Candidoza la barbati

Pt Dnul DOCTOR:
am uitat sa precizez de asemenea ca cca la o saPtamina dupa ultimul contact sexual am inceput un tratament cu antibiotice pe o infectie urinara, si dupa cca inca o satptamina mi-au aparut primele simptome de candidoza. Desi am citit pe forumul dvs ca femeile ar putea face si de la antibitoice, totusi, am citit in alte parti ca barabatii ar lua candidoza strict prin contact sexual, fiind o boala de BTS, pt barbati.
Ati putea va rog frumos sa imi elucidati si aceasta problema, v-as ruga frumos.Tot pe privat daca se poate.
Cu multumiri, RDO.
am uitat sa precizez de asemenea ca cca la o saPtamina dupa ultimul contact sexual am inceput un tratament cu antibiotice pe o infectie urinara, si dupa cca inca o satptamina mi-au aparut primele simptome de candidoza. Desi am citit pe forumul dvs ca femeile ar putea face si de la antibitoice, totusi, am citit in alte parti ca barabatii ar lua candidoza strict prin contact sexual, fiind o boala de BTS, pt barbati.
Ati putea va rog frumos sa imi elucidati si aceasta problema, v-as ruga frumos.Tot pe privat daca se poate.
Cu multumiri, RDO.
1 comentarii

Nu mai e din pacate domnul doctor pe forum. Uitati-va la data ultimului comment al dansului.
Si barbatii si femeile pot face candidoza de la antibiotice. Tratati-o cu atentie, dupa cum va prescrie medicul ca sa nu va reapara frecvent.
Netratata duce la sterilitate.
Si barbatii si femeile pot face candidoza de la antibiotice. Tratati-o cu atentie, dupa cum va prescrie medicul ca sa nu va reapara frecvent.
Netratata duce la sterilitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Candidoza sau nu!!! Nu scap
- 7candida de la o raceala?
- 4candida
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 56Am candida pe piele, vaginal si in gura. Nizoralul e bun?
- 2Nizoral tablete pentru candidoza
- 6este candidoza?
- 13Tratament homeopat pentru Candida
- 6de 3 zile am inceput tratament pentru candidoza si astazi mi-a venit menstruatia
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 1Laringita si candidoza
- 7Candidoza
- 2ce analize trebuie sa fac pentru depistare candida masculina
- 4tratament pentru candidoza doar eu? sau si partenerul?
- 0Candida sau colecist?
- 2Ovule
- 0Candida
- 0Candida - Urocultura
Mai multe informații despre: Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: