Branza pe penis urmata de uscare
Buna seara.
Acum o saptamana am facut sex cu prietena mea si in urma actului sexual am remarcat, cand ma spalam, ca am pe penis o substanta alba (ca branza) care miroase in ultimul hal, pe care nu o mai remarcasem dupa vreun alt act sexual. Am presupus ca prietena mea avea vreo bacterie si am preluat-o.
A doua zi dimineata m-am trezit cu o mancarime la nivelul capului penisului, iar 2 zile mai tarziu pielea care acopera partea superioara a penisului avea crapaturi; acum, cand incerc sa decalotez penisul crapaturile acelea se extind si ma ustura ingrozitor.
Imi puteti spune ce boala 'mi-am insusit'?
Acum o saptamana am facut sex cu prietena mea si in urma actului sexual am remarcat, cand ma spalam, ca am pe penis o substanta alba (ca branza) care miroase in ultimul hal, pe care nu o mai remarcasem dupa vreun alt act sexual. Am presupus ca prietena mea avea vreo bacterie si am preluat-o.
A doua zi dimineata m-am trezit cu o mancarime la nivelul capului penisului, iar 2 zile mai tarziu pielea care acopera partea superioara a penisului avea crapaturi; acum, cand incerc sa decalotez penisul crapaturile acelea se extind si ma ustura ingrozitor.
Imi puteti spune ce boala 'mi-am insusit'?
1 comentarii
Cel mai probabil este vorba de candidoza.Consulta un medic, se trateaza destul de usor!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fie candidoza vaginala?
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 10candidoza genitala - cauze?
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 4candida genitala la fetita de 7 ani
- 7depozite de candida in vezica urinara + dureri la urinare
- 3ce se intampla cu mine?
- 18tratament candida
- 3Candidoza la barbati
- 1Candida barbati
- 14transmitera candidei
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 2Este oare candida?
- 2tratament diaree cu candida
- 1candidoza
- 9candidoza nu trece
- 1taieturi si ulceratii vaginale
- 5Candida
- 0Candidoza sistemica
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: