Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?

79 comentarii 1 2 3
0
08-06-2017, ora 19:53
sandran
Nu este medic/terapeut
sandran
Buna ziua, eu nu locuiesc in Romania si as vrea sa vin doar pt operatie. Are cineva idee cat trebuie sa stau pana cand ma pot intoarce acasa?
0
08-06-2017, ora 20:02
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Buna Sandran. Am sa iti explic lucrurile pe rand. In primul rand trebuie sa te consulte un chirurg, consultatie care dureaza mai putin de o ora, apoi trebuie sa stabilesti data operatiei. Deci, fie discuti telefonic cu medicul si ii spui ca vii pentru 2 saptamani, timp in care vrei si consultul preoperator si vrei si programarea pentru operatie, fie faci 2 drumuri. Din momentul operatiei, tu te poti intoarce in tara unde locuiesti la o saptamana. Pentru ca este foarte important ca medicul sa te vada la 24 de ore, la 3 zile si apoi la 7 zile. If all goes well, practic in 7-8 zile poti pleca din momentul in care te ai operat. Hope it helps you, dear!
0
09-06-2017, ora 13:31
cristina.lazarut
Nu este medic/terapeut
cristina.lazarut
Hello. motiva exista doar in forma rotunda, sunt mai noi. e un model e mai ferm, celalalt e mai moale si ia o tenta de forma anatomica pus in pacienta. faptul ca sunt mai moi poate fi bun pt ca sunt mai naturlae, fac mai putine valurele, insa nu au asa forma stabila ca Mentor de ex. Eu si prietena mea ne-am pus la dr Dobos, f ok.
0
09-06-2017, ora 14:49
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
:) Motiva nu exista doar in forma rotunda. Nu stiu cine te-a informat. Exista si forma anatomica, insa forma anatomica se adapteaza pozitiei corpului. Ce legatura exista intre forma/ adaptabilitate si stabilitate?
1
10-06-2017, ora 23:31
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Buna, dragelor! Eu tocmai m-am operat si am implante motiva. Ce pot eu sa va spun este ca le-am ales datorita mai multor factori. Primul, increderea oarba in medicii mei, Khalid Al-falah si Răzvan Teodoreanu, care m-au ajutat si in trecut cu alte probleme de chirurgie plastica. Iar daca ei asta mi-au recomandat, e clar ca e ce e mai bun pentru mine ;) Ceilalti factori sunt studiile si statisticile facute pana acum si rezultatele lor extrem de favorabile. Desi am doar cateva zile de la operatie sunt deja multumita de rezultat, iar grija si atentia pe care mi-au acordat-o acesti medici m-au ajutat enorm. Daca pot sa va ajut si cu alte informații o voi face cu drag.
0
11-06-2017, ora 11:20
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Buna dimineata, Irina 0806! ☺️ Inteleg ca te simti bine, desi ai doar cateva zile! Ma bucur! Ai optat pentru proteze rotunde sau anatomice? Cum
ti s-a parut toata experienta, ti-a fost greu?
1
11-06-2017, ora 12:49
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Buna, Andreeapop! Ma simt bine, multumesc! :) Protezele mele sunt rotunde, de 300cc. Operatia mea a fost una mai complicata, nu au fost necesare doar implantele, ci si o mastopexie. Din fericire operatia a fost facuta de niste medici minunati, adevarati profesionisti, cu experienta in astfel de cazuri, astfel incat totul a decurs bine. Eu deocamdata ma refac si astept cu nerabdare rezultatul final.
0
11-06-2017, ora 15:02
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de sanii tai noi cat mai multi ani!
1
14-06-2017, ora 11:07
Irina Nita
Nu este medic/terapeut
Irina Nita
Hey! Astazi este ziua cea mare :), voi intra in curand in operatie. Am ales implanturile Motiva si sper ca vor iesi exact cum imi doresc. Daca aveti sfaturi si secrete postoperatorii va rog mi le impartasiti. Va anunt cum a decurs operatia.
0
14-06-2017, ora 15:00
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna irina
Sper sa decurga totul ca la carte si sa fii multumita de rezultat!
Asteptam sa ne imparatasteti experienta ta.cat despre motiva iti spun din proprie experienta ca sunt extaordinare.
Postoperator nu am avut niciun fel de problema, mi am revenit repede si durerile au fosf suportabile.in 3 zile eram la cumparaturi.
Sper si experienta ta sa fie placuta si rezultatul cel sperat.
0
14-06-2017, ora 16:04
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Buna, Irina! Probabil ca la ora asta deja ai niste sani frumosi
0
14-06-2017, ora 17:59
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Ceva s-a întâmplat cu mesajul meu :( Irina, iti uram sa fii bine si sa ai o recuperare rapida si usoara. Așteptăm vesti bune
0
15-06-2017, ora 13:48
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Irina0806, dont stress. Cateodata admin -ul sterge comentariile. Daca scrii nume de clinica sau cabinet
sau altceva ce pare reclama, este sters automat. :) Sunt convinsa ca Irina Nita a citit mesajele si speram
sa fie bine.
0
15-06-2017, ora 15:30
Sorina Tanase
Nu este medic/terapeut
Sorina Tanase
Irina Nita, abia asteptam sa ne povestesti cum a fost :) Recuperare usoara!
1
16-06-2017, ora 12:39
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna fetelor,
si eu sunt nerabdatoare sa aflu detalii despre cum a decurs operatia si daca este multumita de rezultat.Bine va pot spune din proprie experienta ca in primele zile este putin mai greu si nu cred ca are dispozitia necesara pentru a discuta...eu din a treia zi am avut o stare generala excelenta si dorinta de a ma da jos din pat mai des si chiar sa ies din casa la cumparaturi.Ganduri bune pentru voi si mai ales ptr irina care sigur zilele astea are nevoie de ganduri si energie pozitiva.
0
28-10-2018, ora 11:01
Cris_t
Nu este medic/terapeut
Cris_t
Buna Fetelor !
Urmaresc forumul de cateva zile. Am tot citit despre tpul de implant si ce doctori se recomanda.
Am si eu cateva intreabri, pls.
1. Ce medici recomandati ? Mie mi a recomandat cineva pe Dr. Calota si Dr.Grecu.
2. Eu am sanii usor lasati insa sunt destul de maricei, care sunt mai ok pt tipul acesta de san ? Rotund sau anatomic ? Eu am "pipait " inplantul Motov si pare destul de natural.
3. De ce sunt diferentele astea asa mari de pret ? Gen 2500e si 4000E ?
Mersi mult.
1
31-10-2018, ora 17:10
Deea 82
Nu este medic/terapeut
Deea 82
Recomandati mi va rog un doctor in Iasi?si am o dilema, nu stiu ce sa aleg Mentor sau Motiva?
0
12-05-2019, ora 23:21
Dandoon
Nu este medic/terapeut
Dandoon
Am rasfoit, am rasfoit si acum intrat in dilema si mai mare... Nu ma hotarasem la medic.acum nu ma hotarasc nici daca sa aleg mentor sau motiva( de care nu stiam pana acum)... deci, experimentatele, pls heeelllpp! :)))
0
17-06-2019, ora 18:50
iustina_bujor
Nu este medic/terapeut
iustina_bujor
Eu am deja Motiva de aproape 1 an si pot spune ca sunt 100% multumita. Se inmoaie la pipait si par foarte naturali, se si misca daca scai intr-o parte sau pe spate, au un comportament aproape de cei cu care te nasti :D In plus, in ziua a 3-a deja lucram de acasa pe laptop, deci pare mai usoara operatia, sau poate asta tine strict de medic. Eu l-am ales impreuna cu Ivan si cred ca pana la urma tot dr este cel care stie mai bine ce sa recomande in fct de persoana / nevoi.
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Protezele pentru sâni
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Proteze de sân - tipuri și recomandări, ce trebuie să știi
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •