Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!

18-03-2019
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
Salutare tuturor! De câțiva ani ma lupt cu o problema si am nevoie de orice fel de ajutor!
Mentionez ca lucrez ca sofer pe TIR si stau foarte mult timp in fund pe scaun, dar nu duc lipsa de activitate! (am in fiecare zi miscare fizica-incarc, descarc)

De vreo 4 ani de zile ma chinui cu o problema : ma urinez foarte des si putin si am dureri de spate, la baza spatelui(la rinichi mai exact), intepaturi si discomfort, mai ales daca stau cu spatele lipit de ceva, sau simt rece.
In urma cu cativa ani am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi! ( SCUZAȚI-MI VA ROG termenii pe care ii folosesc, nu sunt foarte familiarizat cu medicina)
In urma unei urgente la spital(de durerea insuportabila pe care o aveam) am fost diagnosticat cu colica renala si pietre la rinichi (in numar de 6 toala, 2 la rinichiul stang si 4 la rinichiul drept, cea mai mare fiind de 4mm)
Am urmat un tratament de cateva lui, in mod repetat si de atunci imi fac analize aproximativ la 6 luni si ecografie abdominala
Mentionez ca pietrele au disparut pe baza naturala (eliminare) dar am ramas cu o urinare foarte desa si putina, uneori usturimi si senzatie de imposibilitate sa ma abtin (adica, cand imi vine sa urinez trebuie neaparat sa ma duc imediat)
Este foarte jenant si am un mare discofort in meseria mea sa fac asta foarte des, mai ales ca de multe ori nu am toalete la indemana si nu pot opri un camion de 20metri, oriunde!
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati! Orice sfat e bine venit!
8 comentarii
1
18-03-2019, ora 20:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil sa aveti o infectie urinara. Adresati-va medicului de familie pentru analize si tratament,
0
18-03-2019, ora 20:46
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
Sunt foarte atent cu igiena si am acte sexuale.. Tind sa cred ca se transmitea pana acum daca aveam ceva probleme infectioase
0
18-03-2019, ora 20:49
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
E posibil ca vreo pastila ceva sa imi poate crea sensibiltatea sau problema aceasta!? Daca da, cum o tratez? Fac cel mult la 6 luni toate analizele inclusiv ecograf abdominal.. Si ies sanatos tun
0
18-03-2019, ora 20:55
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
Evit sucuri, orice contine acid(beau doar apa plata), nu mananc fructe care sa fie acide (doar banane).. Nu mananc iute, condimentat, nu consum nimic rece! Nu beau alcool.. Doar cate o bere la cateva zile-săptămâni si beau o cafea pe zi!
0
18-03-2019, ora 21:04
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
Uneori simt un discomfort la rinichi si ma lipseste de energie, pur si simplu nu mai pot sta in picioare deodata!
Sunt lucruri care ma ingrijoreaza!
0
18-03-2019, ora 21:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati facut analizele sumar de urina si urocultura si au iesit bune?
0
19-03-2019, ora 10:51
Aleksandru
Nu este medic/terapeut
Aleksandru
Da.. Am specificat ca fac asta cel mult la 6 luni si ies bine
0
10-01-2021, ora 20:35
Dana9020
Nu este medic/terapeut
Dana9020
De cate ori pe zi este normal sa urineze un copil de 6 ani care bea aproximativ 1 l de lichid pe zi?noaptea nu urineaza deloc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •