Infectie urinara cu Klebsiella

Bună ziua.
Mă confrunt din martie a.c. cu infecții repetate cu Klebsiella pneumoniae, în urină, confirmate de analize și tratate conform antibiogramei. Problema e că aceasta infectie se reactivează dupa contact sexulal, in 1-2 zile.De ce???? Ies ok analizele la urină după tratament, inclusiv secreție vaginală, apoi, după contact, reapare!! Și soțul a facut analize de urină, la el e ok.
Sunt 5 luni de tratament deja de antibiotic, 5 serii mai bine zis.
Nici medicul nefrolog nu poate să mă îndrume mai mult, decît să repet tratamentul, Ciprifloxacin+Biseptol+Cervucid.
Aștept să termin iar 10 zile de antibiotic, apoi.??????
Mulțumesc, chiar am nevoie de ajutor, e complet inexplicabil pentru mine.
Mă confrunt din martie a.c. cu infecții repetate cu Klebsiella pneumoniae, în urină, confirmate de analize și tratate conform antibiogramei. Problema e că aceasta infectie se reactivează dupa contact sexulal, in 1-2 zile.De ce???? Ies ok analizele la urină după tratament, inclusiv secreție vaginală, apoi, după contact, reapare!! Și soțul a facut analize de urină, la el e ok.
Sunt 5 luni de tratament deja de antibiotic, 5 serii mai bine zis.
Nici medicul nefrolog nu poate să mă îndrume mai mult, decît să repet tratamentul, Ciprifloxacin+Biseptol+Cervucid.
Aștept să termin iar 10 zile de antibiotic, apoi.??????
Mulțumesc, chiar am nevoie de ajutor, e complet inexplicabil pentru mine.
1 comentarii

Buna, eu am infectie urinara cu klebsiella multirezistenta, din octombrie anul trecut ma chinui, tocmai am fost internata 2 saptamani, am facut tratament cu meropenem si dupa trei zile am luat-o de la capat...Acum fac colistina injectabila, sunt disperata..Mi-a distrus viata microbul asta...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12klebsiella si sarcina
- 21cum se trateaza Klebsiella?
- 2klebsiella pneumoniae
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 1Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie ureche.
- 0Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie col uterin.
- 2klebsiella pneumoniae +
- 1klebsiella pneumoniae
- 4infectie Klebsiella spp
- 0Interpretare urocultura si psa
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 0Infectii recurente de 4 ani, ajutor
- 0Ce analiza pot sa ii fac bebelusului pt Herpes/Klebsiella E-coli
- 0MONURAL antibiotic eficient la Klebsiella
- 0Cistita cu Monural
- 1Klebsiella pneumoniae
- 1Klebsiela
- 1Infecție urinară cu klebsiela
- 1Infectie urinara cu Klebsiela
Mai multe informații despre: klebsiella infectie urinara recidivanta klebsiella pneumoniae
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: