Care este cel mai bun antidepresiv?
Deci, care este cel mai bun ANTIDEPRESIV?
Puteti sa imi spuneti?Din experienta proprie sau nu.
Puteti sa imi spuneti?Din experienta proprie sau nu.
8 comentarii
Adica remediu de orice fel impotriva depresiei
Din pacate, nu exista "cel mai bun" remediu impotriva a nimic, cu atat mai putin cand e vorba de probleme emotionale. Medicatia psihiatrica se regleaza treptat, se incearca de multe ori mai multe scheme de tratament. Si, chiar cand se potriveste prima schema/pastila prescrisa, cel mai bun medicament nu e acelasi pentru fiecare pacient. Pentru unii cel mai bun e o pastila din clasa antidepr. triciclice, pentru altii sunt SSRI-urile.
La fel de important, fiecare persoana poate sa aiba si alte probeme de sanatate (sau predisopzitia sa faca diverse boli, care difera de la un om la altul). Si atunci, medicatia se da si in asa fel incat sa nu le agraveze sau sa le declanseze.
La fel de important, fiecare persoana poate sa aiba si alte probeme de sanatate (sau predisopzitia sa faca diverse boli, care difera de la un om la altul). Si atunci, medicatia se da si in asa fel incat sa nu le agraveze sau sa le declanseze.
Nu se prea dau antidepresive in boala pe care ai tu de teama sa nu recidiveze.
Ad-ul cel mai bun pt tine este cel care ti se potriveste tie si asta numai prin incercari poti afla, nu din experienta altora.
Vezi si tu ce iti recomanda psihiatrul tau. Incearca dar ai rabdare o luna sa ii vezi efectele.
Ai incredere in doctorul tau.
Ad-ul cel mai bun pt tine este cel care ti se potriveste tie si asta numai prin incercari poti afla, nu din experienta altora.
Vezi si tu ce iti recomanda psihiatrul tau. Incearca dar ai rabdare o luna sa ii vezi efectele.
Ai incredere in doctorul tau.
Clara, eu mai am si TOC pe langa, si iau 2 antidepresive nu unul escitalopram si venlafaxina.E ceva in neregula zici?
cel mai bun antidepresiv este sexul, pentru femei sperma ejaculata in vagin, studiile arata ca sexul fara prezervativ are rol antidepresiv mai mare decat cel cu protectie. Desigur, trebuieste cunoscuta situatia ambilor parteneri, sa nu aiba bts.
Un alt antidepresiv este sportul, care elibereaza endorfine.
Rol antidepresiv are si bunatatea, sa fii bun cu cei din jurul tau, sa nu urasti, sa ajuti, sa oferi si sa iubesti fara sa astepti ceva in schimb.
Din experienta proprie, psihiatria nu detine niciun antidepresiv, decat pastilutze pentru soricei, dar banuiesc ca tu nu esti soricel ci esti om si ai sentimente umane.
De multe ori oamenii cauta raspunsuri acolo unde nu exista si trec pe langa adevar in fiecare zi...
Un alt antidepresiv este sportul, care elibereaza endorfine.
Rol antidepresiv are si bunatatea, sa fii bun cu cei din jurul tau, sa nu urasti, sa ajuti, sa oferi si sa iubesti fara sa astepti ceva in schimb.
Din experienta proprie, psihiatria nu detine niciun antidepresiv, decat pastilutze pentru soricei, dar banuiesc ca tu nu esti soricel ci esti om si ai sentimente umane.
De multe ori oamenii cauta raspunsuri acolo unde nu exista si trec pe langa adevar in fiecare zi...
@clara_p
De ce nu se dau antidepresive în schizofrenie? Deoarece cresc dopamina? Și mie a vrut doctorița să-mi dea antidepresiv, dar s-a răzgândit pentru că a zis că antidepresivul s-ar putea să slăbească efectul antipsihoticului și atunci nu va mai fi bine, o să fiu din nou cum am fost, iar munca ei, de aproape 2 ani în cazul meu(de 2 ani am început tratamentul), o să se ducă pe apa sâmbetei.
De ce nu se dau antidepresive în schizofrenie? Deoarece cresc dopamina? Și mie a vrut doctorița să-mi dea antidepresiv, dar s-a răzgândit pentru că a zis că antidepresivul s-ar putea să slăbească efectul antipsihoticului și atunci nu va mai fi bine, o să fiu din nou cum am fost, iar munca ei, de aproape 2 ani în cazul meu(de 2 ani am început tratamentul), o să se ducă pe apa sâmbetei.
Nu se dau antidepresive in schizofrenie ca sa nu faci episod psihotic. Taie efectul antipsihoticelor.
Vernus are si tulburare obsesiv compulsiva si de aceea i-au dat.
Vernus are si tulburare obsesiv compulsiva si de aceea i-au dat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Orifril long 300mg
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 3Prozac
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 6repercursiuni folosire Cipralex
- 1Brahicardie?
- 2Antidepresive care cresc dopamina
- 1Antidepresive si probleme cu erectia
- 5Efect antidepresive asupra starii de spirit
- 5Antidepresive - Sevraj
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 2Cipralex și alcool
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 8Care sunt antidepresivele sedative?
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 1Citalopram sau seroxat pentru TOC (tulburarea obsesiv-compulsivă)?
- 13Renunțare tratament antipsihotic
- 1Brintellix
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: