Candidoza la barbati
Pt Dnul DOCTOR:
am uitat sa precizez de asemenea ca cca la o saPtamina dupa ultimul contact sexual am inceput un tratament cu antibiotice pe o infectie urinara, si dupa cca inca o satptamina mi-au aparut primele simptome de candidoza. Desi am citit pe forumul dvs ca femeile ar putea face si de la antibitoice, totusi, am citit in alte parti ca barabatii ar lua candidoza strict prin contact sexual, fiind o boala de BTS, pt barbati.
Ati putea va rog frumos sa imi elucidati si aceasta problema, v-as ruga frumos.Tot pe privat daca se poate.
Cu multumiri, RDO.
am uitat sa precizez de asemenea ca cca la o saPtamina dupa ultimul contact sexual am inceput un tratament cu antibiotice pe o infectie urinara, si dupa cca inca o satptamina mi-au aparut primele simptome de candidoza. Desi am citit pe forumul dvs ca femeile ar putea face si de la antibitoice, totusi, am citit in alte parti ca barabatii ar lua candidoza strict prin contact sexual, fiind o boala de BTS, pt barbati.
Ati putea va rog frumos sa imi elucidati si aceasta problema, v-as ruga frumos.Tot pe privat daca se poate.
Cu multumiri, RDO.
1 comentarii
Nu mai e din pacate domnul doctor pe forum. Uitati-va la data ultimului comment al dansului.
Si barbatii si femeile pot face candidoza de la antibiotice. Tratati-o cu atentie, dupa cum va prescrie medicul ca sa nu va reapara frecvent.
Netratata duce la sterilitate.
Si barbatii si femeile pot face candidoza de la antibiotice. Tratati-o cu atentie, dupa cum va prescrie medicul ca sa nu va reapara frecvent.
Netratata duce la sterilitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Candidoza bucala - tratament
- 6candidoza recidivanta
- 2Candida si antibioticele
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 6este candidoza?
- 4Puncte rosii = candida?
- 4candida sau nu?
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 3in urma tratamentului cu antibiotice am facut o candidoza vaginala
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 5tratament candida
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 4Secretii albe penis
- 1Candida digestivă la copil
- 1nistatina -doza corecta
- 0Candida miros corporal
- 1Infectia mameloanelor cu candida albicans
- 0Candida
Mai multe informații despre: Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: