Dureri abdominale-copil 7 ani
BAIATUL MEU de 7ani in urma cu 3ani a fost tratat de CANDILOBACTER si in urma ac.bacterii a ramas cu fffoarte mare sesibilitate intestinala-colon iritabil, uneori constipatie, digera greu mincarea si dureri de burta -uneori-acum3zile in interval 3ore a vomat de4ori si dereri fffoarte mari de burta, frisoane, -la spital s-a facut eco abdominal -care nu a aratat nimic in neregula { s-a exclus posibilitatea unei apendicite] LA palpare abdominala totul bine, scaun normal', voma a fost mincare nedigerata [ NU VERDE} pulmonar normal, sumar urina normal- dar el la ora actula acuza dureri de burta de intensitate medie la intervale scurte de timp [SPASME], fara grata fara febra fara voma, fara diaree-este pe regim-la analizeLYM#0.53, LYM%5.8 MPV 8.0, NEU#8.25, NEU% 90.2- VA ROG SA-MI SPUNETI CE AR putea fi cu aceste dureri persistente si ce ar trebui dat-medicul a oscilat intre1-viroza intestinala 2-indigestie 3-microb intestinal. acum ia NO-SPA, NEXIUM, SI 5zile 1tb.NUROFEN SI REGIM ALIMENTAR+ceaiuri.
2 comentarii
Buna ziua,
daca nu are febra ci doar tulburari de digestie (bacteriile patogene din tubul digestiv se evidentiaza la coprocultura), puteti face tratament 10-14 zile cu probiotice gen Linex sau Eubiotic, mai ales daca a facut tratamente antibiotice in ultimii ani si nu ati asociat in timpul si dipa ele aceste probiotice. Este bine sa faceti si un examen coproparazitologic, 3 probe, daca nu ati facut deja.
daca nu are febra ci doar tulburari de digestie (bacteriile patogene din tubul digestiv se evidentiaza la coprocultura), puteti face tratament 10-14 zile cu probiotice gen Linex sau Eubiotic, mai ales daca a facut tratamente antibiotice in ultimii ani si nu ati asociat in timpul si dipa ele aceste probiotice. Este bine sa faceti si un examen coproparazitologic, 3 probe, daca nu ati facut deja.
Va multumesc frumos pt raspuns-dar antibiotic nu a mai luat decit acum3ani ptr bacterie si am facut cure de3ori chiar4 cu lactobacili-prebiotice[ BIOSAN] IAR DE AZI AM INCEPUT DINOU, urmind sa-i fac analiza la scaun-coprocultura-ptr a nu fi vorba de vreo bacterie-microb intestinal fiindca ptr viermi a iesit negativ-ce ma mai sfatuiti sa fac-multumecs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri abdominale.varsaturi
- 9cancer gastric
- 32durere lombara si abdominala dreapta
- 18Cat la sută durerile abdominale au legătură cu pareza, cat la sută cu virginitatea?
- 2dureri in zona abdominala
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 11Candidoza sistemica
- 7Durere in partea dreapta jos
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 46dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 0Scaun de culoare gri
- 1Dureri abdominale si pofta crescuta de mancare
- 0Ce sunt corpii cetonici?
- 9Am probleme cu stomacul.
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 11Durere abdominala, care persistă de ceva timp
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: