candidoza la barbati
Pentru mihaela florina:
Candidoza intestinala poate aparea dupa un tratament prelungit cu antibiotice.
Candidoza la stomac nu poate aparea decat la persoanele cu imunodepresie marcata.
Candidoza intestinala poate aparea dupa un tratament prelungit cu antibiotice.
Candidoza la stomac nu poate aparea decat la persoanele cu imunodepresie marcata.
Pentru SilviuD:
Ar trebui sa mergeti pana in Bucuresti si sa-l cautati pe domnul dr. Toropoc Ionel, la Spitalul Militar Central, Clinica Dermatologica.
Ar trebui sa mergeti pana in Bucuresti si sa-l cautati pe domnul dr. Toropoc Ionel, la Spitalul Militar Central, Clinica Dermatologica.
Pentru baiatuala:
Aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 3-4 zile.
Aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 3-4 zile.
Buna ziua!
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv: de ceva timp iesirea din cana paraca s-a ingustat, pare putin rosie, secretii nu sunt, dar capul penisului e prea uscat si foarte des apare mancarime sau chiar usturime...
Ce imi puteti spune si recomanda?
Multumesc.
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv: de ceva timp iesirea din cana paraca s-a ingustat, pare putin rosie, secretii nu sunt, dar capul penisului e prea uscat si foarte des apare mancarime sau chiar usturime...
Ce imi puteti spune si recomanda?
Multumesc.
buna ziua! e posibil in infectia urinara sa fie prezenta si secretia vaginala cu aspect branzos?
Buna ziua domnule doctor ! De vreo saptamana mi-au aparut cateva semne de iritatie pe capul penisului si la baza (2 zile am avut si mancarimi, dar s-au oprit ) iar pe interiorul preputului o secretie alba urat mirositoare cu aspect branzos.As vrea sa stiu daca in afara de Fluconazol caps de 50 mg, cate o caps pe zi, timp de 7 zile (asta ati recomandat mai devreme cuiva pt acele secretii ) ar trebui sa mai cumpar si o crema (eventual si un mod de administrare daca se poate ).Va multumesc mult !
Pentru Andries:
Ar fi bine sa va examineze un medic urolog.
Ar fi bine sa va examineze un medic urolog.
Pentru grizonelina:
Nu, nu este posibil!
Nu, nu este posibil!
Pentru alex.:
Acea secretie trebuie data la analiza la un laborator si abia apoi se recomanda un tratament.
Acea secretie trebuie data la analiza la un laborator si abia apoi se recomanda un tratament.
inca o intrebare! pentru candidoza genitala e bun biseptolul?
Buna ziua domnule doctor Mihalache. In primul rand vreau sa va multumesc pentru tratamentul care mi l-ati recomandat cand am fost la dumneavoastra la consult in urma cu o luna (candidoza)- a functionat. Iritatiile de pe gland mi-au trecut dar la o saptamana dupa vindecare mi-a aparut pe preput un punct rosu. Am vrut sa reiau tramentul dar am zis ca nu e cazul. A doua zi proabil si datorita caldurii (eu fiind mai sensibil) intregul preput era iritat si am decis sa reiau tramanetul cu bicarbonat si triderm crema/unguent. Au trecut acele iritatii, am avut relatii sexuale protejate cu prientena mea iar imediat dupa am observat iar 2 punct rosii pe preput iar unul s-a extins si a capatat aspect de iritatie si am reluat tramentul. Totul pare a fi ok acum dar acea iritatie pare ca o pata mica si rosie (nu mai are aspect sangerand). Nu ma deranjeza, nu ma doare. Credetzi ca e vorba de o alta afectiune sau e doar vorba de vasele de sange. Mentionez ca de acum 1 an cand am avut prima oara candidoza vasele de sange ale preputului au devenit foarte evidente in anumite perioade (cu alte cuvinte sunt vizibile - sunt zeci si sunt foarte foarte subtziri si rosii ). Va multumesc pentru timpul acordat.
buna seara domnule doctor in varful capului penisului mia aparut o mica iritatie si cand urinez ma ustura... ce credeti ca ar putea sa fie. multumesc.
Pentru AndreiMarian2:
Este normal ca vasele de sange sa fie mai evidente in acea regiune si la fel de normal este ca preputul sa se inroseasca dupa un contact sexual, mai ales daca acesta este mai prelungit!
Daca reapare roseata, puteti aplica Advantan crema, masand usor pana intra in piele, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Este normal ca vasele de sange sa fie mai evidente in acea regiune si la fel de normal este ca preputul sa se inroseasca dupa un contact sexual, mai ales daca acesta este mai prelungit!
Daca reapare roseata, puteti aplica Advantan crema, masand usor pana intra in piele, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Pentru baiatuala:
Urmeaza si tu acelasi tratament ca cel recomandat mai sus.
Urmeaza si tu acelasi tratament ca cel recomandat mai sus.
In urma cu 2 saptamani am facut infectie in gat si a trebuit sa iau antibiotic (in paralel iau si contraceptive pe cale orala, rigevidon 21+7). La scurt timp dupa ce am inceput tratamentul cu antibiotic am observat ca am candida si am inceput sa iau nistatina (2 pastile de 3 ori pe zii timp de 4 zile). Mi-a trecut o perioada scurta de timp, dar mi-a reaparut. Eu mi-am luat Medacter, insa problema este alta: i-am dat si prietenului meu. Ce tratament ar trebui el sa urmeze? Eu i-am zis sa se dea cu clotrimazol, a inceput sa se dea, dar are mici usturimi la aplicare. Ar trebui sa iau si pastile? Ce pastile?
Buna ziua. Am mai scris acum cateva zile in legatura cu o roseata la preput. Acea roseata a trecut a doua zi. Astazi mi-a aparut o iritatie a preputului (ce are aspect de fasie si este extinsa de la stanga la dreapta) care usutra. Ce imi recomandati sa fac? Sa urmez un tramanet de cateva zile cu Advantan chiar daca simptomele dispar dupa 2 - 3 aplicari? Am constat ca in perioadele cu zile mai calduroase cand transpir mai mult, mai am acest gen de probleme - Credeti ca aceasta poate fi cauza? Va multumesc.
buna ziua.. am 24 de ani... pe la 14 ani mi-a aparut niste pete rosi pe capul penisului, , fara mancarini, fara scurgeri,. au aparut fara sa am contact sexual...nu le-am bagat in seama deoarece nu ma deranja..., dupa un timp sau retras(disparut)acele pete..insa tot imi reapar..., si tin cate 1, zi 2 si iara dispar..., dupa un timp am observat asa niste bubite mici, mici si rosi tot pe capul penisului.. si simt asa o arsura, , capul penisului fiind uneori asa mai rosu aprins., pe la 18 ani am inceput sa am contact sexual neprotejat dupa care prietena a inceput sa se planga ca tot face infectie urinara, , simte mancarimi, , si are scurgeri asa albe vascoase..sa dus la doctor si a diagnosticato cu candida., am facut si eu un tratament pt candida cu nistantina.., , si inca ceva crema(nu mai stiu cum ii zice)..si nu sa intamplat niki o schimbare in a penisului..ce am mai observat e ca urinez des, foarte tulbura urina asa spre alb..., va rog frumos daca imi puteti prescrie si mie un tratament avand in vedere ca am aceasta boala de vreo 10 ani..., ,
buna ziua, as dori si eu un sfat de la medic: doctorul a zis ca am balanita de vreo 5 luni si nu trece deloc, pana acum am incercat cu elocom, biazol, dexpanthenol, indometacin, locoid, locobase si am luat si ceva pastile flucovim, itroconazol(parca).Singura problema pe care o e ca penisul e rosu, nu am mancarimi sau scurgeri doar ca e deranjant parca ar fi arsa pe interior.Ce as putea lua sa treaca?Daca am relatii intime in acest moment pot sa transmit ciuperca mai departe?Astept un raspuns.Multumesc
Pentru greenpsyche:
Singurele pastile eficiente in candidoze sunt cele de fluconazol.
Singurele pastile eficiente in candidoze sunt cele de fluconazol.
Pentru AndreiMarian2:
Puteti urma tratamentul cu Advantan.
Puteti urma tratamentul cu Advantan.
Pentru sunteu137:
Daca problemele sunt atat de vechi este necesar un examen la un urolog si apoi la un dermatolog.
Daca problemele sunt atat de vechi este necesar un examen la un urolog si apoi la un dermatolog.
Pentru Robert10::
Balanita nu este data numai de ciuperci ci si de bacterii sau virusuri.
Este necesar sa se recolteze din secretia din jurul capului si sa se faca un examen bacteriologic.
Balanita nu este data numai de ciuperci ci si de bacterii sau virusuri.
Este necesar sa se recolteze din secretia din jurul capului si sa se faca un examen bacteriologic.
Buna ziua, de 3 luni am o durere cand urinez. Am fost la 3 medici urologi. Primul mi-a dat Bispetrim, al doilea Flucoric si Azitrox. Iar al treilea mi-a dat Tetraciclina.
Am facut 2 uroculturi inainte sa iau proba de urina am facut asa cum se zice pauza de 7 zile la prima urocultura iar la a 2-a pauza de 2 saptamani si nu iasa nici o infectie.
Asta ma intereseaza pe mine, mi s-a spus ca-i uretrita, daca-i infectie a acelui canal si la urocultura nu iasa nimic (am fost la 2 laboratoare) de ce ma mai doare cand urinez? Ce-i de facut. Sa ma duc la alt medic, sa fie legatura cu rinichii.
Am facut 2 uroculturi inainte sa iau proba de urina am facut asa cum se zice pauza de 7 zile la prima urocultura iar la a 2-a pauza de 2 saptamani si nu iasa nici o infectie.
Asta ma intereseaza pe mine, mi s-a spus ca-i uretrita, daca-i infectie a acelui canal si la urocultura nu iasa nimic (am fost la 2 laboratoare) de ce ma mai doare cand urinez? Ce-i de facut. Sa ma duc la alt medic, sa fie legatura cu rinichii.
buna ziua as dori sa ma ajutati si pe mine cu o parere, prietena mea a facut candidoza dupa un tratament cu antibiotice si sa declansat la contactul sexual a doua zi nea aparut la amandoi am mai avut inainte dar am luat de la farmacie LOMEXIM si nea trecut iei mai repede ca la mine insa acum mie nu prea imi trece cu lomexim ce as putea sa folosesc sunt si pastile cumva?tin sa precizez ca merg si mai des la wc si am o usoara usturime cu o senzatie de urinare usoara sa fie de la candidoza sau se poate si o infectie urinara?
va multumesc
va multumesc
Buna ziua Domnule Doctor ! va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat. am si eu o porblema cu pieptul in special cu sfarcurile...
-am 20 ani, 1, 80 m.. 81kg..
-dar nu stiu de ce am sfarcurile bombate..iesite afara..pe cand alti baieti le au plate..fara nici o problema..
-mai e o chestie..cand e frig afara se strange sfarcu si se face normal... asa arata bine...dar nu ramane asa cand se face cald revine la loc . la fel se intampla si dak il strag un pic cu mana... dar in scurt timp revine bombat.
ma simt incomod.. la strand, la plaja..sau cand trebuie sa dau tricoul jos. ce credeti ca ar putea sa fie. Va multumesc.
-am 20 ani, 1, 80 m.. 81kg..
-dar nu stiu de ce am sfarcurile bombate..iesite afara..pe cand alti baieti le au plate..fara nici o problema..
-mai e o chestie..cand e frig afara se strange sfarcu si se face normal... asa arata bine...dar nu ramane asa cand se face cald revine la loc . la fel se intampla si dak il strag un pic cu mana... dar in scurt timp revine bombat.
ma simt incomod.. la strand, la plaja..sau cand trebuie sa dau tricoul jos. ce credeti ca ar putea sa fie. Va multumesc.
Buna ziua domnule doctor!!! vin si eu cu urmatoarea problema la dumneavoastra. prietena mea in urma cu putin timp tocmai a terminat un tratament pentru candidoza...insa...fix cu o zi dupa ce l-a termina ea...si am avut un raport sexual, mie mi-au aparut niste bubite/pete rosiatice pe penis...nu multe si nici pe o suprafata extinsa. tin sa mentionez ca peste 3 zile fac aproape o saptamana de cand ele au aparut dar in tot acest timp nu am avut usturimi, mancarimi, arsuri sau alte neplaceri. totul este normal cu exceptia acelor bubite. banuiesc ca este candidoza deoarece alte raporturi sexuale cu alte persoane nu am avut ea fiind singura partenere timp de 4 ani. ce ma sfatuiti sa fac si ce tratament sa folosesc...Multumesc anticipat
Domnule doctor, va deranjez cu o intrebare scurta, dupa un tratament de uretrita acuta in urma cu 3 luni de zile, lucrurile au parut sa vina la normal, dar acum dupa contactul sexual sau urinare ma ustura preputul si se si inroseste, pe marginile lui se obserba o iritatie rosie si putin inflamat, ce sa fie?ciuperca?infectie?vreau sa va spun ca de la acea intamplare fac numai protejat, astept un respuns, va multumuesc.
vara trecuta am facut candida mi s-a dat tratament toate bune si frumoase... acum cateva zile mi-a iesit iara am sters un pic cu rivanol diluat cu apa mi-a trecut.. Dar azi mi s-a albit un pic limba. De la "incident" pana acum o luna am facut numai sex protejat cu prietena mea(care nu prezinta nici un sintom) dar nu am mai suportat prezervativul... Exista vreo solutie ceva cu care sa-mi dau dupa actul sexual ?
Ar fi bine sa fac un tratament anticandida sau sa iau ceva sa-mi intaresc sistemul imunitar tianat cont ca am doar limba alba ? Am vazut niste tratamente naturiste gel colonix(curata colonul si este impotriva candidei) credeti ca dau rezultate bune ?
Va multumesc !
Ar fi bine sa fac un tratament anticandida sau sa iau ceva sa-mi intaresc sistemul imunitar tianat cont ca am doar limba alba ? Am vazut niste tratamente naturiste gel colonix(curata colonul si este impotriva candidei) credeti ca dau rezultate bune ?
Va multumesc !
din ce am citit, candida nu poate fi vindecata, ci doar ameliorata. spuneti-mi daca este posibil sa nu iasa la examenul papanicolau si la cel de secretie vaginala.
eu stiu ca o am de cativa ani, imi stiu tratamentul si de caurand am facut un examen papanicolau unde nu mi-a iesit candida. mentionez ca de fiecare data cand ma duceam sa-mi fac examenul ginecologic imi iesea la testele facute candidoza. spuneti-mi daca este posibil sa nu iasa.
eu stiu ca o am de cativa ani, imi stiu tratamentul si de caurand am facut un examen papanicolau unde nu mi-a iesit candida. mentionez ca de fiecare data cand ma duceam sa-mi fac examenul ginecologic imi iesea la testele facute candidoza. spuneti-mi daca este posibil sa nu iasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa un tratament pt albirea dintilor mi-a aparut o forma de candidoza orala
- 4candidoza
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 4candida
- 56Am candida pe piele, vaginal si in gura. Nizoralul e bun?
- 4candida?
- 0herpes simplex sau candida
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 4Secretie alba la barbat
- 4Candidoza nu a trecut dupa ce luat tratamentul de la ginecolog
- 8Ajutati-ma, va rog, sa scap de candida!
- 1Candidoza la barbati
- 3Test de secretie pentru candida
- 6Candida
- 4Cariile și candidoza
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Candidoza bucala
- 1Candidoza bucala
- 0Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza orala Candidoza candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: