candidoza la barbati
Pentru paulm:
Poate ca ar fi indicat sa mergeti la un urolog care poate sa va faca o cistoscopie.
Poate ca ar fi indicat sa mergeti la un urolog care poate sa va faca o cistoscopie.
Pentru doryn_25us:
Usturimea poate fi si de la candidoza, insa daca exista si secretie pe uretra, ar fi bine ca aceasta sa fie analizata.
Pentru candidoza se poate administra Flucoric caps de 50 mg, 1 cps pe zi, timp de 7 zile, iar local puteti folosi Pimafucin crema, in 2 aplicatii zilnice 7 zile.
Usturimea poate fi si de la candidoza, insa daca exista si secretie pe uretra, ar fi bine ca aceasta sa fie analizata.
Pentru candidoza se poate administra Flucoric caps de 50 mg, 1 cps pe zi, timp de 7 zile, iar local puteti folosi Pimafucin crema, in 2 aplicatii zilnice 7 zile.
Pentru baiatuala:
Asa sunt sfarcurile tale !!!
Lasa-le in pace !!!
Asa sunt sfarcurile tale !!!
Lasa-le in pace !!!
Pentru blent:
Aplicait Pimafucort crema, de 2 ori pe zi, 7 zile.
Aplicait Pimafucort crema, de 2 ori pe zi, 7 zile.
Pentru giotto:
Poate fi o dermatita de contact la prezervativ, o candidoza, o balanita microbiana, etc.
Ar trebui sa va examineze un dermatolog.
Poate fi o dermatita de contact la prezervativ, o candidoza, o balanita microbiana, etc.
Ar trebui sa va examineze un dermatolog.
Pentru dan 87:
Eu nu prea am inteles cum apare candidoza in gura dupa actul sexual !!
Probabil ca ar fi bine sa renunti sa mai faci sex cu limba !!!
Probabil ca ar fi bine sa renunti sa mai faci sex cu limba !!!
Pentru lisabona:
Este posibil sa nu iasa!
Este posibil sa nu iasa!
multumesc frumos nu exista secretie pe uretra numai usturimea
va multumesc
va multumesc
buna seara:)
am fost diagnosticata cu candidoza vaginala!
foarte urat:) dureri, secretii, arsuri la urinat..
mi s-a prescris flucovim 1 la 3 zile si gynozol ovule.
inainte de aceasta, am intretinut act sexual cu prietenul meu:) imi spuneti si mie, el ce-ar trebui sa ia? daca ia fluconazol si ceva unguent e ok?
va multumesc anticipat:D
p.s : precizez ca el, nu are simptome de niciun fel:)
am fost diagnosticata cu candidoza vaginala!
foarte urat:) dureri, secretii, arsuri la urinat..
mi s-a prescris flucovim 1 la 3 zile si gynozol ovule.
inainte de aceasta, am intretinut act sexual cu prietenul meu:) imi spuneti si mie, el ce-ar trebui sa ia? daca ia fluconazol si ceva unguent e ok?
va multumesc anticipat:D
p.s : precizez ca el, nu are simptome de niciun fel:)
"Pentru dan 87:
Probabil ca ar fi bine sa renunti sa mai faci sex cu limba !!!"
Asta e problema ca nu am facut sex oral...
Probabil ca ar fi bine sa renunti sa mai faci sex cu limba !!!"
Asta e problema ca nu am facut sex oral...
Buna ziua domnule doctor, mie mi se inflasmeaza doar preputul si imi da usturimi cateodata foarte mari, se vede pe margini umflat cand imi da usturimile, am fost la dermatolog, mi sa dat o crema fucicort, a fost ok cateva zile dar acum din nou a revenit ca la inceput, nu stiu ce sa mai fac, deci inflamatia este doar la preput, cu ce creme sa-mi mai dau ca nu mai stiu cum sa scap de acest discomfort.
Am fost ieri la alt medic dermatolog, ma analizat si mi-a zis ca am o balanita micotica si mi-a dat fluconazol 150 mg/zi, pe reteta nu scrie un anumit nr de zile in care sa iau, am luat pastila in doza unica de 150mg, parca a fost o ameliorare dar seara a inceput din nou aceleasi simptome, mi-a zis sa mai trec vineri pe la cabinet, nu mai tin minte exact dar parca a zis sa iau 5 zile fluconazol dar daca ar fi asa mi se pare o doza prea mare timp de 5 zile, e si destul de scump dar si toxic, ma ustura preputul si se inflameaza usor, cateodata se vede in forma de inel acea roseata pe marginile preputului, imi da cateodata niste usturimi destul de mari, arsuri, nu mai stiu ce sa mai fac., daca nici dupa acest medicament sa nu-mi treaca.
Pentru Soriana:
Daca prietenul nu are manifestari, nu trebuie sa ia niciun tratament !
Daca prietenul nu are manifestari, nu trebuie sa ia niciun tratament !
Pentru dan87:
Atunci probabil ca nu e vorba de candidoza pe limba!
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un examen dermatologic!
Atunci probabil ca nu e vorba de candidoza pe limba!
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un examen dermatologic!
Pentru giotto:
Incercati sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, masand bine pana intra in piele.
Incercati sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, masand bine pana intra in piele.
Buna ziua domnul doctor, in urma unui act sexual de acum2 ani mi au iesit pe penis niste buburute sub forma la cosuri, si peste ceva timp au inceput sa imi iasa si pe corop mai exact pe brate sus si in zona picioarelor partea de sus mici cosulete, ce tratament pot lua
Buna ziua dl. doctor, in urma cu 2 luni am fost la dermatolog am facut un test micologic si mi-a prescris Orungal si Triderm pentru diagnosticul de Balanita candidozica. Nu am fost multumit de rezultatul tratamentului si am fost la alt dermatolog, acesta din urma mi-a prescris Diflucan 150 mg doza unica si Travogen. Dupa ambele tratamente nu mai prezentam simptome de vreo candida, insa mi-au aparut niste pete (ca niste vezicule) alb-galbui pe sub piele la nivelul santului balanopreputial. Am fost din nou la dermatolog si mi-a spus ca nu e nimic, ca asa sunt ele acolo si mi s-a parut f superficiala interventia medicului. Am vizitat alt dermatolog insa acelasi raspuns, ca nu ar fi nimic. Insa aceste vezicule sunt f mici si vizibile doar cand penisul este in erectie. Acum eu stiu ca nu aveam inainte de tratament acele vezicule pe sub piele (deci nu sunt excrescente) in acel loc si as vrea sa scap de ele. E posibil sa nu fi scapat de candida in totalitate si acelea sa fie locuri de refugiere latenta a infectiei? As putea lua vrun tratament sa scap de ele? Va multumesc anticipat.
Pentru PARAIPAN_PICIU:
Boala cred ca nu are legatura cu actul sexual de acum 2 ani, insa ar fi indicat un consult venerologic si o serologie pentru sifilis.
Boala cred ca nu are legatura cu actul sexual de acum 2 ani, insa ar fi indicat un consult venerologic si o serologie pentru sifilis.
Pentru JosFluoruraDeSodiu:
Cred ca ambii dermatologi au avut dreptate!
Cred ca ambii dermatologi au avut dreptate!
Buna ziua domnule doctor, dupa diagnosticul pus de medicul deramatolog de balanita micotica in urma cu 8 zile, mi sa dat cum v-am mai zis intr-un comentariu mai sus Fluconazol 150mg, inainte sa ma duc la acest nou medic dermato, am mai incercat la cineva si intrasem in disperare, mi-a dat o crema Fucicort, 3 zile m-am simtit bine si apoi din nou ma luat usturimile la preput si inflamatia lui, bun, dupa ce mi sa prescris de noul dermatolog Fluconazol 150 mg, am luat 3 zile consecutive, in aceste 3 zile nu prea am simtit nimic ameliorari decat foarte putin, m-am dus inapoi la medic si mi-a zis sa am rabdare, ca este un medicament cu eliberare prelungita, a avut dreptate dupa 5 zile au inceput sa apara semnele de imbunatatire, acum sunt cam 80% vindecat, adica nu mai ma ustura preputul si nu se mai inflameaza, dar pe marginile lui dupa ce ma spal se mai vede un pic acea roseata care cateodata mai imi da unele mancarimi de scurta durata, vroiam sa va intreb, crede-ti ca o sa-mi treaca de tot sa fie ca inainte, sa nu am absolut nici un disconfort?
buna ziua, am fost la medic la dermatovenerice si medicul mi a spus ca nu este nimic grav, ca trebuie sa ma dau co o alifie nu stiu exact cum ii spune
sa incep si eu de lunea:))
buna dimineata tuturor in primul rand. in al doilea rand am o problema destul de dubioasa: prietena mea in urma unui consult a fost diagnosticata ca avand candida(super, nu?) eu nu am nici o problema desi o facem fara prezervativ de mai bine de jumatate de an. ea sustine ca cel mai probabil eu am candida si i-am dat si ei. ea a inceput tratamentul eu cum pot afla daca am candidoza sau nu si cam ce tratament este recomandat? daca nu am simptome pot doar sa ma spal cu apa si bicarbonat si sa folosesc caciulite pana termina ea tratamentul sau trebuie sa urmez si eu un tratament medicamentos? ma gandesc ca din moment ce am facut si sex oral ar trebui sa iasa candida si in urma unui simplu exudat faringian asa ca maine dimineata la prima ora ma duc sa il fac :D
ce ma sfatuiti?
buna dimineata tuturor in primul rand. in al doilea rand am o problema destul de dubioasa: prietena mea in urma unui consult a fost diagnosticata ca avand candida(super, nu?) eu nu am nici o problema desi o facem fara prezervativ de mai bine de jumatate de an. ea sustine ca cel mai probabil eu am candida si i-am dat si ei. ea a inceput tratamentul eu cum pot afla daca am candidoza sau nu si cam ce tratament este recomandat? daca nu am simptome pot doar sa ma spal cu apa si bicarbonat si sa folosesc caciulite pana termina ea tratamentul sau trebuie sa urmez si eu un tratament medicamentos? ma gandesc ca din moment ce am facut si sex oral ar trebui sa iasa candida si in urma unui simplu exudat faringian asa ca maine dimineata la prima ora ma duc sa il fac :D
ce ma sfatuiti?
Buna ziua! am o problema si sunt un pic speriat.Sunt casatorit si am facut cu sotia mea sex anal dar neprotejat, imediat dupa ma spalam foarte bine. Dar de 2 zile am pe penis, mai exact pe inelul acela o roseata, un fel de iritatie care ma ustura cand ma spal foarte tare. Am inceput un tratament cu lamisil si spalaturi cu bicarbonat. Ce spuneti? ce credeti ca am? astept un raspuns va rog! va multumesc! cam in cate zile creeti ca imi va trece deoarece trebuie sa plec in concediu si nu pot amana!
Buna ziua, de 3 zile am arsuri cand urinez (ce persista cateva minute si dupa) iar pe capul penisului a aparut o usoara iritatie pe care o resimt aproape tot timpul. Mentionez ca prietena mea a facut tratament impotriva candidozei cu aproximativ 3 saptamani in urma.Ma puteti ajuta sa imi dau seama daca este vorba de candidoza sau de alta boala cum ar fi infectia urinara, si daca este candidoza un unguent sau un posibil tratament ?
Multumesc !
Multumesc !
Buna seara!
Am aceasi problema ca si VIP23. am 17 ani...si am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea. De asemenea miau aparut niste bubite rosii exact in aceasi zona.
Daca ma puteti ajuta.sa am macar o idee a ceea ce am:)
Am aceasi problema ca si VIP23. am 17 ani...si am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea. De asemenea miau aparut niste bubite rosii exact in aceasi zona.
Daca ma puteti ajuta.sa am macar o idee a ceea ce am:)
am o problema..sunt in spania si mi-au aparut niste iritatii pe capul penisului..eu cred ca e candidoza..prietena mea ia unele antibiotice foarte puternice (gastrita si inca o boala care imi scapa, tot la stomac), cand facem sex are o scurgere branzoasa alba..nu cred ca ea stie despre boala asta, de curand ne-am inceput viata sexuala si nu avem prea multa experienta..as vrea raspunsul unui medic..dar sa nu ma trimita la un medic aici pentru ca nu am timp sa merg..daca imi poate da un tratament..s-au sa-mi spuna ce trebyuie sa fac!! va multumesc
Buna ziua. Mi-am facut analizele si am fost diagnosticata su candida.Prietenul meu prezenta doar niste pete mai rosii pe gland, fara nicio alta durere sau mancarime.Mie mi-a fost prescris lomexin 600 si o partila de flucovim, iar lui flucovim si crema madacter.Dupa ce s-a dat de 2 ori cu crema a inceput sa aiba o secretie, glandul este foarte rosu si are si mancarimi pe interior.Ce ar trebui sa faca?Mai continua sa se dea cu aceasta crema? E ok tratamentul, atat al lui, cat si cel pt mine? Ce altceva i-ati recomanda lui?Va multumesc!
iau mycostatin 100.000 UI/ml, suspensie orala, (nistatina), 5ml la 6 ore si dupa 3 zile de tratament a inceput sa ma doara un pic stomacul si sa fac diaree..tin sa spun ca am gustat un pic de whyski..ff putin cu o seara inainte..am dormit si descoperit..si in aceiasi dimineata m-au durut un pic si rinichii..nush daca sa mai continui tratamentul sau sa-l intrerup...am candidoza bucala..eu cred ca in stare de iinceput..am fost la farmacie si asta mi-a recomandat farmacistul, prietena mea urmand un tratament cu augmentin si fromilid de aproximtiv 6 luni fiind diagnosticata cu gastrita si pylori...am avt ceva probleme si cu "cucul"...dar m-am tratat cu clotrimazol..si parca incepe sa treaca dupa 4 zile..nu mai am bubite rosu aprinse..aqm sunt un pic frez...si parca se vindeca, nu m-a usturat nu am sangerat...doar niste bubite rosii aveam..nu mi-a zis cat sa folosesc clotrimazolul dar eu cred ca o sa dau cu tot tubul...daca ma puteti ajuta...v-as ramane recunoscator, tinand con ca sunt si departe de tara
Pentru PARAIPAN_PICIU:
Urmati tratamentul recomandat.
Urmati tratamentul recomandat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament pentru candidoza
- 2Candidoza doar cu iritatie fara scurgeri sau alte probleme cu penisul?
- 4Puncte rosii = candida?
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 6candidoza bucala
- 16candidoza
- 6rana pe col uterin la 18 ani
- 5Tratament naturist Candida
- 1candidoza
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 4candida
- 4Candida sau Gardnerella Vaginalis?
- 24Candida! ajutor!
- 1candida bucala bebe
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 1taieturi si ulceratii vaginale
- 6Candida
- 1Candidoza?!
- 0Ma pot reinfecta cu Candida daca iau tricou purtat inainte de tratament?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza orala Candidoza candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: