Ce se întâmplă dacă scazi doza de injecție neuroleptica?
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
De exemplu daca ii sugerez doctorului sa îmi scadă injecția de Rispolept Consta de la doza maxima de 50 mg la doza de 35, 5?Pot reveni simptomele?Eu nu mai am simptome pozitive ci decât negative, am schizo și toc.
Mă gandeam să încerc cu o doză mai scăzută că sa mă concentrez mai bine pt învățat și așa în general, dar mi-e frica că revin simptomele Sau ele revin când nu mai iei deloc medicament?
Mai iau și Prozac și quetiapina de 50 pe lângă injecție
Voi v-ați simțit rău dacă v-a scăzut antipsihoticul?În ce sens?
Mulțumesc!
Mă gandeam să încerc cu o doză mai scăzută că sa mă concentrez mai bine pt învățat și așa în general, dar mi-e frica că revin simptomele Sau ele revin când nu mai iei deloc medicament?
Mai iau și Prozac și quetiapina de 50 pe lângă injecție
Voi v-ați simțit rău dacă v-a scăzut antipsihoticul?În ce sens?
Mulțumesc!
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Trebuie sa vorbesti cu medicul tau daca vrea sa iti scada. El te cunoaste cel mai bine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Dextrometorfan si neuroleptice
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 24Oboseala la efort fizic alert (gen alergat, sarit etc.) pe antipishotice (neuroleptice)?
- 5V-a dat medicul sa faceti dopamina inainte de a da neuroleptice/antipsihotice ?
- 3Substantele psihoactive
- 5Cum rezistați neurolepticelor?
- 3Cum ne ridicăm nivelul de energie cei care luam neuroleptice?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 11Neurolepticele fura viața oamenilor.
- 4Cafeaua
- 11Neuroleptice
Mai multe informații despre: neurolepticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: