candidoza la barbati
Pentru lucacelnebun:
Daca dvs nu aveti simptome nu trebuie sa urmati niciun tratament.
Daca dvs nu aveti simptome nu trebuie sa urmati niciun tratament.
Pentru crico:
Este posibil sa fie o balanita microbiana, nu candidozica.
Ar fi bine sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi.
Este posibil sa fie o balanita microbiana, nu candidozica.
Ar fi bine sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi.
Pentru adrianbug:
Este necesar mai intai un examen sumar de urina.
Este necesar mai intai un examen sumar de urina.
va rog sa-mi raspundeti...nu ma simt deloc bine...ce trebuie sa fac sa intrerup tratamentul????????help!!!
Pentru blaaa:
Aceeasi recomandare ca pentru VIP23.
Aceeasi recomandare ca pentru VIP23.
Pentru help_me!:
Probabil ca este vorba despre candidoza.
Nu stiu daca medicamentele se gasesc in Spania sub aceeasi denumire si nu stiu daca se elibereaza fara reteta, insa ar trebui sa va spalati amandoi de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, dvs sa aplicati Lomexin crema de 2 ori pe zi, iar partenera sa introduca 2 ovule de lomexin intravaginal, un ovul intr-o seara, celalalt in seara urmatoare.
Probabil ca este vorba despre candidoza.
Nu stiu daca medicamentele se gasesc in Spania sub aceeasi denumire si nu stiu daca se elibereaza fara reteta, insa ar trebui sa va spalati amandoi de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, dvs sa aplicati Lomexin crema de 2 ori pe zi, iar partenera sa introduca 2 ovule de lomexin intravaginal, un ovul intr-o seara, celalalt in seara urmatoare.
Pentru Cristina:
Lui I-as recomanda Pimafucort crema, in 2 aplicatii zilnice.
Lui I-as recomanda Pimafucort crema, in 2 aplicatii zilnice.
pentru candidoza bucala ce recomandati?
in prima faza nu ustura nu doare..in schimb, limba este alba...si parca sunt niste bubite rosii pe ea...dar mai ales..in fundul gurii unde parca bubitele sunt mai mari...
in prima faza nu ustura nu doare..in schimb, limba este alba...si parca sunt niste bubite rosii pe ea...dar mai ales..in fundul gurii unde parca bubitele sunt mai mari...
buna ziua.domnule doctor as dori un sfat de la dumneavoastra cu privire la problema mea cu penisul.am fost la tara si m-am spalat cu apa f rece dupa care mi-au aparaut niste puncte rosii pe gland si durere foarte mare a penisului iar cand urinez am usturimi si pe canal si in exterior.mentionez ca am avut si cantact neprotejat cu prietena mea.am fost la medic familie pe urma la urolog si mi-a dat sa iau canesten ca spune ca as avea mocoza. am ceva timp de cand folosesc acesta crema si durerea si usturimea nu au trecut.trebuie sa fac analize ceva anume urocultura sau sange pentru depistarea injectie sau sa stiu macar cauza corecta. ce trebuie sa fac ca nu mai suport.multumesc
m-am tratat cu clotrimazol, am cumparat si lomexin crema, dupa cum mi-ati sugerat..dar nu am apucat sa-l folosesc pentru ca bubitele au disparut..dar de fiecare data cand pun prezervativul (durex pleasure max), imi reapar acele bubite, tin sa precizez ca am luat o pauza cu prietena de cateva zile pana am observat ca bubitele s-au dus..imediat dupa contactul protejat, imi reapar aceleasi bubite..dar dupa ce ma spal cu bicarbonat de sodiu si imi dau un strat de crema clotrimazol, se calmeaza si dispar..nu am nici o usturime nici o mancarime nmk!!!va multumesc mult!!!!!SANATATE!
mi-am dat seama cand apar acelele puncte rosii de pe penis. atunci cand ma spal cu apa ceva mai fierbinte se inroseste si apar acele puncte rosii care dispar dupa cateva ore chiar daca ma dau sau nu cu canesten. cand ma spal cu apa potrivita nu am absolut nimic deci acele puncte rosii erau de la apa ceva mai fierbinte dar durerile si usturimele nu mi-am trecut.cred ca am ceva care acest canesten nu poate avea un efect pt cine stie ce infectie am. sa fac o ecografie totala si pt rinichi ca sa vad de unde profine toata aceasta usturime care vin din zona de jos de testicule pe tot canalul pana sus la gland. mii de scuze daca nu am fost inteles dar astept sa imi da-ti cate un sfat
buna seara. prietena mea are usturimi vaginale dupa fiecare contact sexual iar aceste usturimi le are timp de 2-3 zile. a facut testul papanicolau si a fost depistata o ciupeca candida albicans, a facut un tratament cu ovule dar se pare ca tot nu i-a trecut. Eu nu am nici un fel de simptome, trebuie sa iau si eu ceva ca ma gandesc ca daca ei ii trece si apoi ia din nou de la mine. Va rog mult sa imi raspundeti. Multumesc.
Buna ziua.
Citesc de ceva vreme acest topic, deoarece ma confrunt cu o problema asemanatoare.
Intai anul trecut in vara (dupa mai multe calatorii lungi cu masina...eu sofer), acum si in vara aceasta acum o luna si mai nou in ultimele doua zile, am o problema a carei simptome imi zic candidoza. Mi se exfoliaza pielea de pe penis, iar textura acestuia pare usor zbarcita cand se intampla asta (ca si cum as fi stat in apa prea mult). Nu prezint decat o mancarime usoara (care poate sa-mi fie pur si simplu din cauza faptului ca am petrecut ultimele zile citind despre aceasta boala si ingrijorandu-ma) si respectiva exfoliere, plus pete rosiatice unde pielea s-a exfoliat.
Atat anul trecut cat si anul acesta mi-au disparut aceste simptome in scurt timp (cam 1-2 saptamani de cand au aparut prima data), dar ca sa fiu sigur am cumparat azi Canesten pentru a face un scurt tratament pana pot sa ajung la un medic dermatolog (maine trebuie sa plec din oras pentru 4 zile, si n-am putut o consultatie acum).
Tin sa precizez ca am avut o eruptie de herpes acum cateva luni, pe care am tratat-o cu Aciclovir la vremea respectiva, si inca o crema care sincer nu-mi amintesc cum se numea. De atunci pana acum am luat o data la doua luni tratament de intarire a sistemului imunitar.
De asemenea, in ultima perioada am fost racit si am tratat cu Humex, Coldrex si dupa o vizita la ORL, cu Zinat.
Asta ca sa fie cat mai clara problema si ce e in sistemul meu. Nu am mai avut nici o eruptie de herpes in ultimele luni (Dumnezeu stie ca-mi doresc sa nu mai fie cazul in veci).
Suna a candidoza ceea ce am descris? Este potrivita crema Canesten pentru ea, si in caz contrar, imi poate face vreun rau daca o folosesc (completez ca in fiecare seara si dimineata spal cu apa calduta si sapun zona afectata).
Va multumesc mult pentru raspuns daca se poate. Toate cele bune.
Citesc de ceva vreme acest topic, deoarece ma confrunt cu o problema asemanatoare.
Intai anul trecut in vara (dupa mai multe calatorii lungi cu masina...eu sofer), acum si in vara aceasta acum o luna si mai nou in ultimele doua zile, am o problema a carei simptome imi zic candidoza. Mi se exfoliaza pielea de pe penis, iar textura acestuia pare usor zbarcita cand se intampla asta (ca si cum as fi stat in apa prea mult). Nu prezint decat o mancarime usoara (care poate sa-mi fie pur si simplu din cauza faptului ca am petrecut ultimele zile citind despre aceasta boala si ingrijorandu-ma) si respectiva exfoliere, plus pete rosiatice unde pielea s-a exfoliat.
Atat anul trecut cat si anul acesta mi-au disparut aceste simptome in scurt timp (cam 1-2 saptamani de cand au aparut prima data), dar ca sa fiu sigur am cumparat azi Canesten pentru a face un scurt tratament pana pot sa ajung la un medic dermatolog (maine trebuie sa plec din oras pentru 4 zile, si n-am putut o consultatie acum).
Tin sa precizez ca am avut o eruptie de herpes acum cateva luni, pe care am tratat-o cu Aciclovir la vremea respectiva, si inca o crema care sincer nu-mi amintesc cum se numea. De atunci pana acum am luat o data la doua luni tratament de intarire a sistemului imunitar.
De asemenea, in ultima perioada am fost racit si am tratat cu Humex, Coldrex si dupa o vizita la ORL, cu Zinat.
Asta ca sa fie cat mai clara problema si ce e in sistemul meu. Nu am mai avut nici o eruptie de herpes in ultimele luni (Dumnezeu stie ca-mi doresc sa nu mai fie cazul in veci).
Suna a candidoza ceea ce am descris? Este potrivita crema Canesten pentru ea, si in caz contrar, imi poate face vreun rau daca o folosesc (completez ca in fiecare seara si dimineata spal cu apa calduta si sapun zona afectata).
Va multumesc mult pentru raspuns daca se poate. Toate cele bune.
Buna ziua! In urma unui contact sexual neprotejat (acum aprox. o saptamana) mi-au aparut pe gland pete rosiatice care sunt evidente in functie de diferite conditii, adica atunci cand penisul este in erectie sau atunci cand folosesc apa calda spre fierbinte. De asemenea, pe pielea preputului au aparut si cateva bubite rosii care provoaca mancarime. Banuiesc ca este candidoza, din cate am citit aici. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca uneori, dupa ce urinez, simt o oarecare arsura in partea de sus a canalului penisului si nu stiu daca este din cauza candidozei sau din alta cauza.
Mentionez ca petele si bubitele au aparut a doua zi dupa contact. Imi puteti recomanda ceva sau sunt nevoit sa merg la un medic dermatolog? Imi este destul de greu sa fac asta pt ca locuiesc intr-un oras micut, unde nu exista un astfel de medic (sau cel putin eu nu am auzit).
Multumesc!
Mentionez ca petele si bubitele au aparut a doua zi dupa contact. Imi puteti recomanda ceva sau sunt nevoit sa merg la un medic dermatolog? Imi este destul de greu sa fac asta pt ca locuiesc intr-un oras micut, unde nu exista un astfel de medic (sau cel putin eu nu am auzit).
Multumesc!
Pentru help_me:
Nu recomand nimic, deoarece, in cazul dvs, nu este vorba despre candidoza!
Nu recomand nimic, deoarece, in cazul dvs, nu este vorba despre candidoza!
Pentru atletic:
Probabil ca aveti o infectie urinara. Sunt necesare cateva investigatii.
Probabil ca aveti o infectie urinara. Sunt necesare cateva investigatii.
Pentru streen:
Aceste usturimi le-a avut intotdeauna dupa contactul sexual cu dvs?
Aceste usturimi le-a avut intotdeauna dupa contactul sexual cu dvs?
Pentru Seif:
Nu cred ca este vorba despre candidoza, insa tratamentul cu Canesten este bun, deoarece este vorba despre o alta ciuperca.
Durata tratamentului trebuie sa fie de o luna!
Nu cred ca este vorba despre candidoza, insa tratamentul cu Canesten este bun, deoarece este vorba despre o alta ciuperca.
Durata tratamentului trebuie sa fie de o luna!
Pentru AZ123:
Puteti urma tratamentul recomandat lui duuh.
Puteti urma tratamentul recomandat lui duuh.
pai cu mine a fost pentru a 2-a oara cand a avut vre-un contact sexual. Primele dati sa spun cam de 3-4 ori nu a avut nici un fel de usturimi, au aparut apoi. Vreu sa mentionez ca usturimile le-a avut inainte de a incepe sa facem sex neprotejat, deci chiar daca eram protejati pe ea tot o ustura. sper ca v-au fost de folos informatiile mele astfel incat sa imi dati un sfat util. Multumesc !
domnule doctor am facut urocultura si ecografie si toate sunt bune.amn luat ceai de cozi de cirese si matase de porumb si am scapat de usurimele de pe canal insa am dureri de testicule csi pana jos aproape de laba piciorului pana acolo ma ia cate o intepatura mai ales cand stau relaxat si ma doare si burta ca si cum m-ar lovi cineva la testicule. am fost la urologie si mi-a luat testiculele la control si m-a pus sa tusesc dupa care m-a pus intr-o pozitie sa verifice mai bine.diacnosticul a fost ca am prostatita cronica la 22 de ani si mi-a dat sa iau levofloxacina 14 zile si supozitoare diclofenac.nu stiu ce sa ma mai fac ca am un adevarat cosmar reamintesc ca acum 1 luna m-am spalat cu apa rece f rece de fantana si am carat mobila ceva mai grea pana al etaju 4 iar simptomele sunt dureri de spate intepaturi testicule pana jos la picior plus dureri burta ca si cum m-ar lovi cineva in testicule.e posibil sa am hernie de disc sau sa astept inca 12 zile sa vad ce randament dau aceste pastile care nus daca sunt f bune ca scap de aceste dureri sau poate trebuie injectii ceva.tratamentul e de 14 zile.o sugestie ceva pt un control anume sa fiu sigur sau ce sa fac.multumesc :((
cum pot depista daca am bts Clamydia ca am vazut ca se manifesta exact la fel cu problemele mele.ce analize cu cine sa vb cu urologul unde sa ma duc si ce sa fac
Domnule Doctor, in urma cu cateva zile am facut sex neprotejat cu iubita mea, si dupa aproximativ 2 zile mi-a aparut o mancarime in jurul preputului zona fiind rosie si iritata usor umflata, si pe capul penisului se exfoliaza pielea...tin sa precizez ca am mai avut contact sexual neprotejat si nu am avut probleme, dupa simptomatologia prezentata este vorba de candidoza sau trebuie neaparat sa merg la un medic? v-as fi recunoscator daca ati putea sa imi recomandati un medicament.
va multumesc!
va multumesc!
Simptome mai clare:
-secretie inodora si incolora in zona preputului imediat de sub capul penisului.mancarimi si secretie, dar nu din uretra, ci pur si simplu din piele. Daca stergeam, se usca imediat pe deget.
-La 2 zile, pielea din acea zona s-a inrosit, apoi mancarimile si secretia au incetat, dar a inceput sa se descuameze zona, se cojeste pur si simplu piele de acolo, dar si de pe capul penisului.
Dupa igiena mai serioasa, toata pielea "moarta" se curata si zona ramane mai lucioasa (ca noua ), dar cu o oarecare sensibilitate la atingere.
-secretie inodora si incolora in zona preputului imediat de sub capul penisului.mancarimi si secretie, dar nu din uretra, ci pur si simplu din piele. Daca stergeam, se usca imediat pe deget.
-La 2 zile, pielea din acea zona s-a inrosit, apoi mancarimile si secretia au incetat, dar a inceput sa se descuameze zona, se cojeste pur si simplu piele de acolo, dar si de pe capul penisului.
Dupa igiena mai serioasa, toata pielea "moarta" se curata si zona ramane mai lucioasa (ca noua ), dar cu o oarecare sensibilitate la atingere.
am fost la 2 medici ca sa fiu sigur ce am, amandoi mi-au dat un diagnostic de candidoza, tratamentul fiind lomexin de 2 ori pe zi timp de o saptamana, si dimineata si seara spalaturi cu bicarbonat de sodiu, e a 4 zi de cand iau tratamentul si functioneaza, tecxtura pielii a revenit aproape la normal, mancarimile au disparut inca din ziua a doua...o intrebare daca ati putea sa imi raspundeti, pt a fi sigur ca nu recidiveaza, as putea sa mai repet tratamentul profilactic?
Am in ultimu timp senzatie de mancarime la nivelul glandului, si cate odata observ niste pielite mici pe gland ca niste scame.Am folosit un timp bicarbonat de sodiu.Dar acum cand nu mai folosesc apar simptomele mai sus mentionate.Ce recomandati?
am fost la medic in cele din urma..nu stiam ce am..pe langa limba alba ma durea urechea ingrozitor..nu auzeam aproape deloc cu ea..auzeam tot timpul un sasait puternic mai ales seara inainte de culcare ma deranja enorm...am facut o serie de analize la sange si au iesit cam asa:
SERIA ROSIE:
hematies.4.78
hemoglobina...14.8
hematocrito...41.2
vcm.86.2
hcm.31
chcm...35
NUMARUL DE TROMBOCITE:
trombocite...266
volumul de trombocite mediu...9.4
SERIA ALBA:
leucocite...10.01
linfocite...22.9
monocite.6.9
granulocite...70.2
COAGULARE:
cefalin timp.secunde.12.9
timpul de protombina...secunde...16.5
inr.1.01
AU SPUS CA IS IN REGULA...MI-AU GASIT IN GAT..."MUCI", :)ASA S-A EXPRIMAT SI MI-A PRESCRIS AUGMENTIN 825...SI INCA UN ANTIBIOTIC PRAF CARE SI DIZOLVA IN APA DE 3 ORI PE ZI TIMP DE 7 ZILE...DACA V-ATI PUTEA DA CU PAREREA AS RAMANE RECUNOSCATOR.SA-MI SPUNETI VA ROG DACA SUNT BUNE...AM FACUT SI TESTUL DE URINA SI HIVUL.CARE A IESIT NEGATIV...IAR LA URINA TOATE SUNT NEGATIVE SI NORMALE ACUM ASTEPT TESTUL PENTRU BOLI VENERICE!!!!VA MULTUMESC...MUUULTA SANATATE!
SERIA ROSIE:
hematies.4.78
hemoglobina...14.8
hematocrito...41.2
vcm.86.2
hcm.31
chcm...35
NUMARUL DE TROMBOCITE:
trombocite...266
volumul de trombocite mediu...9.4
SERIA ALBA:
leucocite...10.01
linfocite...22.9
monocite.6.9
granulocite...70.2
COAGULARE:
cefalin timp.secunde.12.9
timpul de protombina...secunde...16.5
inr.1.01
AU SPUS CA IS IN REGULA...MI-AU GASIT IN GAT..."MUCI", :)ASA S-A EXPRIMAT SI MI-A PRESCRIS AUGMENTIN 825...SI INCA UN ANTIBIOTIC PRAF CARE SI DIZOLVA IN APA DE 3 ORI PE ZI TIMP DE 7 ZILE...DACA V-ATI PUTEA DA CU PAREREA AS RAMANE RECUNOSCATOR.SA-MI SPUNETI VA ROG DACA SUNT BUNE...AM FACUT SI TESTUL DE URINA SI HIVUL.CARE A IESIT NEGATIV...IAR LA URINA TOATE SUNT NEGATIVE SI NORMALE ACUM ASTEPT TESTUL PENTRU BOLI VENERICE!!!!VA MULTUMESC...MUUULTA SANATATE!
Pentru streen:
Eu am intrebat daca a avut de la inceput usturimi deoarece este posibil sa fie o nepotrivire de dimensiune intre penisul dvs si vaginul ei.
Daca nu se intampla acest lucru, prietena dvs ar trebui sa mai consulte un ginecolog.
Eu am intrebat daca a avut de la inceput usturimi deoarece este posibil sa fie o nepotrivire de dimensiune intre penisul dvs si vaginul ei.
Daca nu se intampla acest lucru, prietena dvs ar trebui sa mai consulte un ginecolog.
Pentru atletic:
Daca nu aveti secretie uretrala purulenta, este putin probabil sa aveti chlamidia.
Faceti si o radiografie la coloana lombara.
Daca nu aveti secretie uretrala purulenta, este putin probabil sa aveti chlamidia.
Faceti si o radiografie la coloana lombara.
Pentru florin plopeanu :
Nu se face tratament profilactic pentru candidoza.
Nu se face tratament profilactic pentru candidoza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca in zona inghinala
- 2Candida?!?
- 3Otetul este eficient impotriva Candida?
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 3limba incarcata si gingii inflamte
- 44Sunt disperata! Am candidoza bucala sau.?
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 2candida cu sangerari
- 14transmitera candidei
- 5Limba incarcata
- 3Candidoza faringiana
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 1candida
- 2Candida? sau altceva?
- 12Tratamentul pt candidoza cat timp dureaza?
- 1Candida orofaringiana
- 6Candida
- 1Candidoza bucală
- 2Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza orala Candidoza candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: