Candida

Buna seara. Cam de aproximativ o luna m-am pricopsit cu candida si nu ma mai lasa. Mi-a aparut in urma unor tratamente cu 3 randuri de antibiotice(Augmentin, Penicilina + Gentamicnia (de-o data), Klacid) si un inhalator numit Flixotide (in al carui prospect se precizeaza ca da candida la mai mult de 1 din 10 persoane).
Prima oara mi-a sarit in ochi faptul ca am limba alba, apoi peste cateva zile am inceput sa simt la mers si cand stateam jos ca sunt ud, plus un indemn destul de puternic de a merge la baie constant. Noaptea am avut scurgeri si chiar am facut si pe mine. Daca imi incordez muschii vezicii (presupun ca acestia sunt), la relaxarea lor simt cum ceva curge si se umple un spatiu care nu ar trebui sa se umple. Pe gland am depuneri albiciose, uleioase la atingere, si mici bubite rosii.
Si daca am candida la nivel oral, candida jos, presupun ca am si intern.
Mentionez ca am Fluconazol in 4 randuri pana acum: 50mg/48h, 50mg/24h, 2x100mg/12h si nu mi-a trecut.
Pe langa Fluconazol, nu mananc carbohidrati, lactate si alte alimente care sa o hraneasca. Am luat ulei de cocos, ulei de cuisoare, ulei de oregano, turmeric, ustoroi, ceapa, prebiotice+probiotice, vitamina C.
Ce sa fac?
Prima oara mi-a sarit in ochi faptul ca am limba alba, apoi peste cateva zile am inceput sa simt la mers si cand stateam jos ca sunt ud, plus un indemn destul de puternic de a merge la baie constant. Noaptea am avut scurgeri si chiar am facut si pe mine. Daca imi incordez muschii vezicii (presupun ca acestia sunt), la relaxarea lor simt cum ceva curge si se umple un spatiu care nu ar trebui sa se umple. Pe gland am depuneri albiciose, uleioase la atingere, si mici bubite rosii.
Si daca am candida la nivel oral, candida jos, presupun ca am si intern.
Mentionez ca am Fluconazol in 4 randuri pana acum: 50mg/48h, 50mg/24h, 2x100mg/12h si nu mi-a trecut.
Pe langa Fluconazol, nu mananc carbohidrati, lactate si alte alimente care sa o hraneasca. Am luat ulei de cocos, ulei de cuisoare, ulei de oregano, turmeric, ustoroi, ceapa, prebiotice+probiotice, vitamina C.
Ce sa fac?
1 comentarii

Sunt tratamente foarte bune homeopate pentru candidoza. Va recomand sa faceti o consultatie la un medic homeopat.
dr Petre Muresan
Medic primar MG
Atestate in Acupunctura, Homeopatie si
Ultrasonografie generala
dr Petre Muresan
Medic primar MG
Atestate in Acupunctura, Homeopatie si
Ultrasonografie generala

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 2Candida?!?
- 4Candida peniana!
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 2Nizoral tablete pentru candidoza
- 7tratament candidoza pls
- 3tratament naturist pentru Candidoza
- 7Candida reaparuta
- 23candidoza cam de 10 ani
- 7candidoza - tratament si recomandari
- 8Remediu homeopat candida
- 5Tratament naturist Candida
- 1poate fi candida?
- 1candida
- 3tratament candida
- 1Tratament candida si alcool
- 1Dieta candida intestinala
- 1Infectia mameloanelor cu candida albicans
- 0Candida - Urocultura
Mai multe informații despre: Candidoza tratament pentru candidoza dieta anti-candida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: