceva secretii, dar putine, prea putine sa nu ma lase sa respir noaptea, zic eu. Aseara am pus si vibrocyl dar nu am avut senzatia ca se desfunda nasul, ca la raceli, respiram cam la fel de greu. Ma gandesc sa nu fie amigdalele inflamate sau laringele ca sunt putin ragusita, dar repet, episoade x cu apnee in somn am avut fara sa fiu racita. Oare sunt probleme pe fond neurovegetativ?
Domnnul doctor, am stafilococ auriu in urechea dr, dr orl-ist care m-a consultat nu s-a uiat pe antibiograma, a zis ca majoritatea avem asa ceva in urechi.La mine a inceput cu mancarimi, dureri ușoare, ureche puțin înfundată si simteam ca -mi curge ceva din ureche.Am observat ca tinitusul s-a accentuat, ma deranjeaza.Ce am de facut?Multumesc.
1.incearca sa nu amesteci toate simptomele la un loc.
2. Tiuitul are legătură cu calitatea sângelui. Circulația cerebrala. Mai puțin cu otita externa
3. Mâncărimea în ureche și Infundarea. Poate fi și de la un reflux în somn
4. Tratamentul local a otite externe e simplu. Soluții cu alcool dezinfectante. Uscat corect ure hea cu șervețel hartie
5. Ma interesează vârsta. Sexul. Înălțimea și câte Kg aveți??
2. Tiuitul are legătură cu calitatea sângelui. Circulația cerebrala. Mai puțin cu otita externa
3. Mâncărimea în ureche și Infundarea. Poate fi și de la un reflux în somn
4. Tratamentul local a otite externe e simplu. Soluții cu alcool dezinfectante. Uscat corect ure hea cu șervețel hartie
5. Ma interesează vârsta. Sexul. Înălțimea și câte Kg aveți??
Am 47 de ani, sunt femeie, 65 de kg, 1, 72 cm.Nu va suparati, ce inseamna ce ati scris la punctul 2 ?
Reflux in somn? nu stiu ce inseamna. In ultimul timp folisesc doar hârtia .Multumesc ptr râspuns.
Reflux in somn? nu stiu ce inseamna. In ultimul timp folisesc doar hârtia .Multumesc ptr râspuns.
Punctul 2.inseamna ca Alimentația seara cu Oțet. Lamai. Usturoi. Prajeli. Dukciuri și fructe după cina. Duc la hiperaciditate gastrica. Acidul gastric urca noaptea în somn pana în gat. Irita inflamează faringele pana sus în spatele nasului.
Asta poate duce la rinite. Faringite. Urechi infundate
Asta poate duce la rinite. Faringite. Urechi infundate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi suspectam prietenul ca ma insala, la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el mi-a aparut o inflamat
- 3nas ingust
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 8Stafilococul auriu - localizat mai intai in ureche
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 15Reducere cornete cu radiofrecventa - 3 neclaritati
- 17Stafilococ auriu. Am facut tratament cu eritromicina
- 1sinuzita si deviatie de sept
- 8stafilococ auriu furuncule
- 3Problema cu mimica nasului
- 3Piramida nazala dureroroasa, rosie si inflamata
- 2Stafilococ auriu
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 7nas
- 0Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Deviatia de sept nazal Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: