Candida - nu stiu cum sa scap de ea
Buna!Stiu ca poate este banal subiectu dar nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ea..De prin februarie o am, am fost la medic de 10 ori, la fel si multe tratamente si bani aruncati si nimic.Am facut tratament cu Klion, feminella C(2 luni), ginforte, cervugid(restu nu mai stiu)...si tot nu am scapat de ea.A facut si parteneru tratament nu ca as mai lua de la el...Va rog, astept un raspuns.Multumesc!
3 comentarii
Pai nu ai cum sa scapi de ea cu medicamente. E imposibil. Cine imcearca asa ceva nu va reusi in veci. Trebuie sa mergi la un medic homeopat. Numai homeopatia te poate vindeca. Mergi la un medic homeopat bun.
Daca nu sti pe nimeni scrie pe mess si te ajut gratuit (da un click pe id-ul meu).
Daca nu sti pe nimeni scrie pe mess si te ajut gratuit (da un click pe id-ul meu).
Dupa ani de zile, cu de toate, cum spuneai si tu, am scapat intr-o singura luna cu spalaturi cu apa in care se dizolva argila alba. Dar esential este ca si partenerul sa se vindece, altfel, chiar cu prezervativ, sporii de candida tot te vor reinfecta. Atentie, si lenjeria se fierbe si se calca bine pentru dezinfectare! Conteaza si un regim fara dulciuri si paste fainoase si cat mai sanatos.
Numai Bine!
Numai Bine!
Am mai incercat si cu musetel, si era bine pentru moment dar nu am reusit sa ma tin prea mult de acesta sa vad daca chiar m-ar fi scapat de tot.As incerca si eu cu argila alba, cum m-ai sfatuit sa vad daca merge...E suficient daca partenerul utilizeaza o crema pt candida ?...mersi pt sfat..sper sa scap..:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 25Tratamentul homeopatic în candidoză
- 3Candida genitala?
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 2candida prostata?
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 5Stafiloco, Candida.
- 2secretie alba mancarimi durere
- 2Candida? sau altceva?
- 1candidoza sau nu?
- 0candida
- 2Transmitere și tratament candida
- 1Candida
- 2Candidoza sau balanita?
- 1Nu mai scap de candidoza !!!
- 0Candidoza sistemica
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: