caria dentara
Acum un an ma durea o masea tare, era cariata am vrut sa merg sa o scot de durere dar un om batran ma chemat la el si mia aratat o planta ce semana cu o masea.Batranul a spus ca se numeste maselarita si am facut o inhalatie timp de 5-10 min, timp in care am stat cu gura deschisa . Dupa cele 10 min mi-a trecut durerea, dar am ramas foarte uimit cand mi-a aratat in castronul in care facusem inhalatia mici viermisori albi cu capul negru si rosii erau subtiri cat varful de ac si lungi de 1milimetru, in total 7 bucati.Am inceput sa rad cat de fericire ca imi trecuse maseaua si de ceia ce vedeam.Batranul a spus ca sant cariile dentare cei albi sant de suprafata iar cei putin rosii de sange sant din gingie.Acestia sant cei ce produc durerea. De atunci nu ma mai durut maseaua , dar am mai facut de cateva ori in acest tinp, preventiv dar au mai iesit putini . Ce parere aveti mai stie careva ?.As vrea sa stiu daca este adevarat ceia ce eu am putut vedea.
5 comentarii
si marmota.cred ca ati visat!
Subscriu.si marmotzika invelea ciocolata in staniol.!!!
Ma asteptam sa nu fiu crezut dar ce sant am mai facut si la atii inhalatie si au aparut si la ei depinde mai multi sau mai putini. Sora nasului e medic in italia nu credea si a facut si ea si i_au iesit 3 avea dantura mai buna .I-a luat in italia sai duca la un laborator a spus ca nu a auzit de asa ceva dar sant ..
k...fapul ca poate reduce durerea inseamna ca trateaza efectul pe termen scurt si nu trateaza cauza dar nu ai decat sa astepti sa se carieze toti dintii.apoi o sa vinzi masina ca sa te rezolvi.bafta multa.
Am văzut și eu un viermișor. Eram adolescenta, mi-a căzut o măsea și am fost curioasa sa vad cum arată la interior. Am f tare surprinsă să văd zvarcolindu-se un viermișor minuscul !
Am căutat pe net sa aflu mai multe despre ei dar surpriza, lumea susține că nu există!!
Am căutat pe net sa aflu mai multe despre ei dar surpriza, lumea susține că nu există!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 8Pulpita, masea cariata de mult timp si frica de stomatolog
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 9infectie la masea
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 3dinti din fata mancati de carie
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 7Water laser MD inlocuieste freza
- 4Carile, un raspuns va rog!
- 3problema masea