bolnav la coloana

nu stiu cat de grava sau mai putin grava este situatia in care ma aflu daca sunteti medic, sincer, as dori sa cunosc amanunte multumesc. diagnostic :lombosciatica stanga subacuta. dorsalgie recidivanta. cifoza rotunda dorsala.
investigatii :aprox bune am inteles vsh =12 gicemie 101 colesterol 144
ex radiologic- spatiu L5-S1 cu platouriparalele. amprente discale L5.
pacient 34 ani [acum 1 an jumate]. la ex ob s-a constatat :la col cerv -puncte Arnold, , zone Erb sensibile, durere poz.[+] de tip mecanic, provocat ; coloana dorsala-cifoza accentuata, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Stibor-32cm; coloana lombo-sacrata-lordoza stearsa, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Laseque poz.in stanga la 70" [grade], testul Schober-14 cm, testul Tomayer=30 cm.
am avut spina bifida deschisa 2 mm cand am fost mic apoi s-a inchis acum imi amortesc piciorul s-au mana ar fi ceva tratament ? am fost si la recuperari dar nu pot afla gravitatea bolii.
investigatii :aprox bune am inteles vsh =12 gicemie 101 colesterol 144
ex radiologic- spatiu L5-S1 cu platouriparalele. amprente discale L5.
pacient 34 ani [acum 1 an jumate]. la ex ob s-a constatat :la col cerv -puncte Arnold, , zone Erb sensibile, durere poz.[+] de tip mecanic, provocat ; coloana dorsala-cifoza accentuata, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Stibor-32cm; coloana lombo-sacrata-lordoza stearsa, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Laseque poz.in stanga la 70" [grade], testul Schober-14 cm, testul Tomayer=30 cm.
am avut spina bifida deschisa 2 mm cand am fost mic apoi s-a inchis acum imi amortesc piciorul s-au mana ar fi ceva tratament ? am fost si la recuperari dar nu pot afla gravitatea bolii.
3 comentarii

IMI AMORTESTE SI PICIORUL DIN SOLD PANA IN VARFUL DEGETELOR DE LA PICIOARE. ESTE TOT DE LA COLOANA ? CE SA FAC ? VA ROG DATI-MI SI UN RASPUNS LA INTREBAREA ANTERIOARA LA CAT DE GRAV ESTE BOALA MEA DUPA REZULTATELE MENTIONATE. MULTUMESC.

daniel sunt student la medicina...nu sunt neurochirug...dar te-as putea ajuta cu un sfat...este vorba de ceva nu tocmai bun.ar trebui in primu rand un RMN.cu rezultatele de la el sa mergi la medicul neurochirurg...cu sau fara o trimitere de la medicul de familie.dute undeva la un particular...pentru ca intr-un spital.ar trebui sa astepti minim o luna pentru un RMN...asa ca fa-l dute...cu el la un neurochirurg...iar pana atunci tine o fasa elastica lombara...grabeste-te pentru a nu se agrava...si a nu ajunge la o hernie de disc
cu stima student la medicina
Patrascoiu Ionut
cu stima student la medicina
Patrascoiu Ionut

MULTUMESC PENTRU SFAT SI PENTRU AMABILITATEA DE A RASPUNDE IAR DACA CINEVA AR AVEA UN MEDIC BUN NEUROLOG SA II RUGATI SA VADA ACEST MESAJ SI SA RASPUNDA. VA MULTUMESC

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 62lombosciatica - tratament fara rezultat
- 4lombosciatica
- 3lombosciatica?
- 4lombosciatica
- 0bunic de 80 ani diagnosticat cu lombosciatica
- 2Probleme rinichi sau lombosciatica?
- 0Lombosciatita
- 5Artroza rotuliana incipienta + Lombosciatica
- 0lombosciatica?
- 0Înotul în lombosciatică
- 0Ce poate fi?
- 7Hemangiom vertebral. Va rog un sfat.