candida de la o raceala?
Am suferit ceva timp de candidoza, m-am tratat dar acum am o infectie in gat (de la o receala netratata) si imi este teama sa iau antibiotic. Ce pansament as putea lua impreuna cu antibioticul pentru a combate candida.
Va multumesc!
Va multumesc!
7 comentarii
Nu exista "pansament" pentru candida. Ea apare de obicei dupa tratamente cu antibiotice care dureaza mai mult de 7 zile. In cazul dvs ma indoiesc ca ar trebui un tratament mai lung de 5 zile.
poti lua antibioticul impreuna cu vitamine sau consuma mai mult iaurt pe perioada cat iei antibiotice si e ok
Buna Ziua!de ceva vreme simt ca un discomfort in gat..cand inghit..dar nu in fiecare zi!am luat 10 zile tratament cu zinnat pentru ca mi'au gasit streptoco aureu dupa ce mi'am facut un snf dintr'un cos de pe fata!limba este putin incarcata cu ceva alb! nu tusesc, nu sunt ragusit doar cateodata dimineata dar rar!am fost la orl pentru ca m'am speriat sa nu fie ceva grav insa mi s'a spus ca nu am nimic!doar sa fac inca un snf! si o sa il fac marti deoarece joi am terminat tratamentul cu antibiotic! cand am baut alcool acm 2 zile m'a ustura gatul cand inghitea iar a 2 zi mi'a fost foarte uscata gura de dimineata! imi este foarte frica! ce pot avea?
Am si eu aceeasi problema in gat si in plus de asta s-au inflamat destul de rau scrotul si preputul, tin sa precizez ca "doamna" m-a anuntat ca este purtatoare de candida si as avea nevoie de un sfat privind un tratament.Precizez ca inflamatia este destul de "spectaculoasa".Va rog din suflet daca ma puteti ajuta!
Pt Sori,
In tratamentul cu antibiotice mie mi-a fost prescris de catre medic si flucovim pentru a evita aparitia/reaparitia candidozei. De asemenea, poti lua si Biotics sau proviotice si nu in ultimul rand iaurt.
In tratamentul cu antibiotice mie mi-a fost prescris de catre medic si flucovim pentru a evita aparitia/reaparitia candidozei. De asemenea, poti lua si Biotics sau proviotice si nu in ultimul rand iaurt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6candidoza recidivanta
- 6candida la copii.
- 6este candidoza?
- 5E.Coli si Candida - repetare analize
- 3candidoza generalizata
- 8Candidoza serologie
- 23candidoza cam de 10 ani
- 5Tratament naturist Candida
- 9Candida genitala - tratament
- 5Ce este ciuperca in gat si simptomele ei
- 1poate fi candida?