Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie

19-09-2007
valy777
Nu este medic/terapeut
valy777
Am un frate care NUMAI in somn face un fel de criza - zic eu de epilepsie - nu face spume nu are alte simptome.intodeauna e buimac jumatate de zi dupa ce se trezeste dintr-o astfel de criza. Aceste crize au inceput pe la virsta de 18 ani, am facut ceva analize a iesit "bine" dar a primit untratament cu CARmabazebina. O perioada a fost ok undeva la 3-4 ani a mai facut o criza din ale. Acum de curind in ultimele 4 luni a avut 3-4 crize -prea frecvente zic eu- si in plus acum se si scapa pe el treba mica cind are criza.Are acum 27 de ani si cred ca de un an jumate a intrerupt sa mai ia carmabazepina. A inceput sa o ia din nou de cind au reaparut crizele dar nu prea mai au efect pastilele.
As vrea sa stiu daca exista vreun remediu pentru crizele astea daca mai sunt si alte medicamente - cred ca la carmabazepina nu mai reactioneaza corpul lui - si in general ce ar trebui sa fac ca sa se scape de boala asta a lui.
Astept sfaturile dumneavoastra!

Multumesc.
6 comentarii
0
19-09-2007, ora 00:00
theodora
Nu este medic/terapeut
theodora
cautati sa consultati un medc neurolog
0
20-09-2007, ora 00:00
valy777
Nu este medic/terapeut
valy777
Ok e promitator -fratele e la facultate in Timisoara
oricum multumesc la toata lumea si mai astept si alte posibile solutii
Valy
0
17-11-2007, ora 00:00
julya_1973
Nu este medic/terapeut
julya_1973
buna. ma numsc iulia si sant din iasi.am varsta de 34 ani.si eu am avut crize de epilepsie.faceam si cate 7-8 crize pe zi si noaptea.dimineata ma trezeam cu dureri mari de cap.dar de 4 ani si 8 luni nu am mai facut nici o criza.am descoperit un doctor foarte bun din bucuresti de la spitalul BAGDAZAR. se numeste ROGOZEA.luam doar carbamazepina cand am fost la el.pe langa ele mi-a, mai dat inca un fel de pastile LAMICTALsant cam greu de gasit dar nu am ramas niciodata fara.si mi-a spus ca daca urmez acest tratament cu strictete si 5 ani de zile nu mai fac nici o criza, sant vindecata.timp de 2 ani de zile ma chemat luna de luna la BUCURESTI la control si ma intreba cum ma simt.avazut ca nu mai fac crize si analizele sant ok mi-a spus sa vin cand implinesc 5 ani de la inceperea tratamentului.abia astept sa vina luna MAI a anului 2008 sa-mi stopeze tratamentul.acum nu am nr. lui de telefon pt.programare dar promit ca am sa ti-l trimit
0
18-11-2007, ora 00:00
valy777
Nu este medic/terapeut
valy777
Multumesc foartre mult Iulia.Astept nr de telefon al doctorului precum si mai multe detalii daca se poate despre acest doctor precum si despre tratamentul tau.In ce consta etc
0
25-11-2007, ora 00:00
julya_1973
Nu este medic/terapeut
julya_1973
am promis ca o sa-ti trimit nr. de telefon al dr. RADU ROGOZEA
care e;0213343025 interior 1018.SPITALUL ARSENI BAGDAZAR.eu am sunat in luna martie si m-a programat abia in luna mai.cand am fost la el luam o pastila de lamictal pe zi si el mi-a dublat tratamentul si mi-a mai dat si carbamazepina 4 pastile/zi am inceput tratamentul la 29 ani.acum am 34 si ma simt f. bine.mi-a fost greu la inceput sa ma obisnuiesc cu 6 pastile /zi dar vazand ca mi-e bine, m-am incurajat singura.acum pot sa spun ca sant vindecata...mai am tratament pana in luna mai si scap.as vrea sa ma tii la curent cu ce ai facut
0
03-01-2009, ora 13:26
nicu_gigolo
Nu este medic/terapeut
nicu_gigolo
buna sunt nicu din braila am 16 ani si sufar de epilepsie, fac crize uneori de kteva ori pe zi, alteori poate nu fac o luna intreaga.acum sunt programat la domnul dr rogozea pe 15 ianuarie2009.as vrea sa imi spuneti dak ati mai fost si cum se procedeaza, ce te pune sa faci etc, si dak sunt schimbari dupa ce te duci la dansu.va multumesc.id -ul meu d mess dak vreti sa vb -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.