Gardnerella Vaginalis
Buna ziua!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
4 comentarii
Reia-l dupa menstruatie, sa poti lua concomitent pastile si ovule, pentru eficienta maxima.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.
Multumesc pentru raspuns.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.
Corect ce ai mentionat, asa trebuie procedat.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2AJUTOR!!!!! Nu scap de candidoza.
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 6candidoza in zona genitala
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 2Candida
- 0herpes simplex sau candida
- 3Candidoza la barbati
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 3Candida genitala eu si partenerul?
- 3Cum se vac spalarile interne inainte sau dupa introducerea ovulului?
- 3Oare sa fie candidoza?
- 1Aciclovir uz intern?
- 2Dermatolog?
- 6candidoza + erectie slaba?
- 24Candida! ajutor!
- 2Candida+ streptococcus
- 2Tratament Garnerella
- 0Gardnerella Vaginalis - riscuri de transmisie?
- 0Candida
- 2Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: