cancer la oase grad 4 | Forumul Medical ROmedic

cancer la oase grad 4

36 comentarii 1 2
0
01-02-2012, ora 20:33
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
numai bine !
0
07-02-2012, ora 17:56
liliana mihalache
Nu este medic/terapeut
liliana mihalache
buna seara tuturor. Iuliana, am aceeasi sit in fam, tot mama, cancer pulmonar, meta osoase, meta pulmonare, iar mai nou meta cerebrale ! Simt ca inebunesc !!!!! am o rugaminte, daca vrei intra pe Diarux1@ yahoo si lasa mi un nr de mobil, fix, as dori sa vb cu tine, este mai usor. Multa sanatate pt toti suferinzii, iar pt apartinatori, multa putere in lupta cu boala asta blestemata !
0
24-02-2012, ora 13:50
iuliana1224
Nu este medic/terapeut
iuliana1224
Mama a facut ultima sedinta de citostatice pe care a suportat-o destul de greu. Doctorii mi-au spus ca nu mai au ce sa-i mai faca, decat tratament cu morfina injectabila si dexametazona pentru ameliorarea durerilor pana la deces. Multa sanatate tuturor!!
0
24-02-2012, ora 21:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pentru un om cu cancer cu metastaze CEREBRALE primul si cel mai important lucru de facut este IRADIEREA CEREBRALA. in momentul in care sunt documentate metastazele cerebrale, tratamentul cu citostatice aproape ca nu mai are nici un rost.
0
27-03-2012, ora 10:04
iuliana1224
Nu este medic/terapeut
iuliana1224
Buna as vrea sa inchid acest subiect deoarece mama a murit pe 23 martie facand stop cardio respirator. Dumnezeu sa o ierte! Va urez multa sanatate celor care lupta cu aceasta boala necrutatoare si multa putere. Numai bine!
0
27-03-2012, ora 20:19
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
Condoleante !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.