rezultate gresite?
De curand am facut la CMU analizele secretiei care ma deranja, insa rezultatele spun ca sunt OK. Eu nu pot sa cred acest lucru din moment ce am o secretie albicioasa si urat mirositoare. Pt ca acum cativa ani am mai trecut prin asa ceva, suspectez ca am candidoza, desi nu am mancarimi, usturimi sau iritari ale vulvei. De asemenea, dimineata am mici urme de pasta albicioasa in coltul gurii sau pe interiorul buzelor, ceea ce ma face sa cred ca boala s-a extins si in cavitatea bucala.
Este posibil ca analizele sa fie eronate? Ce altceva ar putea fi? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
Este posibil ca analizele sa fie eronate? Ce altceva ar putea fi? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
4 comentarii
In primul rand pot sa-ti spun ca o candidoza nu "se extinde" de la vagin la cavitatea bucala, ci exista posibilitatea ca aceleasi conditii patologice care au determinat aparitia candidozei vaginale sa genereze si una bucala! De exemplu un diabet zaharat. Deoarece sunt necesare mai multe investigatii si un consult clinic mai amanuntit eu te sfatuiesc sa te adresezi si unui medic internist!
Multumesc frumos pt raspuns. Inteleg ca simptomele descrise de mine nu sunt caracteristice doar candidozei, ci ar putea fi si altceva (posibil diabet zaharat!). Puteti sa-mi recomandati o clinica / medic internist pentru analize mai amanuntite? Sincer, nu stiu incotro sa ma indrept.
si inca ceva... sa uit de candidoza din moment ce nu a iesit la analizele de laborator?
Nu am spus sa uiti de candidoza! Eu nu stiu exact de ce ai secretia vaginala sau cea bucala. Poate fi chiar o candidoza sau altceva. Am spus ca trebuie extinse investigatiile, apeland la un internist sau/si un dermatolog. Daca esti din Iasi sau din imprejurimi pot sa te invit la cabinetele noastre, insa in alte localitati nu pot sa-ti recomand un medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fie candidoza vaginala?
- 9candidoza veche
- 12sexul anal = alte boli?
- 16antimicotice !
- 4am candidoza sau altceva?
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 3Candida genitala?
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 0Candidoza sau hpv?
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 3cum se ia candidoza?
- 4Ma poate ajuta cineva cu un raspuns..va rog
- 3Candidoza sistemica?
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 3Candida = Cancer de col?
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 2Candidoza
- 3Candidoza! Urgentaa
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: