ce sa fac ca sa mi recapat auzul?

17-10-2009
lakkys
Nu este medic/terapeut
lakkys
as vrea sa stiu ce as putea face ca sa am un auz bun. mi s a diminuat auzul si unii medici au sustinut ca ar putea fi din cauza ca am facut citostatice.eu stiu ca in copilarie am avut o otita dar nu mai stiu cat de grav a fost iar acum am aceasta problema. as vrea sa stiu daca pot face ceva in acest sens ca sa mi recapat auzul. va multumesc
4 comentarii
0
17-10-2009, ora 12:24
ionela_balanta
Nu este medic/terapeut
ionela_balanta
buna ziua.m-am trezit de dimineata cu urechile infundate si cu o presiune foarte mare la nivelul lor, nu ma doare nimic doar ca simt ca-mi trece parca trenul prin cap.as vrea sa stiu ce poate fi si daca ar trebui sa merg la ORL.multumesc pentru un eventual raspuns
0
17-10-2009, ora 18:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
lakkys.
Este foarte important sa mergi la un cab. ORL.. care este dotat cu audiometru si timpanometru.
dupa ce faceti o audiograma si o Timpanograma.. o sa stiti la ce nivel si cat de mult este afectat auzul.
atunci o sa aflati daca se poate trata si cum, aceasta problema!

Ionela.
sunt 3 posibilitati
1. ai dopuri de ceara in urechi( care sau umflat de la o baie facuta)
2. din cauza nasului infundat ai facut o otita seroasa( lichid in spatele timpanului)
3. din cauza unor probelme de circulatie.. ai probleme cu nervul auditiv.
trebue sa mergi la ORL.. pentru a afla cauza si tratamentul corect!
0
20-11-2009, ora 19:46
Daniela3
Nu este medic/terapeut
Daniela3
Am avut o durere puternica de ureche mi s-a prescris Cuminol mi-a trecut dar dupa o saptamana a inceput iar sa ma doara ce-i drept o durere usoara si putin lichid.Ce-mi recomandati?
0
22-11-2009, ora 19:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sa mergeti Urgent la ORL !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: