Ce poate fi?

20-01-2009
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
De ceva timp am observat ca inainte de schimbarea vremii, cand racesc sau cand mi-e frig simt intepaturi in partea inimii si o senzatie parca de usturime.Am facut EKG si ecografie cardiaca cu cateva luni in urma si totul a iesit ok.Ar putea fi o forma de reumatism?si cum as putea descoperi ce e?Va multumesc!
2 comentarii
0
20-01-2009, ora 20:29
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Posibil reumatism.Daca ar fi de la inima cu schimbarile astea de clima ar muri jumatate de planeta.La tineri dg de reumatism la nivelul artic costale se pune mai mult pe baza simptomelor si a excluderii afectiunilor cardiace.Radiografia putin probabil sa aibe modificari vizibile.Ca tratament incearca unguente antiinflamatorii (diclofenac & Co)
0
02-02-2009, ora 00:01
pop karina
Nu este medic/terapeut
pop karina
Buna, ma numesc Karina, am 28 de ani si vreau sa va spun ca de cateva luni ma inteapa in piept in timp ce respir, uneori in jurul inimii, uneori chiar si la spate jos, si nu mai stiu ce sa fac, am fost la medic, ia-m explicat situatia mea, mi-a luat sange, urina pentru analize, mi-a zis ca sunt ok, ca totul poate sa fie de la frig, mi-a dat niste medicamente, le iau, dar intepaturiile nu dispar, nu mai stiu ce sa fac, am fost de 3 ori la medic, aceeasi problema mi-a zis, ce sa fac? ca nu imi trece, oare sa ma duc din nou? uneori ma inteapa chiar si la plamani, am fumat 15 ani, ma-m lasat de 5 luni, oare sa fie din cauza asta? va rog frumos sa-mi da-ti un sfat, ce-asi putea sa fac., VA MUTUMESC.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici