Candida
Buna ziua
Am de ceva timp candida, am fost la medic urolog si ma trimis de am facut test de urina si fungigrama din care mi-a iest candita.Am luat tratament cu Fluconazole Teva 100mg de 2 ori pe zi si Zanocin tot de 2 ori pe zi inclusiv o crema Canesten.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc si astept un raspuns.
O zi minunata!!
Am de ceva timp candida, am fost la medic urolog si ma trimis de am facut test de urina si fungigrama din care mi-a iest candita.Am luat tratament cu Fluconazole Teva 100mg de 2 ori pe zi si Zanocin tot de 2 ori pe zi inclusiv o crema Canesten.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc si astept un raspuns.
O zi minunata!!
3 comentarii
Daca ati avut antifungigrama si era sensibila la fluconazol inseamna ca ati tratat-o deja (se verifica prin repetarea analzei)!
Da intradevar mai trebuie sa fac inca o fungiograma maine, dar usturimea la urinat persista cat si niste bubite rosi pe capul penisului.
Va multumesc.
Va multumesc.
Buna ziua
Am luat tratamentul dat de domnul doctor, am refăcut fungigrama și mi-a ieșit ca nu mai am candida. De câteva zile mi-a apărut iar. Ce ma sfătuiți sa iau din nou tratamentul și pentru cate zile? Specific ca momentan nu sant în tara.
Va mulțumesc
Am luat tratamentul dat de domnul doctor, am refăcut fungigrama și mi-a ieșit ca nu mai am candida. De câteva zile mi-a apărut iar. Ce ma sfătuiți sa iau din nou tratamentul și pentru cate zile? Specific ca momentan nu sant în tara.
Va mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce sa mai fac, am avut o candida si a revenit
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 4candidoza la barbati! - urgent!
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 11In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita
- 3Tratament eficient candidoza
- 4Posibil sa am candidoza, cum se trateaza
- 2candida prostata?
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 4Tratament candida
- 6O posibila candidoza?
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 2Candida? sau altceva?
- 12Tratamentul pt candidoza cat timp dureaza?
- 1Candida genitala
- 1Candidoza
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 4Candidoza recurenta de 2 ani de zile !
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: