Gardnerella Vaginalis

Buna ziua!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
Acum o saptamana si ceva mi-a reaparut Candida. Am fost la medic si mi-a dat un tratament dupa care am recoltat din nou secretia si mi-a iesit Gardnerella Vaginalis.
Medicul mi-a dat un trament cu Metronidazol si cu ovule Softigyn pe care sa-l urmez timp de 7 zile. Am uitat sa mentionez ca urmeaza sa imi vina ciclul menstrual si am apucat sa incep tratamentul. Ce pot face in situatia asta?
Sunt in a doua zi de tratament si in prima zi de ciclu. Pot urma tramentul si Metronidazol si ovulele sa le iau dupa ce mi se termina ciclul menstrual? Sau sa opresc tratamentul si sa il reiau dupa terminarea mentruatiei?
Multumesc!
4 comentarii

Reia-l dupa menstruatie, sa poti lua concomitent pastile si ovule, pentru eficienta maxima.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.
Trebuie sa-i prescrie si partenerului tratament, sa nu te reinfectezi.

Multumesc pentru raspuns.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.
I s-au dat si partenerului meu pastile. El banuiesc ca nu are de ce sa le intrerupa.
Mentionez ca a luat tratament si pentru candida si ca nu am avut contact sexual de cand mi a reaparut candida si nici nu o sa avem pana nu ies testele negative.

Corect ce ai mentionat, asa trebuie procedat.
Sanatate!
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 10candidoza genitala - cauze?
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 0cred ca am candida...
- 9Nu mai scap de candida. Ce e de facut?
- 3cum se ia candidoza?
- 5Problema in zona intima.
- 2ce analize trebuie sa fac pentru depistare candida masculina
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 3E.coli, candida
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 3Tratament CANDIDA
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 2Candidoza genitala
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 2Tratament Garnerella
- 0Candidoza si canesten
- 1Candida in zona intima dupa augumentin si cefaclor
- 2Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: