Implant silicon la 42 ani

26-09-2018
Lara2002
Nu este medic/terapeut
Lara2002
Buna ziua, am 42 de ani, vreau sa-mi fac implant mamar, dar am o problema, am mastoza fibrochistica, mai accentuata in dr, oare se poate face implantul dc am aceasta problema si la aceasta varsta, multumesc.
2 comentarii
0
09-10-2018, ora 14:27
Evaeveline
Nu este medic/terapeut
Evaeveline
Cu siguranta se poate face daca vorbiti cu un doctor. Puteti lua mai multe pareri si dvs decideti care este varianta cea mai potrivita dvs. In legatura cu varsta, nu are nici o legatura, soacra mea ( 51 ani ) s a operat acum 5 luni ( implant mamar, abdominoplastie, lipoabsortie ) toate acestea intr o singura interventie si este foarte multumita. Nici o durere dp operatie,
0
11-10-2018, ora 12:25
Dr. Alisa Zisman
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Cumpana, Jud. Constanta
Dr. Alisa Zisman
Buna ziua. Va sugerez sa va faceti o mamografie si apoi sa solicitati opinia unui chirurg generalist (cu experienta in operatiile de san). Daca chirurgul spune ca e Ok se poate merge mai departe catre implant mamar / lifting ...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •