Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
Salutare tuturor! De câțiva ani ma lupt cu o problema si am nevoie de orice fel de ajutor!
Mentionez ca lucrez ca sofer pe TIR si stau foarte mult timp in fund pe scaun, dar nu duc lipsa de activitate! (am in fiecare zi miscare fizica-incarc, descarc)
De vreo 4 ani de zile ma chinui cu o problema : ma urinez foarte des si putin si am dureri de spate, la baza spatelui(la rinichi mai exact), intepaturi si discomfort, mai ales daca stau cu spatele lipit de ceva, sau simt rece.
In urma cu cativa ani am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi! ( SCUZAȚI-MI VA ROG termenii pe care ii folosesc, nu sunt foarte familiarizat cu medicina)
In urma unei urgente la spital(de durerea insuportabila pe care o aveam) am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi (in numar de 6 toala, 2 la rinichiul stang si 4 la rinichiul drept, cea mai mare fiind de 4mm)
Am urmat un tratament de cateva lui, in mod repetat si de atunci imi fac analize aproximativ la 6 luni si ecografie abdominala
Mentionez ca pietrele au disparut pe baza naturala (eliminare) dar am ramas cu o urinare foarte desa si putina, uneori usturimi si senzatie de imposibilitate sa ma abtin (adica, cand imi vine sa urinez trebuie neaparat sa ma duc imediat)
Este foarte jenant si am un mare discofort in meseria mea sa fac asta foarte des, mai ales ca de multe ori nu am toalete la indemana si nu pot opri un camion de 20metri, oriunde!
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati! Orice sfat e bine venit!
Mentionez ca lucrez ca sofer pe TIR si stau foarte mult timp in fund pe scaun, dar nu duc lipsa de activitate! (am in fiecare zi miscare fizica-incarc, descarc)
De vreo 4 ani de zile ma chinui cu o problema : ma urinez foarte des si putin si am dureri de spate, la baza spatelui(la rinichi mai exact), intepaturi si discomfort, mai ales daca stau cu spatele lipit de ceva, sau simt rece.
In urma cu cativa ani am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi! ( SCUZAȚI-MI VA ROG termenii pe care ii folosesc, nu sunt foarte familiarizat cu medicina)
In urma unei urgente la spital(de durerea insuportabila pe care o aveam) am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi (in numar de 6 toala, 2 la rinichiul stang si 4 la rinichiul drept, cea mai mare fiind de 4mm)
Am urmat un tratament de cateva lui, in mod repetat si de atunci imi fac analize aproximativ la 6 luni si ecografie abdominala
Mentionez ca pietrele au disparut pe baza naturala (eliminare) dar am ramas cu o urinare foarte desa si putina, uneori usturimi si senzatie de imposibilitate sa ma abtin (adica, cand imi vine sa urinez trebuie neaparat sa ma duc imediat)
Este foarte jenant si am un mare discofort in meseria mea sa fac asta foarte des, mai ales ca de multe ori nu am toalete la indemana si nu pot opri un camion de 20metri, oriunde!
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati! Orice sfat e bine venit!
8 comentarii
Posibil sa aveti o infectie urinara. Adresati-va medicului de familie pentru analize si tratament,
Sunt foarte atent cu igiena si am acte sexuale.. Tind sa cred ca se transmitea pana acum daca aveam ceva probleme infectioase
E posibil ca vreo pastila ceva sa imi poate crea sensibiltatea sau problema aceasta!? Daca da, cum o tratez? Fac cel mult la 6 luni toate analizele inclusiv ecograf abdominal.. Si ies sanatos tun
Evit sucuri, orice contine acid(beau doar apa plata), nu mananc fructe care sa fie acide (doar banane).. Nu mananc iute, condimentat, nu consum nimic rece! Nu beau alcool.. Doar cate o bere la cateva zile-săptămâni si beau o cafea pe zi!
Uneori simt un discomfort la rinichi si ma lipseste de energie, pur si simplu nu mai pot sta in picioare deodata!
Sunt lucruri care ma ingrijoreaza!
Sunt lucruri care ma ingrijoreaza!
Ati facut analizele sumar de urina si urocultura si au iesit bune?
Da.. Am specificat ca fac asta cel mult la 6 luni si ies bine
De cate ori pe zi este normal sa urineze un copil de 6 ani care bea aproximativ 1 l de lichid pe zi?noaptea nu urineaza deloc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 1nevoie de a merge la baie
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 5Prostatita cronica acutizata
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 0uriat des
- 0URINARE FRECVENTA
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 2urinat des
- 1Urinare des.
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 3senzatie de urinare si de usturime dupa masturbare
- 4Problema dupa deflorare
- 0Stare generala de rau, urinari frecvente
- 1Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
- 0Urinari dese..foarte dese
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 0Urinari frecvente
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: