candidoza la barbati
Pentru sermo:
Mergeti la ginecolog, deoarece problema dvs nu este de competenta dermatologilor!
Mergeti la ginecolog, deoarece problema dvs nu este de competenta dermatologilor!
Pentru CAV:
Diagnosticul se pune exclusiv prin examinarea secretiilor atat de la nivelul glandului cat si de la nivelul vaginului.
Diagnosticul se pune exclusiv prin examinarea secretiilor atat de la nivelul glandului cat si de la nivelul vaginului.
Am avut niste bubite rosii dureroase care ma mancau foarte tare miam dat q lomexim am scapat de bubite nu ma mai mananca am scapat de tot dar dupa cateva zile de liniste pielea penisului adik in exteriior este foarte foarte rosie mai ales partea care acopera capul:)si bijuteriile sunt rosii de la un timp.parca as fi oparit cam aceeasi senzatie o am.ma ustura si am impresia k este uscat asa oare qm abraziv la fel si pe cap si preput in plus am ca niste matreata sau piele foarte mica si se exfoliaza q ce as putea sa imi dau ?!?! aqm am inceput sa imi dau q apa si bicarbonat de sodiu si este binisor knd imi dau q ea dar parca mai trebuie si o crema ceva cred eu mai puternica.cateodata este chiar jenant mai ales noaptea.ma apuca usturimea am incercat si advantan si triderm cu triderm perioada in care imi dau este foarte bn apoi apare trebui sa imi dau mai mult timp cu triderm?!.mentionez k nu pot sa ajung la doctor (am piciorul in gips) va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat Aliciq va multumesc domnule doctor
Am urmat tratamentul contra candidozei(bicarbonat+clortrimazol)si nu mai imi apar pielitele alea pe gland, dar cateodata mai simt usoare mancarimi in zona fraului preputului..si nush dak a trecut sau nu
Va multumesc pentru raspuns. Am fost la doctor si in urma analizei secretiei am fost diagnosticata cu candida. Am primit tratament si eu si sotul: canesten gyn 3 ovule, sotul clotrimazol si ambii diflucan cate o pastila. Am terminat deja tratamentul si e bine.Sanatate tuturor!
Buna seara.Am avut candida si am fost la ginecolog mi s-a dat tratament preventiv, l-am respectat..dar n-am mai fost dupa rezultate.au trecut cateva luni si n-am mai avut probleme decat ceva mancarimi dar ff putin si ff rar.Acum o sapt am avut un contact sexual neprotejat, a fost ff scurt nu a tinut pana la sf doar 1 min.Intrebarea mea este daca candida mai este prezenta e 100% posibil sa-l fi infectat pe partener? sau exista posibilitatea sa nu-l fi infectat?.e ff imp pt mine
Pentru aliciq:
Tratamentul cu Triderm trebuie facut macar 10 zile.
Tratamentul cu Triderm trebuie facut macar 10 zile.
Pentru dragao:
Daca ati facut tratamentul 10 ziile, a trecut. Daca nu, trebuie sa-l reluati.
Daca ati facut tratamentul 10 ziile, a trecut. Daca nu, trebuie sa-l reluati.
Pentru geanina2:
Daca l-ati infectat, partenerul va va spune in 2 -3 zile ! Daca nu se plange de nimic, totul este in regula!
Daca l-ati infectat, partenerul va va spune in 2 -3 zile ! Daca nu se plange de nimic, totul este in regula!
Mi-au aparut de aprox 2 saptamani pe gland foarte multe rosii. Crezand ca am tot micoza - cu care am fost diagnosticat acum 2 ani - pe care am tratat-o cu pimafucort am procedat la fel si acum - dar dupa 3 zile de la apartia lor.
Tin sa preciez ca am facut tramanet pt candidoza ((preventiv - pentru ca prietena semnala simptomele unei candidoze)) cu o saptamana inainte ca "bubitele" sa apara. Am urmat si un trament cu augmentin timp de 2 - 3 saptamani (dar nu constant) pentru amigdalita. Inainte de apartia acestor bubite am avut 2 - 3 zile mancarimi. Dupa ce am tratat o saptamana si jumatete cu pimafucort au ramas doar cateva din in schimb au aparut 3 pete pe gland care usturau foarte tare de oprox - 0.3 - 0.5 cm diametru, care apoi s-au transformat intr-un fel de rani (s-a dus pielea de pe gland si au aspect de rani deschise) iar una din ele a format o pielita alba probabil de la crema - piele pe care nu am indepartat-o (transformandu-se in zganca) iar acum are aspect de crater dar se observa f f f putin, acest lucru. Am inceput de 2 zile tramentul cu Nirzoral crema shi ketoconazol. Imi fac griji sa nu fie altceva decat o candidoza de exemplu sifilis datorita aspectului de crater - desi acest lucru este f putin posibil - Astept raspuns. Multumesc anticipat
Tin sa preciez ca am facut tramanet pt candidoza ((preventiv - pentru ca prietena semnala simptomele unei candidoze)) cu o saptamana inainte ca "bubitele" sa apara. Am urmat si un trament cu augmentin timp de 2 - 3 saptamani (dar nu constant) pentru amigdalita. Inainte de apartia acestor bubite am avut 2 - 3 zile mancarimi. Dupa ce am tratat o saptamana si jumatete cu pimafucort au ramas doar cateva din in schimb au aparut 3 pete pe gland care usturau foarte tare de oprox - 0.3 - 0.5 cm diametru, care apoi s-au transformat intr-un fel de rani (s-a dus pielea de pe gland si au aspect de rani deschise) iar una din ele a format o pielita alba probabil de la crema - piele pe care nu am indepartat-o (transformandu-se in zganca) iar acum are aspect de crater dar se observa f f f putin, acest lucru. Am inceput de 2 zile tramentul cu Nirzoral crema shi ketoconazol. Imi fac griji sa nu fie altceva decat o candidoza de exemplu sifilis datorita aspectului de crater - desi acest lucru este f putin posibil - Astept raspuns. Multumesc anticipat
Faceti tratamentul cu Triderm crema in 2 aplicatii zilnice, asa cum banuiesc ca v-am spus la consultatie.
buna ziua.in urma cu un an am primit tratament ptr candidoza:clortrimazol si niste pastile.a trebuit sa i-au 4 pastile odata, dupa care 1 la 12 ore.acum am aceeasi problema si numai tin minte cum se numeau pastilele.daca stiti de pastilele respective sau imi puteti recomanda altele.va mentionez ca pe interiorul preputului imi apare o secretie alba urat mirositoare cu aspect branzos.va multumesc anticipat
Pentru candidoza se recomanda Fluconazol caps de 50 mg, cate o caps pe zi, timp de 7 zile.
Tratamentul urmat anterior, cel cu 4 pastile o data, nu era pentru candida !
Tratamentul urmat anterior, cel cu 4 pastile o data, nu era pentru candida !
buna ziua...acum ceva timp mi-a aparut o usturime suparatoare si o inflamare a penisului in zona pe unde iese urina+ o secretie urat mirositoare si albicioasa laptoasa. am fost la medic mi-a spus ca am candidoza...mi-a dat tratament (rowatinex, omicral, lowatinex si mi-am mai luat si macmiror) in fine, am terminat tratamentul...simptomele de acum sunt : secretie alba transparenta (ca apa) fara miros, si usturimea care persista + mancarimi pe exterior uneori. imi puteti spune va rog ce trebuie sa mai fac, sau ce pastile sa mai iau, sau daca a fost bun tratamentul? Va rog sa ma ajutati
Trebuie sa ajungeti la un dermatolog pentru ca este posibil sa aveti o boala cu transmitere sexuala!
Buna ziua,
Am o mica nelamurire, doresc a sti daca am Candida - in exces sau nu. Mentionez ca mi-am facut acel test, scuipatul intr-un pahar cu apa, si rezultatul a fost Pozitiv. Am avut " candida " (mici pete rosii, usoara senzatie de mancarime, pe capul penisului) acum 5 luni in urma. Am urmat un tratament (nu retin exact numele unguentului). Alte simptome in acest moment nu exista, inafara de o usoara sensibilitate.
Ce imi recomandati sa fac ?
Multumesc,
Cu respect,
Andrei
Am o mica nelamurire, doresc a sti daca am Candida - in exces sau nu. Mentionez ca mi-am facut acel test, scuipatul intr-un pahar cu apa, si rezultatul a fost Pozitiv. Am avut " candida " (mici pete rosii, usoara senzatie de mancarime, pe capul penisului) acum 5 luni in urma. Am urmat un tratament (nu retin exact numele unguentului). Alte simptome in acest moment nu exista, inafara de o usoara sensibilitate.
Ce imi recomandati sa fac ?
Multumesc,
Cu respect,
Andrei
Domnule doctor am si eu o problema...umblu de circa 1 an si jumateate din dermatolog in dermatolog incercand sa-mi rezolv problema urmatoare:am mancarimi in jurul penisului.in jurul anusului mancarimi pe canal...la fiecare ejaculare si nu numai am senzatii de furnicaturi pe scrot si pe tot corpul..mi-au apartu pete albe.gustul in gura e tot mai ciudat.am stari de oboseala...si somnolenta permanenta...nu stiu ce sa fac...dermatologii au spus ca nu am nimic.eu ce sa mai cred...cum ma puteti ajuta.inca ceva ar putea fi candia.sau gonoree...pt k acum 2 ani de zile am avut un contact sexual neprotejat... si o secretie albicioasa... ce analize sa fac...sau unde sa ma duc.. mancarimile se manifesta tot timpul... am fost diagnosticat cu acnee pe fata.inainte nu aveam acum s-a accentuat...multumesc din suflet
buna ziua d le doctor va deranjez cu o problema care imi da batai de cap si nu cred ca e normal;noapte mai am vise asa erotice si ma trezesc la timp inainte de ejaculare, nu e nici o polutie nocturna ca aia e in cantitate mai mica, asta e la fel ca ejacularea, specific ca sex nu prea fac asa des sa zic asa o data pe luna si protejat ce as putea ce mi recomandati va rog din suflet sa mi dat un raspuns.oare trebuie sa fac sex mult mai des asta ar fi cauza?si mai am o problema in timp ce am scaun am o scurgere asemanatoare spermei dar mai inchegata nu multa.va rog nu ma trimiteti la dermato.cu stima
tin sa adug ca lichidul este asemenea spermei fara miros si nu simt nici usturime sau mancarime, nici alte semne nu am va rog frumos sa ma ajutati daca va e cu putinta.multumesc anticipat
Si inca ceva...de fiecare data cand ma excit sau ejaculez...manacrimile sunt insuportabile...pe scrot...simt si in interior...sa fie ceva si de la sperma...ce analize sa fac?? multumesc mult
buna ziua! am si eu o problema! de ceva timp am mereu un miros ciudat la buric...uneori se formeaza niste cojite mici in interior!...am tot cautat pe net si am vazut ca poate fi vorba de o amfalita dar n-am gasit nici un tratament pt aceasta!:( n-am dururi..nici mancarimi...doar mirosul ciudat si urat.! despre ce poate fi vorba?si ce tratament trebuie luat? multumesc
Pentru AndreiV:
Nu stiu in ce consta testul cu "scuipatul intr-un pahar cu apa" si nu vad legatura intre acel test si petele rosii de pe penis!
Nu stiu in ce consta testul cu "scuipatul intr-un pahar cu apa" si nu vad legatura intre acel test si petele rosii de pe penis!
Pentru ali23:
Cine v-a spus ca polutia nocturna nu este ejaculare ??? Exact asta este !
Cred ca ati descoperit singur tratamentul: trebuie sa faceti sex mai des decat o data pe luna!
Cine v-a spus ca polutia nocturna nu este ejaculare ??? Exact asta este !
Cred ca ati descoperit singur tratamentul: trebuie sa faceti sex mai des decat o data pe luna!
Pentru grizonelia:
Incercati sa spalati zona cu apa oxigenata si sa aplicati apoi Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Incercati sa spalati zona cu apa oxigenata si sa aplicati apoi Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
stiu ca e foarte cunoscuta candidoza genitala, dar este posibila o infectie cu candida si nivelul tractului digestiv? adica stomac, intestine, anus?
buna seara ! domnule Doctor Dorin Mihalache. am si eu o porblema daca a puteti ajuta. acum cateva zile miau aparut pe capul penisului mici "bubite" rosii ce seamana mai mult cu o iritatie. am 19 ani si mentionez ca am facut sex neprotejat cu prietena acum 3 sapt. ce ar putea fi si ce imi puteti recomanda !!?? astept raspunsul dumneavoastra. ms
deci...ce anume as putea avea...si ce treb sa fac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rezultate gresite?
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 16antimicotice !
- 1candidoza bucala si bube la baza limbii
- 4am candidoza sau altceva?
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 28pot sa fac injectii cu polidin in caz de candida recidiva?
- 23candidoza cam de 10 ani
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 3Candidoza la barbati
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 4Candidoza se ia printr-un simplu sarut?
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 2Dermatolog?
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 8Ajutati-ma, va rog, sa scap de candida!
- 2lipsa tratament candidoza bucalagat
- 2Iritatii sau răni la nivelul penisului
- 5Bubite in gura oare este candidoza
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza orala Candidoza candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: