Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?

79 comentarii 1 23 Înainte ›
0
06-06-2017, ora 09:27
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Irina, eu tin minte ca am
purtat bustiera 6 saptamani zi si noapte, apoi pana la 3 luni doar noaptea. Asa era indicat.. n am prea respectat, nu am
patit nimic. dupa vreo 3 saptamani m am ploctosit de ea :) am fost la o ninta fara, dar am avut dureri spre dimineata..
1
06-06-2017, ora 09:32
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
AlinaDanciu, buna :) e ok.. nu suntem la ora de gramaica si nobody s judjing you. doua din fete au fost operate la dr Khalid, la medlife, in bucuresti. Pot sa ti spuna ele detalii. Eu stiu ca la medlife sunt vreo 4-5 chirurgi foarte buni, deci cred ca poti sa suni sa ti faci o programare. Mai multe iti zic cele operate.. si eu merg la
consult pentru vreau sa vad protezele astea noi, tot aud laude si vreau sa ma
conving.
0
06-06-2017, ora 09:38
AlinaDanciu
Nu este medic/terapeut
AlinaDanciu
Multumesc mult andreeapop! Fetele, va rog sa imi da-ti detalii. Ideia este ca am fost diagnosticata si cu scolioza, credeti ca e vreo problema daca imi pun inplanturi? Eu am venit in tara expre ca sa ma operez si dupa vreau sa plec inapoi. Cand dureaza recuperarea?
0
06-06-2017, ora 10:55
DinuMaria
Nu este medic/terapeut
DinuMaria
Buna Alina, si eu am scolioza lombara si am implanturi de aproximativ 10 ani. Sincer nu am avut probleme cu spatele, dar mi as dori sa le schimb pt ca sanii mei nu sunt moi. Recuperarea in cazul meu nu a fost una usoara, ba chiar am stat la pat ceva timp. Nu vreau sa te descurajez pt ca si eu am intentia sa mi schimb implanturile. Sincer mare incredere mi a dat o prietena care s a operat de curand si s a simtit extraordinar dupa. Chiar imi doresc sa aflu cat mai multe despre aceste implanturi, motiva caci tot aud in stanga si in dreapta
0
06-06-2017, ora 10:59
Sorina Tanase
Nu este medic/terapeut
Sorina Tanase
Buna! Ma bucur mult ca am gasit aceasta discutie pentru ca ma tot gandesc de ceva timp sa imi fac un implant dar am auzit multe pareri impartite legate doctori. Help! Ce stiti de Radu Ionescu? Am auzit ca e super profi si ca are multe rzultate bune. Mersi!
1
06-06-2017, ora 11:05
AlinaDanciu
Nu este medic/terapeut
AlinaDanciu
Multumesc frumos pentru ajutor. Sper sa reusesc sama oprez luna asta si o sa va scriu sa va spun inpresiile.
0
06-06-2017, ora 11:23
Cris/V
Nu este medic/terapeut
Cris/V
Protezele mele sunt Matrix-forma anatomica, 335.La vremea respectiva erau cele mai bune din ce ma informasem eu si erau singurele cu forma anatomica, folosite in tara..Eu aveam sanii destul de mici si am fost foarte multumita de rezultat..chiar am avut o operatie foarte reusita iar probleme nu am intampinat deloc.Mi am revenit foarte repede, in aprox 2 saptamani eram ca noua
0
06-06-2017, ora 11:29
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna,
Am citit conversatia si doresc sa va impartasesc experienta mea cu interventia de augmentare mamara.
in primul rand doresc sa va spun ca si eu am scolioza lombara si sunt la a doua interventie de marire a bustului, si nu am avut nicio problema cu spatele.
Am hotarat sa imi schimb implantul acum ceva luni deoarece se formase o capsula si era necesara interventia.
In timpul consultatie mi au fost prezentate implanturile Motiva, de la prima atingere am inteles ca sunt exact ce imi doresc...moi, fine, extrem de naturale :)
In poza de profil observait rezultatul final.daca doriti si alte informatii, va rog nu ezitati sa ma intrebati:)
0
06-06-2017, ora 12:01
Cris/V
Nu este medic/terapeut
Cris/V
Protezele mele sunt Matrix-forma anatomica, 335.La vremea respectiva erau cele mai bune din ce ma informasem eu si erau singurele cu forma anatomica, folosite in tara..Eu aveam sanii destul de mici si am fost foarte multumita de rezultat..chiar am avut o operatie foarte reusita iar probleme nu am intampinat deloc.Mi am revenit foarte repede, in aprox 2 saptamani eram ca noua Dar eram si mai tinerica:)) anyway bustiera am purtat aprox 3 sapt si am purtat si o banda elastica deasupra sanilor ca sa i ajute sa prinda o forma cat se poate de naturala si sa se aseze proteza..destul de strans o fixam si am tinut o o luna si ceva.Daca atunci am cautat f multe info si am ales ce era mai bun, acum vreau sa fac o alegere perfecta( imbatranim si devenim tipicari) Multumesc pt contactul dl Khalid, deja am facut progr pt consult si va tin la curent!zi usoara!
1
06-06-2017, ora 12:10
Irina Nita
Nu este medic/terapeut
Irina Nita
Buna Sorina! Are super experienta doctorul Ionescu, cu rezultate foarte bune. Toata sectia condusa de el, la
spitalul privat unde opereaza este o sectie foarte misto. Sunt o echipa de chirurgi senzationali, cu experienta si care se sfatuiesc intre ei. Stiu de la prietena mea.
0
06-06-2017, ora 12:16
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna Cris/V,
Sunt curioasa daca pana la urma hotarasti sa iti schimbi implaturile sa imi spui te rog daca avei chiar Matrix sau nu.
La prima interventie am ales impreuna cu Dr la care am apelat in momentul respectiv, cele mai bune implanturi de pe piata, Matrix. Acum in timpul celei de a doua interventie am avut neplacuta surpriza sa constat ca desi platisem matrix, mi au pus Politech, cea mai ieftina varianta. Am avut si complicatii, s a format capsula la ambii sani si asta a fost motivul pentru care am hotarat sa ma operez iar.
0
06-06-2017, ora 12:21
Cris/V
Nu este medic/terapeut
Cris/V
Sper sa nu am aceasta supriza neplacuta!desi protezele mele arata bine si nu am niciun dubiu dar you never know.vom vedea in curand..daca e posibil intr o luna vreau sa fac interventia!
0
06-06-2017, ora 14:38
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna Sorina,
Referitor la dr.Radu Ionescu eu am auzit de bine in ceea ce priveste rezultatul interventiilor. Toata echipa de chirurgi de la medlife este buna, am doua prietene care s au operat acolo, una augmetare mamara si cealalta rinoplastie.Ambele cu rezultate foarte bune.
0
06-06-2017, ora 15:31
Sorina Tanase
Nu este medic/terapeut
Sorina Tanase
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor! Mi se pare o decizie foarte greu de luat si cred ca m-ar ajuta mai mult sa imi spuneti din experientele personale! Claudia, tu la cine te-ai operat a doua oara?
1
06-06-2017, ora 17:10
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Sorina eu am aplat in urma unei recomandari la Dr Khalid, si ma bucur din suflet ca am fact asta deoarece inca de la prima consultatie am simtit ca totul va fi bine si asa a fost.Operatia a descurs excelent, recuperarea la fel.Acum sanii mei au un aspect natural, sunt moi si incizia nu este vizibila.Este un rezultat care a intrecut orice asteptare.Recomand implanturile motiva, sunt extraordinare.Acum dupa interventia asta sanii mei arata exact cum imi doream initial sa arate.Au fost corectate toate imperfectiunile, mameloanele pozitionate corect, operatia sub san deloc vizibila, sanii cu volumul dorit.
0
06-06-2017, ora 21:06
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
sunt foarte fericita ca va pot citi povestile! mi se pare un mare castig ca v-am cunoscut, chiar si doar asa online.
Eu stiu cat de intime sunt aceste povesti si apreciez ca le share-uiti aici. Astept vesti de la cele care va operati
in urmatoarea perioada si oricand aveti ceva de imparasit, zic sa ne vedem aici.
0
06-06-2017, ora 23:01
Nicol16
Nu este medic/terapeut
Nicol16
:) hello! Dau si eu un vot aici pentru motiva si pentru echipa de chirurgi de la medlife. Eu sunt mega incantata de rezultat. Cred ca se vede de ce mi plac asa de tare domnii doctori :)))
Vara asta imi plimb sanii pe plaje misto si la petreceri de fitze, deci declar ca a meritat investitia si perioada post-operatorie.
0
07-06-2017, ora 07:38
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Buna dimineata, Nicole!
ma bucur sincer pentru vara ta care se anunta fierbinte! Este intr-adevar misto momentul in care scapi de durerile postoperatorii, de bustiera, de dormitul pe spate.. etc iti inteleg euforia si abia astept sa ajung si eu acolo.
0
07-06-2017, ora 09:38
ingrid_d
Nu este medic/terapeut
ingrid_d
Buna dimineata! Nicol, te inteleg perfect draga mea :) si eu plec chiar azi in vacanta de vara cu noii mei sani :)))). Plaja, valuri, soare (dar cu masura pentru ca nu am implinit un an de la operatie si excesul de caldura/uv nu e bun oricum)! Here we come!
Va pup dragele mele!
0
07-06-2017, ora 09:38
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna Nicol
Rezultaul este foarte frumos
0
07-06-2017, ora 10:10
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna Ingrid
Razele invizibile ale soarelui pot provoca arsuri şi leziuni ale pielii. Trebuie să ştim că expunerea la soare mai mult de două ori pe săptămână duce la apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii... dar putem apela oricand la botox sau acid hialuronic.Chiar ce parere aveti despre injectari?
0
07-06-2017, ora 10:30
ingrid_d
Nu este medic/terapeut
ingrid_d
Clau! Sunt perfect de acord, eu oricum am pielea sensibila si deschisa la culoare deci excesul de UV este out of the question for me.
Si eu sunt adepta injectarilor de bun simt de vreun an si jumatate, botox, hialuron si recent prp. Dar cred ca asta este off topic aici, nu vreau sa se supere Andreea pe mine, hihi
0
07-06-2017, ora 10:37
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Ingrid si Claudia, ma bucur mult ca sunteti procupate de estetica in general. Ingrid vreau sa mi povestesti si mie experientele tale, dar va incurajez sa creati un nou subiect, ce ziceti?
Ingrid porti sutien la plaja, nu?
0
07-06-2017, ora 10:43
ingrid_d
Nu este medic/terapeut
ingrid_d
Ma tentezi Andreea! :)))
Si asa sunt nevorbita...daca nu intereseaza pe nimeni?
0
07-06-2017, ora 10:44
ingrid_d
Nu este medic/terapeut
ingrid_d
Iar m-au taiat :( Sutien always, si inainte de operatie si dupa. Frumusetea nu are valoare daca nu ne pastram sanatoase. Hai ca imi fac curaj, here goes nothing :)
0
07-06-2017, ora 11:12
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Ingrid, eu cred ca toate femeile interesate de look-ul lor
sunt interesate si de estetica injectabila. Eu am
ceva experienta, de vreo cativa ani.. si vad din ce in ce mai des fete cu tratamente la fata.
0
07-06-2017, ora 11:36
ingrid_d
Nu este medic/terapeut
ingrid_d
Ha! Am facut topic.
Nicol, si desigur restul doamnelor si domnisoarelor va invit aici http://www.romedic.ro/forum/ce-stiti-despre-tratamentul-injectabil-estetic-ce-alegem-acidul-cu-hialuron-prp-botox-101775/1 :)
0
07-06-2017, ora 18:03
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
Irina, ai fost retrasa astazi. Ai emotii? cum te simti? vrei sa ti traiesti emotiile singura sau te sprijinim?
1
07-06-2017, ora 20:07
Irina Nita
Nu este medic/terapeut
Irina Nita
Daa, am mari emotii. Pe data de 14 sunt programata. Cu siguranta va fi f bine. Sa-mi tineti pumnii!
0
08-06-2017, ora 10:18
andreeapop
Nu este medic/terapeut
andreeapop
:) buna dimineata! multa bafta, Irina. Mai ai ceva vreme de asteptat cu emotiile. Eu imi amintesc ca in ultima saptamana inainte de operatie nu prea ma mai lua somnul.
ce faci Ingrid, cum iti e vacanta?
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Protezele pentru sâni
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Proteze de sân - tipuri și recomandări, ce trebuie să știi
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •