pete rosii si mancarime
Buna ziua! de cateva zile ma confrunt si eu cu o problema.eu si prietena mea suntem impreuna de 1 an.la inceput am facut sex cu prezervativul, dar de 3 saptamani nu am mai folosit prezervativul deoarece ea a inceput sa ia anticonceptionale ( Melleva ) la sfatul unui medic ginecolog.dupa ce am avut ultimul contact sexual acum cateva zile mi-au aparut pe capul penisului niste pete sau bubite, nu stiu cum sa le zic, rosii.este ca un fel de iritatie a capului penisului.la inceput pe capul penisului a fost si ceva albicios.ca o pielita care se cojea.ma cam mananca uneori, iar cand ma spal cu sapun ma ustura o perioada, iar apoi imi trece.acum mi-au aparut si niste bubite rosii sub buric langa penis.ce trebuie sa fac?Va rog mult un raspuns!Va multumesc!
3 comentarii
Gabriel, urgent la dermato-venerolog!Cu bolile aste anu e de glumit!Ai mai avut contact neprotejat si cu alta partenera?
Nu am mai avut contact cu nici o alta partenera.numai cu prietena mea.cand a fost la control ginecologic ea a fost diagnosticata cu cistita acum 3 saptamani, iar la analizele anuale la urina i-a aparut flora microbiana abundenta.nici ea nu a avut contact cu nici un alt partener.de asta sunt sigur.O fi de la cistita?Va rog un raspuns!si multumesc pt raspunsul anterior.
pai si daca i-a aaprut flora microbiana abundenta nu i-a dat si o antibiograma sa se trateze..?Iar cistita, din cate stiu eu e o inflamatie a acilor urinare, nici vb de bubite pe ici-pe colo.Mergeti la control dermato-veneric, gabriel
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 2mancarime de cateva luni..
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 5bube si macarimi zona genitala
- 0poate fi candidoza?
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 1Bubițe pe testicule
- 1Ajutați ma - zona genitală
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 2Prietena mea are o problema
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala