candida la copii.

candida la copii.As dori sa stii cum se manifesta si daca pofta de mancare are legatura cu arte
6 comentarii

banuiesc ca e vb de candida bucala..Iar despre pofta de mancare...nu am inteles, cu ce sa aiba legatura???

nu scrie ce fel de candida este, dar presupun ca intestinala pt.ca am descoperit-o la coprocoltura.Si vreau sa stiu daca are ca simptom lipsa poftei de mancare si greata

natalia da sigur ca are legatura!!trebuie tratata cu un antibiotic special timp de 5 sau 7 ziledepinde de cat este de grav!!mergi la medicul pediatru!!numai bine

am primit si antifungigrama si ne-a dat nistatin.MERSI, LA FEL SI VOUA

Inprimul rand, depinde ce varsta are copilul! Daca e fetitza, atunci candida apare si vaginal, de la aciditate crescuta sau de la tratam.cu antibiotice, etc.
antibioticele se admnistreaza INTOTDEAUNA cu Biotics - este forma de Bifidus, pur. Il gasiti in farmacii. pt. copii f. mici este si praf! Pt. candidoza la copii: clatit gurita cu solutie slaba de bicarbonat. Inghinal la fel!
Daca nu accepta ideea, pacaliti-l cu spray 9luati de la tantum verde.lasati putina solutie de la Tantum - e astringenta si nu-i problema, adaugati solutie de bicarbonat si-i ziceti ca-l dati cu "parfum"...:)
Da! afecteaza pofta de mancare! si nu numai! - afecteaza si intestinal, pt.ca exact ca si la adulti se extinde pe traseul digestiv (sau mai bine zis, se dezvolta mai mult decat e deobicei).
Sanatate
antibioticele se admnistreaza INTOTDEAUNA cu Biotics - este forma de Bifidus, pur. Il gasiti in farmacii. pt. copii f. mici este si praf! Pt. candidoza la copii: clatit gurita cu solutie slaba de bicarbonat. Inghinal la fel!
Daca nu accepta ideea, pacaliti-l cu spray 9luati de la tantum verde.lasati putina solutie de la Tantum - e astringenta si nu-i problema, adaugati solutie de bicarbonat si-i ziceti ca-l dati cu "parfum"...:)
Da! afecteaza pofta de mancare! si nu numai! - afecteaza si intestinal, pt.ca exact ca si la adulti se extinde pe traseul digestiv (sau mai bine zis, se dezvolta mai mult decat e deobicei).
Sanatate

buna ziua, am facut exudat faringian baietelului meu si rezultatul fiind candida bucala ; antifungigrama: sensibil la nystatin, amphotericin si rezistent la : econazol, fluconazol, ketoconazol, rugamintea mea era ce ii pot administra si ce reprezinta sensibil la...si rezistent la. M-am uitat in gurita lui si nu am vazut nimic albicios sau bubite, poate sa aibe candida bucala chiar daca nu este nimic care sa se vada?
Multumesc
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tratament: vegetatiile veneriene, candidoza
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 2Candida si antibioticele
- 56Am candida pe piele, vaginal si in gura. Nizoralul e bun?
- 4candida?
- 4candida in materii fecale
- 11Candidoza sistemica
- 4este o afectiune a ochiului dar cred eu datoreaza candidei
- 4Va rog ajutati-ma sa scap de candida!!
- 24candida
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 3intrebare
- 1candida
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 2Candida intestinala
- 1candidoza
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Candidoza bucala
- 1Candida Krusei
Mai multe informații despre: Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: