candida
Buna ziua am o problema, pe marginea glandului mi-au aparut niste bubite albe, am mancarimi pe toata baza penisului inclusiv pe uretra, am incercat sa iau fara rezultat urmatoarele medicamente Fluconazal(pastila), Lomexim crema, la Canesten si Clotrimazol mi-au aparut in partea de sus a glandului niste pete cu bubite rosii semn probabil al alergiei al alcoolului din ele..M-am dat cateva zile cu Lomexim au disparut petele rosii dar a inceput sa se inroseasca partea de jos a glandului (pielea)...Ce tratamente sa mai iau ca numai stiu...Astept raspuns, multumesc.
1 comentarii
BUNA ZIUA!
Am un copil care a avut initial la coada ochilui drept ceva alb.Am fost la medic si i-a prescris un tratament.Nu stiu daca a respectat in tocmai tratamentul pt ca el este student in alta tara.Acum s-a intors acasa si am vazut ca nu numai nu s-a vindecat dar s-a extins si la celalalt ochi.Nu stiu daca are legatura dar am vazut ca si in urechi parca sunt infundate si are coji.Foarte multe coji iar sub ochiul stang a facut de asemenea coji.Unde sa merg cu el ca sa-l vada cineva sau sa ia un tratament.Tine de oftalmologie sau de dermatologie.Stiti ce ar putea sa aiba?
Va multumesc !
Am un copil care a avut initial la coada ochilui drept ceva alb.Am fost la medic si i-a prescris un tratament.Nu stiu daca a respectat in tocmai tratamentul pt ca el este student in alta tara.Acum s-a intors acasa si am vazut ca nu numai nu s-a vindecat dar s-a extins si la celalalt ochi.Nu stiu daca are legatura dar am vazut ca si in urechi parca sunt infundate si are coji.Foarte multe coji iar sub ochiul stang a facut de asemenea coji.Unde sa merg cu el ca sa-l vada cineva sau sa ia un tratament.Tine de oftalmologie sau de dermatologie.Stiti ce ar putea sa aiba?
Va multumesc !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv