Candida

Buna ziua
Am de ceva timp candida, am fost la medic urolog si ma trimis de am facut test de urina si fungigrama din care mi-a iest candita.Am luat tratament cu Fluconazole Teva 100mg de 2 ori pe zi si Zanocin tot de 2 ori pe zi inclusiv o crema Canesten.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc si astept un raspuns.
O zi minunata!!
Am de ceva timp candida, am fost la medic urolog si ma trimis de am facut test de urina si fungigrama din care mi-a iest candita.Am luat tratament cu Fluconazole Teva 100mg de 2 ori pe zi si Zanocin tot de 2 ori pe zi inclusiv o crema Canesten.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc si astept un raspuns.
O zi minunata!!
3 comentarii

Daca ati avut antifungigrama si era sensibila la fluconazol inseamna ca ati tratat-o deja (se verifica prin repetarea analzei)!

Da intradevar mai trebuie sa fac inca o fungiograma maine, dar usturimea la urinat persista cat si niste bubite rosi pe capul penisului.
Va multumesc.
Va multumesc.

Buna ziua
Am luat tratamentul dat de domnul doctor, am refăcut fungigrama și mi-a ieșit ca nu mai am candida. De câteva zile mi-a apărut iar. Ce ma sfătuiți sa iau din nou tratamentul și pentru cate zile? Specific ca momentan nu sant în tara.
Va mulțumesc
Am luat tratamentul dat de domnul doctor, am refăcut fungigrama și mi-a ieșit ca nu mai am candida. De câteva zile mi-a apărut iar. Ce ma sfătuiți sa iau din nou tratamentul și pentru cate zile? Specific ca momentan nu sant în tara.
Va mulțumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce sa mai fac, am avut o candida si a revenit
- 30candida de la ce se face?
- 36Candidoza- - dusmanul- vietii sexuale
- 4tratament candida genitala
- 6candidoza in zona genitala
- 3candidoza de care nu mai scap
- 2candida cu sangerari
- 3Candidoza la barbati
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 3Candida la barbati!
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 4Tratament candida
- 1Branza pe penis urmata de uscare
- 4Candida sau Gardnerella Vaginalis?
- 24Candida! ajutor!
- 1candidoza sau nu?
- 3tratament candida
- 0candidoza..
- 1Candida la barbati
- 5Ginecologie
Mai multe informații despre: Candidoza genitala